Helló Jani!
Hát igen,érdemes volt pályát járni...Lejöttem a kilátó kövesen megint,meg a kék jelzésen a kidõlt fa utáni meredek szikláson is ismét! xD De most mintha jobb állapotban lett volna az utóbbi,talán kitaposták picit...?
A kislánynál ott voltam kb 2 percet az ütközés után,pedig az anyja halálsikollyal loholt felénk,azt hittem most aztán megöl....
De aztán megkérdezte mindenki mindenkitõl hogy jól van e,meg volt egy vagon elnézéskérés is,aztán ugy jöttem csak tovább.Szerencsére nem elõzött meg senki közben..
Amugy hat felnõtt sétált teljes széltében az úton,mikor kijöttem a kanyarból,a két gyerek meg jó szobahosszal elõttük rohangászott.Kiabáltam vigyázzt,felnõttek jobbra le,kiabáltak õk is a lányoknak elõre hogy vigyázz biciklis,õk meg ugyanazzal a lendülettel futva kifutottak a két szélre ügyesen,de nem néztek hátra.Volt egy gyenge megérzésem,hogy hátha lesz vmi,és ezért mielõtt közéjük értem kiáltottam megint hogy középen jövök,erre az utolsó pillanatban a jobboldali kislány mégis befutott balra,talán arra gondolhatott hogy még átszalad a tesójához/barátnõjéhez.És akkor ütköztünk.Már nem tudtam megállni,pedig blokkra húztam mind a két tárcsaféket és úgy páros kerékkel csúszva ütköztünk.Jobb fékkarom lehajlott a váltóházban megnyomódtak a bowdenek,utána nem váltott,szóval nagy koccanás volt.De mondom a kislány egybõl felugrott és odaszaladt a felénk futó anyukához,nem láttam hogy komoly sérülése lenne,se horzsolás.... Remélem jól van.