Jelentkezz be Regisztrálj

Sebességmérõk
Posted 2005. July 21. - 09:13

Posted 2005. July 20. - 14:05

Hagyományos kiszerelésû gombos Flight Deck computeremet cserélem, mert görgõn használva inaktív az óra. Javasolnátok nekem vmi jó computert, amit hátsó villára lehet szerelni, esetleg pedálfordulat mérõs? Kinéztem magamnak egy Cateye Micro (CCMC100) -t de a kézikönyve szerint 70cm a vezeték nélküli technológia (szép kis technológia

Elõre is köcc!
Posted 2005. July 19. - 18:03

szivesen..és a hegyikerekpar.lap.hu soxor hasznos.....Ahh, köszi ! Már rájöttem így mindenre. tényleg kössz, sosem találtam vóna +

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2005. July 19. - 12:15

Posted 2005. July 18. - 12:06

parancsolj
Én láma vagyok, nem találom a VDO honlapját...
Már autóktól kezdve siemens geciig minden bejött, csak ami nekem kell az nem
http://www.cyclepart...tseite/?flash=1
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2005. July 18. - 11:46

Már autóktól kezdve siemens geciig minden bejött, csak ami nekem kell az nem

Posted 2005. July 18. - 09:22

másnak hajtok, mások hajtanak"
Posted 2005. July 16. - 16:52

Nem tudom lenullázni, kerékméretet pontosn beállítani STB. ez :no: mehet így tovább...
vendég_Charon_*
Posted 2005. July 05. - 08:55

a mero egyseget ami lent van kenyelemesen le lehet pattintani
ahogy neztem polaritas fuggetlen a dolog
A két leglényegeseb dolog!! Köszönöm.
Posted 2005. July 04. - 16:26

a mero egyseget ami lent van kenyelemesen le lehet pattintani elso korben a tartojarol es utana szet lehet huzni. Ekkor kezunkben talalunk egy kis panelocskat amin ket forrasztas van ezt egyszeruen el tudjuk vegezni.
A felso reszben pedig ket kis tuske szurja at a vezeteket ezt is konnyeden kivehetjuk ala az uj vezeteket befuzhetjuk (piros szinnel latszik a kepen a vezetek) ahogy neztem polaritas fuggetlen a dolog szoval mindegy hogy rakjuk ossze.
En egy 3mm vastag arnyekolt vezeteket hasznaltam amiben a "belso" 1mm vastag vezetek ha jol tudom a gyariban is ekkora vagy 1.1mm ezt egyszeruen be tudjuk fuzni a masik helyere illetve az also vevo reszen a tomitesen is konnyen atbujik.
Barmelyik hiradastechnikai boltban lehet kapni arnyekolt kabelt vagy hangszorokabel lenne szerintem az ami a gyarinak felelne meg de annak a borkolata fekete piros volt ezert vettem ezt a fajtat. Gondoltam hogy elvezetem akar hatra is de aztan letettem rola.
Kepeket nezd meg itt:
http://kep.tar.hu/guika/50091478#2
u.i.: bocsi a lustasagomert. remelem tudtam segiteni.
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey
Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:
vendég_Charon_*
Posted 2005. July 04. - 15:58

nah lusta volta kepet csinalni de bepotolom,
vezetek az mindig olcsobb es pontosabb lesz mig a vilag vilag
jah es a giga vastag 2m kabel 100ft ba kerult a sima vekony meg lenne vagy 80ft szal.... ha szakad lefosom.
Na részletek?
Posted 2005. June 29. - 12:03

Posted 2005. June 29. - 11:26

azon filozom hogy venni kene vekony vezeteket es betenni egy bowdencsõ be nah azt szakítsa kette barmi

bar a mostani 3mm vastag arnyekolt vezetekem se gyengebb azt hiszem

edit:
en nagyon szeretem a vezetek nelkuli cuccokat ezert bill em es egerem is vezeteknelkuli radio meg a fulhallgatom is ,de azert nagykepuseg lenne tolem ha azt allitanam neha nincs fals mukodes. Ugyanez van a km oraval max 98%os lehet a fizika miatt

Ettol fuggetlenul en szeretem hasznalni oket, de a vezetek az mindig olcsobb es pontosabb lesz mig a vilag vilag

jah es a giga vastag 2m kabel 100ft ba kerult a sima vekony meg lenne vagy 80ft szal.... ha szakad lefosom.
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey
Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:
Posted 2005. June 29. - 11:16

Sajat tapasztalatod is van vagy csak hallottal mar valakirol, aki latott olyat? ;-)
nincs saját tapasztalat.
nem eszem a kilóméter órát. ez a második 10 év alatt.
egyszerûen több elem kell bele, nagy bumfordi adója van. drágább.
tudod ami nincs az nem romlik el.
kicsit maradi vagyok.
a kábel sérülékeny is tud lenni de megoldható.
ennyi.
peace.
Posted 2005. June 29. - 11:08

Ne csináljunk már ebbõl hitvitát! Mindkét rendszer jó, és vannak elõnyei, no meg hátrányai is. Az egyik így, a másik meg azért...
Béke van...
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2005. June 29. - 11:06

én meg azért kábeleset mert úgy látom a rádióssal több a probléma.
Let the people speak
Posted 2005. June 29. - 11:01

Béke van...

másnak hajtok, mások hajtanak"
Posted 2005. June 29. - 10:34

Ezert vettem en radiosat :-)
én meg azért kábeleset mert úgy látom a rádióssal több a probléma.
Posted 2005. June 29. - 10:09

így ok.
a mázlista.
a vezeték ha esel vagy valamibe beleakad szépen eltud szakadni. sajna szakadt már el vezetékem.
nekem most enduro8 van vastag vezetékkel felkötve a fékcsõre. szóval kell erõ ahhoz hogy elszakadjon...
Let the people speak
Posted 2005. June 29. - 09:31

a mázlista.

a vezeték ha esel vagy valamibe beleakad szépen eltud szakadni. sajna szakadt már el vezetékem.
nekem most enduro8 van vastag vezetékkel felkötve a fékcsõre. szóval kell erõ ahhoz hogy elszakadjon...