Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Sebességmérõk

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
1986 hozzászólás a témában

Sved1K

Sved1K

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás

Ellem csere mikor volt benne utoljára?
Ha drótos akkor az érinkezõk esetleg szennyezõdhedtek?
Nekem a Cateye-om is produkált ilyen hibákat,de rájöttem hogy túl szorosra vólt húzva a kormányon a dokkoló bilincse és mivel hajlitott a kormányom egy kicsit szorosabban illeszkedett az óra és nem mindig értek hozzá az érinkezõk és igy volt amikor egyáltalán nem mért semmit vagy kikapcsolt az óra.
De tettem a bilincs alá egy keskeny gumi lapot és igy kicsit kijebb emelte a dokkolót és már tökkéletes.
Több tippem hirtelen nincs.

Nem emlekszem, mikor volt benne elemcsere, de az erintkezok jol mukodnek sztem, mert amint bepattintom a helyere, egybol bekapcsol es a kijelzo is eleg kontrasztosan mutatja az adatokat. Bar lehet, h nem artana kicsit megpiszkalni.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Valakinek van tapasztalata a Shimano Flightdeck-rol? Megeri megvenni?
Mivel tud tobbet mint egy masmilyrn marka? elvileg ossze lehet kapcsolni a valtoval es igy mutatja a pedalfordulatot.
Mas, a varosi bringamon behalt a km ora. Egyszeruen nem meri a sebesseget. A kijelzo jo, mert bekapcsol, ha bepattintom a helyere, de hiaba porog a kerek, nem mutat semmit. Van tippetek, h mi lehet vele? Vagy kuka?

érzkelõ + a mágnes távolsága rendben ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

Mas, a varosi bringamon behalt a km ora. Egyszeruen nem meri a sebesseget. A kijelzo jo, mert bekapcsol, ha bepattintom a helyere, de hiaba porog a kerek, nem mutat semmit. Van tippetek, h mi lehet vele? Vagy kuka?

Ellem csere mikor volt benne utoljára?
Ha drótos akkor az érinkezõk esetleg szennyezõdhedtek?
Nekem a Cateye-om is produkált ilyen hibákat,de rájöttem hogy túl szorosra vólt húzva a kormányon a dokkoló bilincse és mivel hajlitott a kormányom egy kicsit szorosabban illeszkedett az óra és nem mindig értek hozzá az érinkezõk és igy volt amikor egyáltalán nem mért semmit vagy kikapcsolt az óra.
De tettem a bilincs alá egy keskeny gumi lapot és igy kicsit kijebb emelte a dokkolót és már tökkéletes.
Több tippem hirtelen nincs.
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

Sved1K

Sved1K

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Valakinek van tapasztalata a Shimano Flightdeck-rol? Megeri megvenni?
Mivel tud tobbet mint egy masmilyrn marka? elvileg ossze lehet kapcsolni a valtoval es igy mutatja a pedalfordulatot.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
de nem megy fel mert ez a felpattintós fajta és széles neki a küllõ

ok rájöttem ha ráteszem azt a fém vackot a helyén marad:D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

lapított küllõre hogyan teszem fel a jeladót??

ugzanúgy mint a normálra
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
lapított küllõre hogyan teszem fel a jeladót??

erdeiember

erdeiember

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás

Hogy mállott szét a gumi, mitõl?
Egy elemmel meddig bírta?

A gumi: gondolom a hõm.változást sem szerette,sem a nyúlást,napot,vízet.
Majd vettem vízvezetékhez valót az O-Ring boltban,és cserélgettem mikor már kirepedt.
Elem: vezeték nélküli volt 3 elemmel. Teljes rendszertelenséggel hol egyik ,hol másik behalt. 2 év alatt min. 5 darab. És persze a túrák alatt. Sokallottam.
CM 2 elemes és gyors rögzítõs. Egy év alatt még nem cseréltem elemet.

Trek3900

Trek3900

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Hogy mállott szét a gumi, mitõl?
Egy elemmel meddig bírta?

Sziasztok!

CM 4.3A órám van. Méri a magasságot,hõmt,lejtést stb. Rengeteg funkció. Honlapon olvashatjátok. A nagy méret és kijelzõ ragadott meg. Jó masszív.
Kormányra és kormányszárra is fel lehet szerelni. A sorok közett lehet váltogatni a "mérni valót". Volt Sigmám is ,de a gumis rögzítés mindig szétmállott és ette az elemeket. Ez most nagyon bejön. Pontos. Ajánlom.
Jó mérést.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás

Ajánlatom neked:

http://bringabutik.h...arlas/104/2104/

köszi. csak az intersportba van egy 3845Ft-os utalványom. :)

erdeiember

erdeiember

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás

Ez engem is érdekelne,mivel láttam a biondobike honlapján,és nekem is igencsak megtettszett a 3soros kijelzõ:)Nos,vélemény?

Sziasztok!

CM 4.3A órám van. Méri a magasságot,hõmt,lejtést stb. Rengeteg funkció. Honlapon olvashatjátok. A nagy méret és kijelzõ ragadott meg. Jó masszív.
Kormányra és kormányszárra is fel lehet szerelni. A sorok közett lehet váltogatni a "mérni valót". Volt Sigmám is ,de a gumis rögzítés mindig szétmállott és ette az elemeket. Ez most nagyon bejön. Pontos. Ajánlom.
Jó mérést.

Trek3900

Trek3900

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Ajánlatom neked:

http://bringabutik.h...arlas/104/2104/

Trek3900

Trek3900

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Megnéztem az intersportot. Árak nem sokkal olcsóbbak mint máshol.
Csak most láttam ott 1106 van, nekem 1606L van. Amit te akarsz az nem L azaz nem tud világítani.

5790. a 1606DTS az 12990.

Trek3900

Trek3900

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Igen, Sigma web oldalán van demó minden termékre. Én is a teszt alapján választottam. No meg két bringám van és nem kell kézzel kapcsolgatnom.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
nah találtam neten h olyat h ki lehet róbálni virtuálisan az órát hát nekem tetszik úgyhogy sztem megfelel nekem az 1106L:)

Trek3900

Trek3900

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Jó ára van a vezetékesnek ott. Átlag most 7.900, vezetékesnek 13.500 között mozog. De nekem a vezetékes a zavaró tényezõk miatt jobban bejött.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
5790. a 1606DTS az 12990.

Trek3900

Trek3900

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Mennyiért adják ezt a modellt ott? 1606 nincs véletlen nekik?

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
sigma bc 1106-ról érdekelne vélemény. ezt láttam intersportos újságban és kaptunk utalványt gondoltam szerzek egy órát. illetve ha látott vki eme ojjektumba más hasonló árú órát ne tartsa vissza.

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás

Ciclosportja van valakinek? A Ciclomaster széria igazán szimpatikus a három soros kijelzõjével.

Feltöltött kép

Ez engem is érdekelne,mivel láttam a biondobike honlapján,és nekem is igencsak megtettszett a 3soros kijelzõ:)Nos,vélemény?