Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Sebességmérõk

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
1986 hozzászólás a témában

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
baj van a polar órámmal :(
konkrétan egy polar cs100 as.

se kép se hang. tegnapelött csepergélõ esõbe hazajöttem és letettem a bicajt, ma meg be se kapcsolt... eleve nem volt túl nagy zuhi és még mért is esõbe, meg hát eleve vízálló (elvileg).

elemet kivettem: kereken 2V a feszkója (3V os az elem gyárilag.)

vajon ez lehet a baj? az elem? :chin: de semmi jelzés nem volt pár napja hogy merülne az elem :o

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
VDO A4: 3100 - 3500 huf. Igaz, csak 4 funkció, de van akinek ennyi is elég (nekem pl.), cserébe nem drága.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

hali
mostanában szándékozok majd venni valamilyen mérõt, lehetõleg nem a legdrágább érkategóriában
ti milyen fajtát+tipusút ajánlanátok?

VDO, Simga, Ciclo között találsz jókat. Olyat vegyél aminek könnyû a kezelése és a kijelzõje is jól olvasható.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Trek3900

Trek3900

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
1106 4.900 Ft
1606 L 7.500 Ft

Átlagárakon számolva.

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás
és ezeknek az ára hol "forog"? :)

Trek3900

Trek3900

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Van madzagosban 1106, nekem 1606L van.

nekem sigma bc 1106 van, ami rádiós. nekem tetszik, csak az a baj hogy rádiós. ha lenne madzagosban (lehet h van de annyira nem foglalkoztatott a téma ezért bocs a nagyoktól) olyat vennék. kb ezeket tudja mint amiket mlítettél.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Nekem egy Cateye Mity 8-am van zsinóros, bombabiztos, olcsó, de igazából azért vettem meg, mert egy sznob vagyok és láttam több profi bringáján (Tom Boonen, Peter van Petegem, Cadel Evans).

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
nekem sigma bc 1106 van, ami rádiós. nekem tetszik, csak az a baj hogy rádiós. ha lenne madzagosban (lehet h van de annyira nem foglalkoztatott a téma ezért bocs a nagyoktól) olyat vennék. kb ezeket tudja mint amiket mlítettél.

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás
igazgad van:D
nem kell valami csúcstechnológiájú, és fõleg csak olyanra kellene nekem hogy tudjam hogy mikor mennyivel+mennyit megyek, szóval szinte elég ha pl azt méri hogy mennyi volt a távolság, mennyi volt az átlag meg a max...

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
attól függ milyen igényeid vannak.
pl mik fontosak neked, és mit jó ha tud az óra, és mi a teljesen fölösleges. ez majdnem olyan mintha azt mondanám neked hogy szeretnék egy biciklit venni, de nem túl drágán. :D

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás
hali
mostanában szándékozok majd venni valamilyen mérõt, lehetõleg nem a legdrágább érkategóriában
ti milyen fajtát+tipusút ajánlanátok?

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
aha. nekem mindíg mukodott. csak mondtam neki hogy múkoggy :D

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás

mit állítgattál rajta? az adó és a vevõ helyzetét? nekem az mindíg ment.

adó és a mágnes.elég sokáig küszködtem vele,míg nem volt se túl közel,se túl távol.

Musher

Musher

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Köszi:D

Bubuka

Bubuka

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás

Nem tud valaki olyan webshopot ahonnan tudnék rendelni egy mágnest a sebességmérõmhöz mert itt a városban senkinek sincs:( Vagy ha valakinek akadna egy felesleges akkor azt megvenném szívesen:D

Itt nézted : http://www.bringabut...as/354/?page=1

Musher

Musher

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Nem tud valaki olyan webshopot ahonnan tudnék rendelni egy mágnest a sebességmérõmhöz mert itt a városban senkinek sincs:( Vagy ha valakinek akadna egy felesleges akkor azt megvenném szívesen:D

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
mit állítgattál rajta? az adó és a vevõ helyzetét? nekem az mindíg ment.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
nekem ugyanez tökéletesen mûködik,igaz,a beállítással sokáig sz@rakodtam.engem ez a standby-os dolog nem nagyon zavar,elõzõ órám is ilyen volt.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
nekem se tetszik ez a megoldás de ez van, azt kell szeretni, vagy másik órát venni sajnos. nekem néha nem is mutat semmit az óra (pl lágymányosi hídon soha), de az addig megtett párszáz métert utána mindíg hozzáadja a napi kilométerhez, bár nem tudom mennyire pontosan. legközelebb madzagosat veszek az biztos. egyenlõre ez is jó, de az ár érték aránya 5-ös skálán szeritem csak 2-es (pl nekem az alunyakas alu becsúszós telónál nem mûködött...)

Saky

Saky

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Köszi.
Csak elvártam volna ezt az alapfunkciót egy ilyen órától!
Pl. Megállok valahol pár percre, utána indulok tovább ne kelljen mindig arra figyelni, hogy standbyba van vagy nem, hanem induljon a mérés automatikusan.