Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Sebességmérõk

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
1986 hozzászólás a témában

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest
Valakinek van tapasztalata a blacburn delphi 5 vagy 6 órákkal kapcsolatban?

halivudirudi

halivudirudi

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
Sziasztok !

Érdeklõdnék, van-e valakinek tapasztalata a Cateye CC-COM10W sebességmérõvel kapcsolatban.
Mivel zsinór nélküli model, ezért elsõsorban az érdekelne, hajlamos-e a jelvesztésre.

Segítségeteket elõre is köszönöm.

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Na igen, pont arra lennék kíváncsi. :)

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Nincs, de szerzek. Panel, kijelzõ, GPS modul, chipek, smd alkatrészek. Gyenge pont a bedobozolás ugye, hogy lásd a kijelzõd, de mondjuk ne ártson neki az esõ.

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház

Ha érdekel valakit haver tud csinálni hasonlót amúgy kb. féláron. Aksi, tetszõleges kijelzõ (pl. Nokia), beállítható logolás (1-60 sec pl.), magasságmérés, barometrikus magassáágmérés opció, SD kártya, stb, stb...

Ezt egy kicsit ki tudnád fejteni? Hogy néz ki egy ilyen házi barkács gps? :) Nincs képed róla?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Most letöltöttem az útmutatóját ennek a Holux 245-nek és úgy tûnik, hogy feltölteni nem lehet elõre eltervezett útvonalat. Így már nem kéne.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
Ha érdekel valakit haver tud csinálni hasonlót amúgy kb. féláron. Aksi, tetszõleges kijelzõ (pl. Nokia), beállítható logolás (1-60 sec pl.), magasságmérés, barometrikus magassáágmérés opció, SD kártya, stb, stb...

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Hát igen. Egy Garmin Etrex lenne az igazi, de ennyi pénzért tartsák meg.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Hát nem tudom. Egy hagyományos küllõmágneses órában jobban bíznék, akár wireless, akár nem. Ráadásul, ahogy látom magasságot nem mér, pedig a GPS vevõ bizonyára kées rá. Csak azt akarom mondani, hogy nem látom az elõnyöket.

Én most elgondolkodtam, hogy nem volna rossz egy ilyen, de nem akarnám vele kiváltani a km órát. A legolcsóbb Garmin 70.000 ft, az egy kicsit sok nekem.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
Hát nem tudom. Egy hagyományos küllõmágneses órában jobban bíznék, akár wireless, akár nem. Ráadásul, ahogy látom magasságot nem mér, pedig a GPS vevõ bizonyára kées rá. Csak azt akarom mondani, hogy nem látom az elõnyöket.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
A DX-n is kapható

$87.18 - Holux GPSport 245 GPS Positioning + POI Data logger for Biking/Running/Walking - GPS Gadgets

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Nekem nem kell térkép ez esetben. Igazából az tetszik benne, hogy gps méri a sebességet, a távot meg mindent.
Nincs vezeték, nincs villára meg küllõre szerelt jeladó.

Az hogy emellett még utólag lekérhetõ merre jártam, az csak plusz süti.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Errõl mi a véleményetek?
Holux GPSport 245 GPS Receiver GR-245 bike Data Logger - eBay (item 220676008277 end time Mar-27-11 19:14:22 PDT)

Térképet nem lehet nézni rajta, viszont elõre betáplált célpontokhoz elkalauzol. Ha neked ennyi elég, akkor nem rossz vétel. Dealextreme-n találtam egy hasonlót:

$123.28 - Holux GPSport 260 GPS Positioning Data logger for Biking/Running/Walking - GPS Gadgets

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Errõl mi a véleményetek?
Holux GPSport 245 GPS Receiver GR-245 bike Data Logger - eBay (item 220676008277 end time Mar-27-11 19:14:22 PDT)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Csak akkor számol újra ha bekapcsolod a gps alapú értékelést amit a garmin sem favorizál. Így nem is szoktam használni.

arra gondoltam, hogy feltoltes utan szamol ujra, nem menet kozben. az semmit sem er gps alapon.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Csak akkor számol újra ha bekapcsolod a gps alapú értékelést amit a garmin sem favorizál. Így nem is szoktam használni.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Tegnap voltunk tekeregni a Pilisben 82km alatt 10m szint különbséget produkált az edge500 tekintetbe véve hogy baromi nagy szél, azaz front volt szerintem ez abszolult korrekt
csajos túra by zeezoltano at Garmin Connect - Player

es menet kozben is ezt mutatta? mert elteres szokott lenni akozott, amit menet kozben mutat (mer), meg utolag ir ki (ujraszamol).

halivudirudi

halivudirudi

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
Sziasztok !

Érdeklõdnék, van-e valakinek tapasztalata a Cateye CC-COM10W sebességmérõvel kapcsolatban.
Mivel zsinór nélküli model, ezért elsõsorban az érdekelne, hajlamos-e a jelvesztésre.

Segítségeteket elõre is köszönöm.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Tegnap voltunk tekeregni a Pilisben 82km alatt 10m szint különbséget produkált az edge500 tekintetbe véve hogy baromi nagy szél, azaz front volt szerintem ez abszolult korrekt
csajos túra by zeezoltano at Garmin Connect - Player
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Van kifejezetten erre való kontakt tisztító spray, én azzal.