Jelentkezz be Regisztrálj
Kelly's Bakonyerdõ Maraton | Bakonybél
Írta 2010. május 12. - 22:00
Írta 2010. május 12. - 21:51
Középtávról írna valaki néhány sort? A rövidet nagyon rövidnek érzem,ha maradt a tavalyi pálya, akkor az 1 óra vagy azon belüli célbaérkezést eredményezne.
Írok:
Az elején van benne egy plusz emelkedõ és egy meredek lejtõ a rövidhez képest. Aztán fel kell menni a murvás út után a Kõrisre, szerintem kistányéron fel tudsz menni egy ideig, talán a meredekebb részen fogod tolni egy kicsit. Le ott kell menni ahol a gázló feljön, hosszú lapos lejtõ. Aztán fel a z+ on, meredek. Meredeken le, aztán patakparti szívatás. Újra fel a Kõrisre, az alja nagyon meredek. Vissza a gázló útjába. Fent vagy a hegytetõn újra, élvezetes lejtõ le, bele a rövidtávba. Hullámvasút, gázlók, cél.
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. május 12. - 21:04
Írta 2010. május 12. - 20:16
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2010. május 09. - 19:12
Nem tudom miért kell ezen anyázni! Ennyi van benne és kész, ezen kell versenyezni! Ne aggódj lesz majd benne 3 kemény meglepi! Ha valaki kilövi magát az elején onnantól sütheti!
Ha esni fog elõtte akkor egyenesen élményszámba fog menni ... talán néha szopóágba
Mellékesen megjegyzem, inkább elõtte essen mint akkor!!!
Tavaly nyáron lett volna arra egy tájfutóverseny, valahol ahol a murvás az elején felfordul a Dörgõ hegyre, ahol még mind a három táv együtt megy, na ott a patak nem kiöntött a medrébõl kb 25 perc alatt, hanem medrévé tette azt a völgyet, amin megy a derby! Ja és aki úgy gondolja van ilyen, akkor elárulom, hogy az autók ajtajáig ért a víz, durván fél 3/4 órás zuhétól! a képek talán még elérhetõk a tavalyi Honvéd Kupa honlapján! HONV
[IMG]http://http://picasaweb.google.hu/honvedkupa/HonvedKupa2009HodosErArviz?feat=directlink#5360285748962790786[/IMG]
Írta 2010. május 09. - 18:18
Szóval mégsem 2700? Ó jé, ismét egy maraton, ahol a kiírt adatoknak KÖZE NINCS a valósághoz. Kérdés - ciki a 2000? Kevés? Szerintem nem. Miért nem lehet 2000-et mondani? Miért kell ebbõl kinek a f***a hosszabb versenyt csinálni?
35 % eltérés, srácok, kapjatok már észhez!
Kezdeményezni fogom a sportszövetségnél, hogy 2011-tõl szabjanak ki büntetést a kiírás és a tények ilyen fokú eltérése estén, amivel egyébként idén az összes hazai maratont meg lehetne büntetni. Na jó, tisztelet a kivételnek, Paulék talán lemérik GPS-el a szintet.
Nem tudom miért kell ezen anyázni! Ennyi van benne és kész, ezen kell versenyezni! Ne aggódj lesz majd benne 3 kemény meglepi! Ha valaki kilövi magát az elején onnantól sütheti!
Ha esni fog elõtte akkor egyenesen élményszámba fog menni ... talán néha szopóágba
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Írta 2010. május 08. - 21:39
Kezdeményezni fogom a sportszövetségnél, hogy 2011-tõl szabjanak ki büntetést a kiírás és a tények ilyen fokú eltérése estén, amivel egyébként idén az összes hazai maratont meg lehetne büntetni. Na jó, tisztelet a kivételnek, Paulék talán lemérik GPS-el a szintet.
Holnap mérem!!
(ha esik az esõ akkor csak a jövõhéten)
Írta 2010. május 08. - 21:02
Írta 2010. május 08. - 20:52
Szóval mégsem 2700? Ó jé, ismét egy maraton, ahol a kiírt adatoknak KÖZE NINCS a valósághoz. Kérdés - ciki a 2000? Kevés? Szerintem nem. Miért nem lehet 2000-et mondani? Miért kell ebbõl kinek a f***a hosszabb versenyt csinálni?
A honlapon levõ szinttérkép viszont teljesen jó.
Én megnéztem a térképet és tudtam, hogy mennyi szint lesz.
És jó a Hajag (fõleg majd sárban ), meg a fordított út a Kõrisre (lesz ám bringatologatás a túrázóknak ).
Írta 2010. május 08. - 20:35
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2010. május 08. - 20:17
Lehet én azért kaptam meg, mert postán fizettem be.
Én átutalással fizettem és megkaptam a számlát a múlt héten szerdán.
Egyesület nevére kértem és odaírtam, hogy neme postázzák, és meg is jött!
Ma bejártuk a pályát (hosszú táv), végig tekerhetõ - illetve egy helyen van a Hajag mászás kezdeténél egy vadak és terepjárók által összemicsodázott rész, ami picit trükkös. Ma pár helyen baromi nagy fákat hasogattak.
99,6km-lett; szint:2030m
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Írta 2010. május 08. - 17:42
Sziasztok!
Milyen gumit érdemes keresgélnem erre a versenyre? Most egy maxxis crossmark van fent, de gondolom az ide nem lesz jó.
Köszi
Szia!
Én tavaly középtávon mentem, oda semmi extra nem kellett...crossmark tuti jó.
Írta 2010. május 07. - 08:21
Milyen gumit érdemes keresgélnem erre a versenyre? Most egy maxxis crossmark van fent, de gondolom az ide nem lesz jó.
Köszi
Írta 2010. május 06. - 21:06
ugyanígy tettem, mint Jani - odinban kértem számlát az egyesület nevére - de én még nem kaptam semmit.
Aki kéri, annak postázzák, aki nem, a versenyen veheti át. Én kértem Leon-tól és küldte.
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2010. május 06. - 21:00
Írta 2010. május 06. - 18:50
Írta 2010. május 06. - 18:34
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2010. május 05. - 21:13
Írta 2010. május 05. - 20:42
Elõre is kösz a választ.
Írta 2010. május 05. - 18:52
Ha érdeket, privátban adok telefonszámot.