Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Sebességmérõk

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
1986 hozzászólás a témában

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Cateye v2c-je van valakinek? Ez az újfajta vezetéknélküli rendszer valóban teljesen megbízható? Én alapvetõen vezeték párti vagyok, de tetszenek a funkciói és ha tényleg olyan megbízható, akkor nem bánom, ha nincsenek zsinórok a bringán.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Ciclosportja van valakinek? A Ciclomaster széria igazán szimpatikus a három soros kijelzõjével.

Feltöltött kép

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

ERRÕL tudtok valamit?Országútira kéne,csak nem tudok dönteni a cateye strada és e között.Szerintetek?Vagy tudtok valami más jót,ami ilyen árban van?

Szerintem ezzel a Trelock-kal jobban járnál.:chin:
Én is mostanában szeretném nyugdíjazni a 6 éves Cateye OS 1.0-mat egy Trelock FC535-re vagy egy Cateye Enduro 8-ra.:chin:
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
ERRÕL tudtok valamit?Országútira kéne,csak nem tudok dönteni a cateye strada és e között.Szerintetek?Vagy tudtok valami más jót,ami ilyen árban van?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Az én régi vezetéknélküli Cateye-om ugyanígy végezte, most vezetékes van.

Trek3900

Trek3900

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Nekem 1606L vezetékese van. Ezért vettem ilyen mert a vezeték nélkülire panaszok vannak adótorony és villamos vasút vonalak mellett. Nos én ilyen helyen lakom. Maga a kütyü nekem nagyon bevált, ha össz. km-t akarok nézni akkor a menet közben funkció nem elérhetõt úgy oldom meg, hogy megállok és arra kapcsolok. Akkor számol folyamatosan és tudom nézni mindaddig amig el nem kapcsolok onnan.

nagyondinnye

nagyondinnye

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Hello.

I. Van egy Cateye Cordless 3-asom, kb. 5 éves. Úgy néz ki, bekókadt.
Ha elindulok, pár fordulatot mér, aztán 0.
Elemcsere volt, hiba maradt. Gondolom, ezt buktam. Ez egyedi dolog, vagy másnak is volt ilyen pechje?

II. Kinéztem egy Sigma BC1606L DTS-t. Elég jónak tûnik. Van valakinek tapasztalata róla?

üdv,
dinnye

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
Tudna valaki Garmin Edge-hez egy kis segitséget adni?

ZeemanX

ZeemanX

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Noh, vegulis ugy latom a 2070 lesz a jo, szinte pontosan ugyanannyit mer egy masik bicaj orajaval (aminek masik kereke illetve ugye az ahhoz tartozo megfelelo meret; 26x2.2-es, lemerve pedig 2103).

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
úgy a tuti, ha a szelep van a földre merõlegesen, ráülsz, majd gurulsz vele hogy a szelep ismét merõleges legyen a földre és ezt a távolságot méred le... :)

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Az én VDO-s táblázatom a 26x2.1-eshez 2080-at ír. A 2133-at a 26x2.125-höz írja.

Amit néggyel feljebb kérdeztem nincs rá tipp?

Scotty19

Scotty19

törzsvendég

• fórumtag
  • 377 hozzászólás
Ja ez a mágnes elhejjezés nekem is probléma volt..... de aztán gondolkodtam :)

(ritka pillanatok eggyike)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
2060-2070 a megfelelõ általában egy 2.1-es gummánál.
A mágnest meg tökmind1 hova teszed, csak a jeladó fogja a jelet ;)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

ZeemanX

ZeemanX

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Sziasztok!

Egy Sigma BC906-os kütyüm van, számomra ez tökéletesen megfelel.

Node.

Elbizonytalanodtam WheelSize beállítás ügyileg.
Ugyanis az adott kerékhez (esetemben 26x2.1) 2133 mm-t ír a táblázat. Azonban lemérve - szalag leterítve, canga végigtol - durván 2055-2060 körül tesz meg egy fordulatot, valamint 2r x Pi-vel számolva (a gumi sugara nagyjából 33cm körüli) pedig 2073 mm jön ki. Miután e fenti három tök különbözõ adat eléggé eltérõ eredményt hoz ki, gondoltam megmérem gps-el. Ez egy kis bluetooth gps, amit a telómhoz tudok "kötni", azon meg van egy kis progi, amivel helymeghatározni lehet (nahát)... :-), meg tracking-et is tud, stb., ezzel pedig kb. 2090-2100 mm körül ad hasonló távolságot.

Ti mit - és milyen kerékhez - állítottak be a bicajaitakon?

Tudom, ezeket nem kéne olyan extrém pontosan, pár centi ide vagy oda mindegy, de végülis itt 205 cm és 211 cm közötti a szórás. Másrészt miért ne legyen a lehetõ legpontosabb, ha már van rá lehetõség.

Na még egy kérdés.
Hova helyezitek el a mágnest a küllõkön? Teljesen mindegy vagy jobb minél kintebb a felni irányába? (Gondolom mivel impulzust mér, elvileg nincs jelentõsége, de hátha mégis.)

Köszi

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás

Ez: http://www.testbike....t2.php?pid=1611

Aha. Remélem ez nem lesz ilyen sz@r bár most a Mátra marcin azért sikerült felbosszantanom magam. Elvileg 2 kerékméretet tud az óra, be is van állítva mindkettõ a kétféle gumihoz, amikkel használom a bringámat. Ha átállítom a 2-esre nem vesz semmit, az 1-esen igen. A leírás két bringát hoz példaként, de én ugyanazon a bringán szeretném használni. Én vagyok a béna vagy félreértek valamit?

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Én 2 hete vettem egy Z3-at. Eddig nagyon tetszik. Neked mi volt vele a problémád?

Ez: http://www.testbike....t2.php?pid=1611

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Én 2 hete vettem egy Z3-at. Eddig nagyon tetszik. Neked mi volt vele a problémád?

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Igaz, hogy VDO-ból csak a már Tigga szaktárs által kivételként említett modellt használtam, de az egymaga annyi bosszúságot és idegeskedést okozott, hogy nálam a márka mindenestõl elvesztette a hitelét egy életre.

Ha a VDO-mellett döntesz, vegyél hozzá nyugtatót és fejfájás-csillapítót is....

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

vdo (kivéve a drótnélküli mc1,0+) sigma cateye

http://www.speed-way...ffset=36&id=919

ez + 8k, ér ez a "holmi" annyit?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

de melyik márka/típus használható?

vdo (kivéve a drótnélküli mc1,0+) sigma cateye
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való