Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Sebességmérõk

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
1986 hozzászólás a témában

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
így mûködik rendesen, olvastad is a looser manualban. mi itt a gond? megnyomsz egy gombot és kész.

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

Saky

Saky

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok !
Nekem is van egy Sigma Bc 1106 DTS órám, pár hete vettem, eddig jól mûködik. Egy dolog zavar, ha megállok a bringával 5 percnél hosszabb idõre akkor ügye készenléti állapotba kerül az óra, utána hiába kezdek el tekerni nem mutatja a sebességet, csak akkor kezd el újra mérni ha megnyomok rajta egy gombot vagy leveszem és újra felhelyezem a tartójára!

Nektek is így mûködik ez normális? Régi készülékeim magától indultak.

Beszéltem egy szervizessel õ azt mondta, hogy automatikusan el kellene indulnia ha megy vele az ember!? mondjuk a leírásában is az van, hogy 5 perc után standbybe megy .
Nem nagy dolog csak kicsit idegesítõ, hogy mindig figyelni kell készenléti állapotban van-e az óra, mert egyébként automatikusan nem indul el a mérés!

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
visszaszereltem az acél villám a bringába, és láss csodát a sigma bc1106-os madzagtalan órám elkezdett mûködni. érdekes

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Szerintem a Cateye v2 ilyen. Mondjuk ebben van pedálfordulat mérés is. Külföldi rendelésbõl ki lehet fogni olcsóbban.

krisssz

krisssz

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
hali!

Tud valaki olyan órát, ami több részidõt mér, illetve minden más adatból is többet? Tehát pl többnapos túrán minden nap végén gombnyomásra lementi az aznapi összes adatot, majd másnap is, majd megint. Amikor hazajönnék, akkor meg szépen kiolvasható lenne a hétfõi, keddi, szerdai idõm, átlagom, távolságom, maxom, stb.

SMS-be szoktam írkálni, aztán nullázom az órát, de az elég pórias megoldásnak tûnik 2009-ben :)

Ja, és nem kell bele sem GPS, sem pedálfordulatmérés sem egy komplett kardiológia... egyszerûen egy több adatrekordot kezelõ km-óra kéne. Sehol sem találok...

Köszi

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Szeretnék egy Ciclosport CM 2.2-õt venni, de az alábbi három modell jól láthatóan különbözik egymástól, pedig mindegyik CM 2.2. Valaki nem tudja, melyik lehet az aktuális modell, vagy mi lehet a különbség?

Feltöltött képFeltöltött képFeltöltött kép

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Új VDO széria
http://boneshaker.hu...3/x_szeria.html

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Sziasztok!

Éerdeklõdnék,hogy van-e valakinek tapasztalata a Ciclosport computerekkel kapcsolatban.Ezt nézegettem : http://www.bringabut...arlas/103/4148/ Megbízhatnék benne?:chin:

Nekem ez az kategória, amit nem vennék. Vagy olcsóbb és 100% megbízható vezetékes, vagy a valamivel drágább, de komolyabb technológiát alkalmazó, felsõbb kategóriás típust (8.x széria). Persze attól még ez is lehet jó.

Bubuka

Bubuka

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás
Sziasztok!

Éerdeklõdnék,hogy van-e valakinek tapasztalata a Ciclosport computerekkel kapcsolatban.Ezt nézegettem : http://www.bringabut...arlas/103/4148/ Megbízhatnék benne?:chin:

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Akinek sikerult Garmin Edge 705-re valami rendesebb terkepet felaplikalnia, kuldjon mar meg egy PM-mel, koszi.
Szlovakiarol tok profi free terkepet talaltam, de MO egyelore siralmas, videki nagyvarososban pl. osszesen 10 utcat ismer.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
értem. akkor valószinûleg nekem is pihenni fog ez a vekker, max majd kipróbálom valami más bicón. ha nem mûködik sehogyse akkor pihen tovább. köszi a válaszokat!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás
ez a hibás széria müködött csak össze vissza hülyeséget mért idõnként

a javított széria (olyan van nekem is ) teljesen jól mûködik
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Nekem speciel hol mûködött hol nem aztán kaptam ugyan ezt az adó tornyos magyarázatot én is, azóta is ott pihen a pinyóban
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
ok elfogadom a választ, de akkor korábban miért mûködött? azóta lett egy új tv csatorna?
amikor átszereltem a torát duke-ra akkor jelentkezett ez a probléma.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás

ha el olvasod az elõzõ hozzászólásaimat ott leírtam hogy ez már mûködött egy pár hónapig, akkor jó volt a freki vagy mi? meg NEM KÖVETNEK EL ekkora hibát hogy behoznak egy pár konténer kütyüt és "nem jó a freki". valami ésszerû magyarázatot kérnék.
a frekvencia kérdésre: egy bizonyos tartományon belül kiosztanak x csatornát, aminek egy része ilyen, a másik része meg más feladatokra megy. pl 2.4 Ghz-en van kb 40 ezer csatorna, amin megy a mobiltelefon és minden egyéb vele, a drót nélküli internet, az áruházi wireless kamerák, újabban r/c modellezés (autó, repülõ, hajó, stb.) és a szabad csatornákból kiválasztanak egyet ezek a kütyük és onnantól azon próbálnak kommunikálni több-kevesebb sikerrel, esetemben kevesebbel.

mindenestre pl a sigmából volt az elsõ széria MHR2006-os, azt konkrétan összekavarta a lakihegyi torony által sugárzott valamely adás (részleteket ne kérdezd nem tudom). ezt a forgalmazó lesakkozta a sigmával, és lett belõle javított széria. na most pl ha valameltik nagy áruházlánc nem a honi forgalmazótól vette hanem pl a német piacra szánt nem "hungarian editiont" forgalmazta akkor simán lehet nem jól mûködõ darab, akár másik tipusból is.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
ha el olvasod az elõzõ hozzászólásaimat ott leírtam hogy ez már mûködött egy pár hónapig, akkor jó volt a freki vagy mi? meg NEM KÖVETNEK EL ekkora hibát hogy behoznak egy pár konténer kütyüt és "nem jó a freki". valami ésszerû magyarázatot kérnék.
a frekvencia kérdésre: egy bizonyos tartományon belül kiosztanak x csatornát, aminek egy része ilyen, a másik része meg más feladatokra megy. pl 2.4 Ghz-en van kb 40 ezer csatorna, amin megy a mobiltelefon és minden egyéb vele, a drót nélküli internet, az áruházi wireless kamerák, újabban r/c modellezés (autó, repülõ, hajó, stb.) és a szabad csatornákból kiválasztanak egyet ezek a kütyük és onnantól azon próbálnak kommunikálni több-kevesebb sikerrel, esetemben kevesebbel.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
A freki nem csak a jeladó és az óra közt mûködik? (Laikus vagyok én is)
Lidl óra: Már túl vagyunk lassan az egy éven, télen is azzal jártam edzeni és edig bírja!!!

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

Nem szar csak nem megfelelõ frekvencia, ide M.O.-ra

Üdv.

Bocsi hogy beleszólok,de ez a frekvencia dolog valahogy nem világos nekem,mármint hogy ezt hogy és mi alapján határozzák meg vagy állítják be illetve most akkor ahány ország annyi féle frekvencia vagy hogy?
Mert látom hogy M.O ra nem jo a freki.

És a válaszokat most is elõre is nagyon köszi mindenkinek.
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

nekem eddig mûködött, csak a mostani alumóniumos felállásban nem akar. amúgy decathlon. amúgy szerintem a vásárlás helyszínének nem sok köze van a minõséghez ha ugyanazt veszed, mert nem hiszem hogy az intersport vagy a decathlon azt mondaná a sigmának hogy "mi csak a sz@rt kérjük ám jó lesz az a parasztoknak". hibás szériák vannak, de ez eddig mûködött. lehet hogy kipróbálom majd megint az acél villámmal, de ha azzal mûködik akkor se leszek megnyugtatva. de most nincs kedvem idõm kapacitásom szerelni.
üdv

Nem szar csak nem megfelelõ frekvencia, ide M.O.-ra
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
nekem 3-4 hónapot bírt a sigma (nem lehúzni akarom, csak nekem eddig volt jó) szal még mindíg jobban járt. majd legközelebb veszek egy jót (szerintem vasárnap) az is sigma lesz, de madzagos.