Ha van valakinek tapasztalata a CICLOSPORT CM 4.1-el az megosztaná velem?

Thx.
van cs200-om is.
bringázni tökéletes.sosem volt vele gondom.
van cs200-om is.Én is megbántam, hogy ezt a szar ciclosportot választottam. 20-30 lepedõbe kerül. Egy olcsóbb bicaj ára. Talán kéne venni egy polar cs200-ast. mit gondoltok róla? Érdemes? De a garanciával még szerencsét próbálok. Habár egyenlõre csak a számlát találtam meg. Ha valakinek meg van a garijegy, nézze meg nekem hány év garanciát tüntettek fel rajta?
Én is megbántam, hogy ezt a szar ciclosportot választottam. 20-30 lepedõbe kerül. Egy olcsóbb bicaj ára. Talán kéne venni egy polar cs200-ast. mit gondoltok róla? Érdemes? De a garanciával még szerencsét próbálok. Habár egyenlõre csak a számlát találtam meg. Ha valakinek meg van a garijegy, nézze meg nekem hány év garanciát tüntettek fel rajta?
Nekem 8.3A van, amit egy évvel ezelõtt vettem. Pár hétig mûködött is rendesen, de egyszer csak azt vettem észre, hogy lefagyott. Elemet kivettem majd vissza a helyére, akkor elindult, cserébe minden addigi adatom törlõdött. Vettem bele vadonatúj elemeket és azóta is használom az órát, de az a tapasztalatom, hogy kb. 3-4 hétig bírja az órában az elem és ekkor kezdõdnek a lefagyások. Amikor meg kijelzi, hogy merülõfélben van az elem, akkor már késõ. Bosszantó, ha egy túra kellõs közepén megadja magát, amikor pont fontos lenne, hogy tudjam mennyit mentem. Szóval, a lefagyások kiküszöbölhetõek a gyakori elemcserével, ellenben mostanság más hibát is produkál az óra. A zörgõ hang az normális, legalábbis a 8.3A estében, az valamiféle mozgásérzékelõ benne...viszont hiába indulok el a bicajjal, a vadonat új elemek esetében sem indul el automatikusan a mérés, pedig új korában azt tette. Ha megnyomok egy gombot, beindul, de akkor is hócipõm tele van már vele ezt is figyelni. Ha pár percre megállok, indulás után egyszerûen nem találja sebesség jeladót, a menüben végig kell nyomkodni szinte mindent, hogy újra érzékelje és kijelezze a sebességet. Amióta bringázok, ez az egyetlen dolog, amit megbántam, hogy megvettem.
Hol lehet jeladót venni (ahol van raktáron és nem csak ígérgetik...)? Nekem is 4.4A HR van, eddig 1 év alatt semmi probléma nem volt vele...... most vettem plusz 5eFt-ért második sebesség jeladót...
Hát szétszedni ugyan széttudtam (aránylag egyszerûen) Az elemet 3,02V mértem (valószínûleg nem az merült le!) Új elemmel sem mûködik :-(
Esetleg valakinek nincs egy nem használt Polar Cs pedálfordulat jeladója eladó olcsón?
POLAR CS pedálfordulat szenzor | POLAR kiegészítõk | www.zerge.info
Ugyanilyenem volt, kb. 7-8 hónap után hasonló tüneteket tapasztaltam. Cserébe nekem többször le is fagyott, ahol a reset gomb nem, csak az elem kivétele segített. Mondanom sem kell, az adataim elúsztak... (Végül iszonyú öszegért vásároltam Polar rs800cx multi-t, 1 év és 3 hónap után problémamentes - ez nálam nagy szó, tekintve, hogy bár nagyon vigyázok rá mindig, de heti 5-7 alkalommal használom különféle sportolásokhoz.)
Sz*akszik a cyclosport órám (CM 4.4A HR): a pulzusmérõt újabban nem akarja észrevenni, ha mégis nagysokára megtalálja, akkor hülyeséget mutat (kb a valós pulzus felét). Volt elemcsere órába és a pluzusmérõben is. Néha meg teljesen meghülyül 199 km/h ír ki, és ebbõl az állapotból csak a reset zökkenti ki. Nem kicsit vagyok mérges, mert most vettem plusz 5eFt-ért második sebesség jeladót is hogy az MTB-n is tudjam használni, arról nem is beszélve hogy a km adataim is elvesztek. Még garis (bringabutik). Nincs több bizalmam ebben a cuccban, szerintetek van rá sansz hogy garis eljárásban, akár ráfizetéssel másra cseréljem? Vett valaki mostanában Cyclosportot? Bevált? Mit ajánlanátok helyette? A magasságmérõ nem fontos, a pulzus igen.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Ugye a CS-rõl szériás cuccról beszélsz? Mert az S-t szét lehet szedni.
Egyébként ez engem is érdekelne, hogy hogy bírják megoldani ezt, hogy ne legyen cserélhetõ benne az elem...
Szerintem megoldható, max. a vízállósága nem lesz olyan jó utána.