"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
moratizo
boc shog yMillin nem beszélgettem többet de elfoglalt a versenyláz.
szép a bringád azért..de nem az én világom így.
gyere gyakrabban!!
pályabringából is van titán..
"Tartózkodási hely: Székesfehérvár"Köszönöm. És ez az elõre-hátra hajlás tompítja a talaj felõl érkezõ ütéseket? Kocmo-ról van valami véleményed?
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Ugyan már...Ha hallgattál volna bölcs maradtál volna. Pedig enté bemondta a pedál márkát. Nem kis pálya. Még a veterán pályaversenyzõk is kiröhögik??? Mitõl vagy te abban olyan biztos, hogy az a pedál könnyebb bármelyik klipszes megoldásnál???
Egy klipszes pedál súlyban jobb mint az alsó kategóriás patent pedálos rendszerek. Ez meg nem egy sima klipszes pedál. Többet adnék egy ilyenért mint bármelyik idióta eggbeater vagy más patent rendszerért.
ez a villa is majdnem olyan perverz, mint egy Lefty
A habverõt én is utálom, de még mindig jobb és könnyebb bármilyen klipszes megoldásnál. Grammhuszároknak alap.
Ha emberünk feltesz egy klipszet arra a pedálra és felhúz egy merev talpú bringáscipõt a klasszikus stoplival (!), akkor hajtáshatékonyság kipipálva csak jól seggberúgta magát... nehéz és annyira körülményes használni h még a veterán pályaversenyzõk is kiröhögik.
A sebesség mindent megold.
Fûggülegesen nincs mozgása csak elõre hátra, kb. annyi mint egy SID-nek. Az XACD igen gyenge másolata a Moratinak, sokkal jobban hajlik, könnyebb és ezért gyakran törik. Városba, túrázásra jó, de maratonra inkább nem. Ráadásul nem is szép, nagyon elõre ugrik a válla, vékonyak a csövei, rossz a papucsa.A titán villák érezhetõen jobban "mozognak", mint az acél társaik? Ránézésre nagyon hasonlítanak a morati és az xacd villák (a kocmo-k másképp néznek ki), van valami lényeges különbség köztük az árukon kívül? Mennyire törnek a titán villák maraton felhasználás mellett (gondolom nem nagyon) és hol érdemes keresgélnem eladó villát (itthon eddig egyszer láttam)? Kicsit sok a kérdésem, de egyáltalán nem értek a titán alkatrészekhez.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
A sebesség mindent megold.
Már hogy a pékbe ne számítana? Lehet nem jutok fel a hegyre elõbb, de nem szeretem pl. beletaposni a tányért az elsõ váltóba.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
zOrgnak tárcsafékesez nem zOrg bicója?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu