Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Sebességmérõk

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
1986 hozzászólás a témában

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
A pulzusmérõ szíjam csak kb 5-10 perc tekerés után tér teljesen magához, amikor az aláizzadok. Szorosabbra nem szivesen húznám, arra gondoltam kenek alá EKG zselét, van értelme? Használ vki ilyet?

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Én tökéletesen elégedett vagyok a Sigma-val! Mostmár. ;)

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Majd megírod a tapasztalatokat. :)

Bati95

Bati95

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
Ez nagyon faj@,h mikor már megrendeltem a Sigmámat már a vélemények nem túl jók róla.De tom,h ez mindennel így van,h valakinek ez valakinek az.Úgy is jó lesz!:D

Witcher

Witcher

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Az elsõ bicajomon Cateye Tomo XC volt és nagyon meg voltam vele elégedve.A barátom pontosan akkor vett Sigma-t, amikor én a Cateye-t és fele annyit sem bírt ki, mint az enyém.Azóta rá sem nézek az üzletekben.Valahogy a km óra, akkor Cateye...

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Esetleg egy itteni ismerõs címére megrendeled, aki elpostázza neked?

Amúgy Cateye computerrel kapcsolatban sokkal rosszabbra számítottam. Bírja a DH-t is, esõ sem hatja meg. A számlapja könnyen karcolódik a faágaktól, illetve elfordul a kormányon, de vissza lehet igazítani kézzel (nem esik le), ennyi hátrányt tapasztaltam. Hátsó lámpa is hasonlóan bírja. Elsõ lámpában (más fórum tapasztalatokból okulva) nem vennék.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
Ha van nálatok Decathlon, ott igencsak van Sigma! Bár ha nem tetszik, azzal nincs mit tenni.

Hívd fel a Butikot. Hátha feladják. TNT, UPS, satöbbi.

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Witcher

Witcher

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Nálatok biztosan lehet kapni, de én meg Szerbiában élek.Igaz, hogy csak 20 km-re a határtól, de nem tudom hogyan lehetne elintézni, hogy innen rendeljek termékeket.A Sigmakat is nézegettem üzletekben, de kicsit sem tetszik...

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
Cateye (talán) a legmegbízhatóbb. Bringabutik..?

Vagy Polar.

Esetleg Sigma.

Witcher

Witcher

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Hát nem valami bíztató.Eredetileg Cateye Commuter van tervben, de sehol sem találok.Most egy Ciclosport CM 8.2-t találtam, de valahogy nem nyeri el a tetszésem...

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
Olvass vissza 4-5 oldalt...

Witcher

Witcher

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Mi a véleményetek a Ciclosport termékekrõl?Én még életembe nem hallottam errõl a gyártóról...

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Sok mindentõl függ ha mm pontosan akarod beállítani. Felnitõl, gumitól, nyomástól.
Tedd fel, állítsd be utazóra a nyomást és akkor mérd körbe, tápláld be azt csókolom.

Amúgy gps rox, én arra esküszöm. Persze jó fajta kell hozzá, nem olyan ami pl. erdõben eldobja a jelet.

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Fém mérõszalaggal körben 2049mm. Gondolom felni függõ is, nem lehet csak a gumiméretre megadni ilyen értékeket.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
a jol beallitott kerekmeret a pontos, nem a gps.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Erre nem is gondoltam. Mégjobb lenne vele gurulni 5-10 fordulatnyit, de ezt egyenesen megtenni nem egyszerû, plusz helyhiány miatt esélytelen nálam. Arra gondoltam egy zsinórt körbe tekerek és lemérem a hosszát. Bár ez közel sem olyan jó, mint amit írtál. Vagy GPS-el mérem a sebességet és addig állítom a kerékméretet, amíg ugyanazt nem mutatja a mûszer. :)

gps sem pontos
a madzagos módszer ha jól csinálod a legjobb sztem.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Erre nem is gondoltam. Mégjobb lenne vele gurulni 5-10 fordulatnyit, de ezt egyenesen megtenni nem egyszerû, plusz helyhiány miatt esélytelen nálam. Arra gondoltam egy zsinórt körbe tekerek és lemérem a hosszát. Bár ez közel sem olyan jó, mint amit írtál. Vagy GPS-el mérem a sebességet és addig állítom a kerékméretet, amíg ugyanazt nem mutatja a mûszer. :)

nagylaci32

nagylaci32

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás
Igen, többet fog mutatni. A kerékméretet szerintem mérd le, úgy a legpontosabb. Keresel egy sík felületet, a mérendõ kereket a használt nyomáson tartva méred, úgy hogy bejelölsz rajta egy pontot, és ahhoz viszonyítva gurulsz vele egyenesen 1 egész kerékfordulatnyit(lehetõleg terhelés alatt, bár így nem könnyû kivitelezni). A megtett távot leméred.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Ha rosszul állítom be a kerék kerületet, 2010 helyett 2080, akkor a mûszer felfelé csal, ugye? Cateye CC-MC100W. Maxxis Xenith 26x1.5-höz 2010-es érték, illetve Maxxis Ardent 26x2.25-höz 2080-as érték megfelelõ?

Witcher

Witcher

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Országútira keresek kmórát, nagy Cateye párti vagyok.Ti mit ajánlatok, 45-50 eut szánnék rá, de valahogy nem találom az igazit.