Jelentkezz be Regisztrálj
Kelly's Bakonyerdõ Maraton | Bakonybél
Írta 2009. május 25. - 12:16
Írta 2009. május 25. - 12:15
kinn van mar!Tud valaki valami biztosat arról, hogy mikor teszik fel a hivatalos eredménylistát?
A helyezésemet tudom, csak az indulók pontos száma érdekelne.
Írta 2009. május 25. - 12:04
A helyezésemet tudom, csak az indulók pontos száma érdekelne.
Írta 2009. május 25. - 11:50
abszolút 23-ban biztos nem voltál benn, addig kinn voltak az eredmények, lefényképeztem.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. május 25. - 11:43
Nem tudom (valahol 15-18. helyezés között lehetek), a versenyen sajnos nem írták ki az eredményt, remélem hamar felteszik a netre.
Kint volt az eredmény a sátor hátsó oldalán.
Írta 2009. május 25. - 10:25
Extra gratula a tájba illõ, kulturált zuhanyzóért!!!!!
Kaja laktató volt, Bíró Ádám szokás szerint MENÕ, sajt finom, póló jólkinézõ
Írta 2009. május 25. - 09:36
en inkabb csaladi turanak neztem, egy kis patakkal a cel elott.A rövidtávon hol volt az a gyáva letolós rövid lejtõ ?:chin:
Írta 2009. május 25. - 08:15
Írta 2009. május 25. - 07:23
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2009. május 25. - 06:29
Patak melletti bóklászás alatt a "hosszútáv" plusz körének egynyomtávos részét érted? Vagy a Cuha-völgyet? (a lejtõnek indítás szerintem is gáz volt)
A patak melletti bóklászás a + körben volt, mint egy Cyclo-cross szakasz a susnyásban ... ott agyilag elszálltam :hair:
A Cuha-völgy a "Gázlós rész" a patakban átmenõs az nem volt gáz, még élveztem is
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Írta 2009. május 25. - 05:13
Írta 2009. május 24. - 23:23
A rövidtávon hol volt az a gyáva letolós rövid lejtõ ?:chin:Kb. szilvás középtávval egyforma nehézségû a hosszútáv. Alapvetõen a tavalyi Gyõrújbarát maraton hosszútávjának útvonalára épül az elsõ mászás és a Kõrisrõl Vinyéig vezetõ út.
Kezdem a rövidtáv leírásával.
Az elején kis aszfalt, aztán kezdõdik a mászás, nagyrészt lapos mászás megspékelve néhány rövid meredek mászással (talaj földút és kavicsos dózer), aztán egy rövid meredek lejtõ (a gyávák letolják) utána széles murvás úton 2-3km mászás (a közép és hosszútáv itt válik el a rövidtõl), a teteje kicsit hullámzik, rövid lejtõ, süppedõs kavicsos talajon kb 1km mászás, aszfalt kb 2 km, szántóföld mellett mászás kb 50m szint, Cuha-patak völgye végig lejt, kis sarazás, patakátkelések, cél.
Középtáv: fel a Kõrisre meredek nyomvályús földúton, ami késõbb kövesre vált (néhány helyen lejt egy kicsit, a teteje elég meredek), aszfalton lefelé kb 2km, aztán dózeron tovább, aztán egynyomos a végén meg lépcsõsor, (a hosszútáv itt válik el), kb 2km sík aszfalt, széles dózeren fel a Kõrisre (kb 7km) a vége aszfalt, meredeken le a Kõrisrõl kicsit köves (figyelni kell), becsatlakozik kb 1km-rel arrébb a rövid távba, mint ahonnan elvált.
Hosszútáv: ez egy +kör, az eleje dózer mászás, a tetejétõl aszfalt kb 20km és hullámzik, utána egy technikás patakparton bringázás és vissza a középtávba.
Semislickel is járható a pálya szárazon.
Írta 2009. május 24. - 23:18
vagyis inkább a pálya eleje nem tetszett, a patak melletti bóklászás (ez volt a vicc kategória, na meg a lejtõnek indítás)
Patak melletti bóklászás alatt a "hosszútáv" plusz körének egynyomtávos részét érted? Vagy a Cuha-völgyet? (a lejtõnek indítás szerintem is gáz volt)
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2009. május 24. - 22:34
A súlyosabb sérülttel, akiért a mentõ ment ki lehet tudni mi lett? Sajnos a sofõrünk kulcscsontját törte, valamikor most mûtik a gyõri kórházban.
hat eleg rosszul nezett ki, en a mento kornyeken lattam.. jobbulast neki! Remelem o is olyan jo mutetet kap, mint Lance, es legalabb olyan gyorsan felepul majd
Írta 2009. május 24. - 21:58
Helyetted estem en . Semmi komoly csak valaki boklaszott elottem a patakban, kerulni nem tudtam, igy sikerul elhagyni a bringat. Bringa balra en meg jobbra...nem:D csak majdnem belezúgtam egy kisodródás után egy padba.. Mázli, hogy csak a külsõvel találtam el.. meg egy picit lejött a festék a villáról,. Mikor mentem volna tovább, fel akartam tenni a láncot nagytányérra,majd beszorult a hajtómû mellé. Sajnálom,mert vagy 20 ember elõzött vissza...Hányadik lettél?
Sikerult a lancot kimuteni ?
Írta 2009. május 24. - 21:38
Andris, ha minden igaz a rajt elõtt én igazítottalak útba az irányra vonatkozólag (piros versenybírós mez).
Írta 2009. május 24. - 21:34
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Írta 2009. május 24. - 21:02
- kicsit soknak tûnt az aszfalt, fõleg lefelé (legalábbis középtávon)
- az sem szerencsés, hogy ugyanazon a (keskeny) nyomon mindkét irányban zajlik a verseny (bár gondolom másképp nem volt megoldható)
- a pálya kijelölése példás, minden lényeges keresztezõdésben rendezõ, amúgy az õ hozzáállásuk is teljesen korrekt volt.
- a 82-es útról lekanyarodva a célterületre vezetõ nyilak kirakása is piros pont
- a gázlók nagyon jók voltak, bár nem tudom hogy ütöttétek ott fel a kereket, én mindegyiken átrongyoltam full sebességgel és fülig érõ szájjal gond nélkül
- poló egész jó minõségûnek tûnik
Összességében tetszett, jövõre újra elmegyek!
Írta 2009. május 24. - 20:28
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!