Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Gyári kerékszettek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
358 hozzászólás a témában

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.325 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Elfogult vagyok kissé, így a kettõ közül a DT még az egyenes fejû küllõk ellenére is. Azért nézz utána, mennyiért kaphatsz hozzá küllõket, ezek milyen méretûek és milyen gyorsan pótolhatók. Tapasztalatból írom, komoly problémáknak és nem várt plusz kiadásoknak mehetsz elébe azzal, ha késõbb esetleg véletlenül beszednél egy küllõtörést.
(Van persze, aki 5 év alatt egy küllõt sem tör, nálam azért az évi 1 db mindig megvan, abból indulok ki:))
A fûzetés biztosan nem opció? Ott aztán válogathatnál az agyak színeiben, akár a küllõk színeiben, küllõanyák a szivárvány majd' minden színében stb.

Wolfman8

Wolfman8

vendég

• fórumtag
  • 121 hozzászólás
Elkezdtem a témát már a 'Milyen bringát vegyek' topikban, de itt a helye a témának!

Ezekrõl ki mit tud mondani?
ONLINEBIKE kerékpáros alkatrészek és kiegészítõk - A-Class Vetrax

DT-Swiss kerék X1600 Spline kül. modellek - BikeStore24.hu Magyarország legnagyobb választékú Onlineshopja

Célom a városi és országos hosszútávú tekerés, kevéske gáton tekerés is szóba jöhet. Legyen könnyû, szeretem ha jól gyorsítható a bicó.
Kritériumok:
Fekete vagy sötét alapszín (felni, küllõk, agy(esetleg ez fehér), esetleg vörös, elegáns színek a küllõanyáknak), nem díszes összefirkált, grafitys festés, rá szánt összeg 60-80eFt, ha épp úgy alakul akkor lehet 100eFt is!
Nekem személy szerint az egyenes fûzésû agyak jönnek be, de már egyre többen mondják, hogy meghibásodás esetén csak a baj lesz velük. :( Most már lassan ott tartok, hogy le kell mondanom róluk, pedig szimpatikus a kinézetük.
Kereket építeni nem tudom hogy szeretnék-e, biztos jobb úgy, de nem értek én nagyon hozzá, meg a küllõ kiválasztásban sem.

madmike

madmike

vendég

• fórumtag
  • 53 hozzászólás
Köszönöm a válaszokat. Akkor ha kapok választ az eladótól az agyakkal kapcsolatban és átállitja az árat, akkor lecsapok rá :)

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 hozzászólás
  • LocationMecsek
1.9-2.0 ajánlott
ugyan ilyen méreten láttam már 2.1 schwalbe gumit és még elbírta

madmike

madmike

vendég

• fórumtag
  • 53 hozzászólás
Engem kicsit a 17mm belsõ szélességû felni aggaszt. Nem lesz az gyenge? Illetve használható az még 2-2.1es külsõkkel?

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 hozzászólás
  • LocationMecsek
Ha 20-ért adja akkor jó vétel mivel ehhez van gumi is, meg 6 csavaros a tárcsa ami elterjedtebb meg én elõnyösebbnek tartom.
De az agyak állapotára azért kérdezz rá

madmike

madmike

vendég

• fórumtag
  • 53 hozzászólás
Közben kicsit kibõvitettem a keretet.
2 kerékszett került most a képbe, de nem tudom melyikkel járnék jobban. Nekem a szivam a ZZYZX felé húz, de kiváncsi vagyok ti mit mondtok.

ZZYZX

Iridium

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ha tenyleg jo allapotu, es nincs szetutve, csapagyak rendben vannak az agyakban, akkor szerintem meg lehet venni. Latni kellene eloben. A jo hir hogy shimano agyra van fuzve, amihez lesz alkatresz ha kell, ha a felni megy tonkre akkor sincs problema, mert gyakorlatilag barmilyen mas felnire ki lehet cserelni, nem kell speci alkatresz hozza
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

madmike

madmike

vendég

• fórumtag
  • 53 hozzászólás
Sziasztok!

Kezdõ CC-re, illetve melóbajárásra keresek valami nagyon olcsó tárcsás kerékszettet.
Ezt a Bontrager Rangert találtam. Szerintetek meg merjem venni? Van valakinek tapasztalata ilyen kerekekkel kapcsolatban?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Sziasztok! Használ valaki ztr kerékszettet? Bármilyen tapasztalatra kiváncsi vagyok.

Ne fújd túl, ugyanis a sok idióta felfújja õket 3-4 barra, hogy bepattanjon a gumi. Az Olympic Gold felnin pl. 2.4 bar-van, fölötte szilánkosra robban. ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
annyira az FSA is kerekgyarto mint a PRO ;)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
kereket a kerékgyártótól.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
FSA XC 300 kerekszettrol tapasztalat?

RAUH-Welt
B E G R I F F

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
jók, nyugodtan veheted

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

palinkasgabor

palinkasgabor

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Sziasztok,

XT gyári kerékszettrõl (WH-M785) van valakinek tapasztalata? Most 29-es egész jó áron van bike-components-en, de errõl még nem nagyon találtam tesztet.

dudo

dudo

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
Sziasztok!

Token kerékszettekrõl tud valaki valamit?

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
ringle racsnit szedett mar szet vki? hogy kell?

van egy sun ringle black flag kerekszettem, most csinalom a bringan a nagygeneralt. nincs vele semmi gond, ha bonyolult, akkor inkabb hozza sem nyulok, de eleg nagy por van nalunk, lehet nem artana ranezni.

melyikhez allhat kozel?
Park Tool Co. » ParkTool Blog » Freehub Service

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Danténak és MCGayvernek van írj nekik üzenetet.

És még párezer embernek ezen a bolygón...

A saját fûzésû kerekeim nem éppen tartoznak a "gyári kerékszett" kategóriába.

Az Alpine 26", innentõl sok értelmét nem látom, ovisoknak és vitringépbe jó lehet.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Sziasztok! Használ valaki ztr kerékszettet? Bármilyen tapasztalatra kiváncsi vagyok.

Danténak és MCGayvernek van írj nekik üzenetet.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.325 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Itt is próbálkozok,hátha valaki ismeri az alábbi szettet...
Tudtok -e valamit róla? Tapasztalat?

Feltöltött kép

29er karbon verzióhoz találtam friss mérést, 2013-as évjárat:
Elsõ kerék, QR9, 798 gramm: Carbon 29 Vantage 2 - Wheels - Bike Scale
Hátsó kerék, QR, 898 gramm: Carbon 29 Vantage 2 - Wheels - Bike Scale