Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Sebességmérõk

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
1986 hozzászólás a témában

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Igen egyedi kódolás van csak az a digitális jelátvitelre vonatkozik és nem az analógra.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Sandman

Sandman

vendég

• fórumtag
  • 435 hozzászólás
Én is erre gondoltam, meg olvastam valahol, hogy egyedi kódolást használnak egyes gyártók pont az interferencia megelõzésére (van valami betûhármas jelölés is erre.) Valószínûleg egy 3-4 méterre tekerõ bringa nem veszi a másik jelét. Azért ez nem egy WiFi hotspot...

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Nagyon jó kérdés. Google-ba beírtam: "cateye wireless interfere each other". Egy helyen pont ezt a kérdést tették fel (6. találat), de érdemes olvasni több helyen is. Ott azt írják nem gond, 60-70cm az érzékelési távolság. A használatiban 70cm van. Szerintem az antenna és az érzékelõ is irányított, de lehet ezt csak én gondolom.

Sandman

Sandman

vendég

• fórumtag
  • 435 hozzászólás
Rokonlelkek vagyunk. Ilyet vettem a fiam bringájára, tökéletesen mûködik. Ha egy ugyanilyet veszek a feleségemnek is, szerinted nem zavarják egymást? (mármint a két sebességmérõ :-))

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Nekem az van CC-MC100W. Eddig ok. Elemrõl jut eszembe, hogy kb. 2 évig elment, úgy hogy a háttérvilágítást is használtam sûrûn. Használaton kívül egyszer csak kikapcsolt. Az összes megtett kilométert eldobja ilyenkor és nem tudom mennyi volt benne. Érdemes 1-1.5 évente elemet cserélni.

Sandman

Sandman

vendég

• fórumtag
  • 435 hozzászólás
Iegn, ez egy jó ötlet. Ott helyben ki fogom bontani és elõttük kipróbálom. Bár hajlok arra, ha a lóvét visszaadják (úgyis veszek a hétvégén három bringatartót ugyanott a kocsira) hogy veszek egy cateye-t inkább. Az tuti mûködik.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Oké, azért írom, hogy valószínûleg rossz. Az elemes téma vagy hiba vagy a készülék sajátossága. Ha felajánlanak cserét, a cseredarabba berakod a saját elemed. Ha az is szórakozik a nem gyári elemre, nekem nem kellene.

Sandman

Sandman

vendég

• fórumtag
  • 435 hozzászólás
Megmondom. Meghülyül tõle a kijelzõ. Minden kijelezhetõ "pixelt" mutat csak halványan.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Valószínûleg rossz. Érdemes lenne a boltba vinned egy elemet, mármint a cserébe betenni, az mit csinál vele.

Sandman

Sandman

vendég

• fórumtag
  • 435 hozzászólás
Pár napja vettem a feleségemnek Sigma 1200 -ast (vezetéknélkülit) a Decathlonban. Próbálkoztam keményen, de nem tudtam beüzemelni. Az érzékelõ felvillan az elsõ négy körbefordulásnál, aztán semmi. Elemeket cseréltem, de ekkor meg a kijelzõ minden jelzése látszott halványan. Csak a gyári elemmel volt hajlandó normális kijelzõt mutatni, de mérni ekkor sem volt hajlandó (még az órásnál is tetettem bele bemért, jó elemet, de ugyanúgy halványan jelzett és mindent). Szerintem holnap visszaviszem.
A gyerek gépére vettem egy Cateye-t (szintén vezetéknélküli) az pöccre ment és megy azóta is...

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Országútira keresek kmórát, nagy Cateye párti vagyok.Ti mit ajánlatok, 45-50 eut szánnék rá, de valahogy nem találom az igazit.

A Cateye kifejezetten országútira készült modellje.

Feltöltött kép

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Nincs annyi nyálam, hogy a polar-t benyálazzam. :)

Nekem van, de sóher vagyok, nem adok!:)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Én meg megnyálazom...

Nincs annyi nyálam, hogy a polar-t benyálazzam. :)

A sebesség mindent megold.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Olyan is volt már :)

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
Én meg megnyálazom...

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
Pirospassz. Én csapvizet használok.

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Cardio gélt hol lehet kapni? Gyógyszertár?

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Az én használtimban nem írtak ilyet, de akkor megfogadom a tanácsot.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
vagy cardio gél :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

A pulzusmérõ szíjam csak kb 5-10 perc tekerés után tér teljesen magához, amikor az aláizzadok. Szorosabbra nem szivesen húznám, arra gondoltam kenek alá EKG zselét, van értelme? Használ vki ilyet?

Be kell vizezni használat elõtt,ez benne van a használati útmutatóban is.

A sebesség mindent megold.