Köszönöm szépen!Képek, itt:http://picasaweb.goo...480473530545474
Jelentkezz be Regisztrálj
Kelly's Bakonyerdõ Maraton | Bakonybél
Írta 2009. május 26. - 11:39
Írta 2009. május 26. - 00:12
sok lett, egy par sikerult is )
tul gyorsan jottetek
Írta 2009. május 25. - 23:13
Itt találtok pár képet.
http://kukkantancs.xfree.hu/153354
http://kukkantancs.xfree.hu/153352
Írta 2009. május 25. - 21:49
Ha jól veszem ki a szavaiból, Erának nagyobb van, mint Paulnak.
Edit: lassú voltam, Era lelõtte a poént.
Era gratulálok, látod már nem is mer kiállni ellened senki!
Írta 2009. május 25. - 21:49
A maraton nagyon tetszett. Gyönyörû vidéken jártunk. A Kõris kemény kaptató volt, kétszer is! 30 km-en megvolt az 1200 szint. Nem semmi! Aggódtam kicsit, hogy a mezõny végén majd egyedül kóricálok, de szerencsére összetalálkoztam Nórival és Gergõvel és onnan már vígan, beszélgetve telt az út. Köszönöm a társaságotokat.
Valóban nagyobb kupát kaptam, mint Paul, ugyanis én 1. lettem! (Igaz, nem akadt egy ellenfelem sem.)
Jó verseny volt, köszönet a rendezõknek.
Írta 2009. május 25. - 21:12
khm...részletekre nem vagyunk kíváncsiak!Era különben is nagyobbat kapott...
Neked meg gratula! :clap:
Írta 2009. május 25. - 20:50
Nem elég az, ha otthon, Erának megmagyarázza?
Era különben is nagyobbat kapott...
Írta 2009. május 25. - 20:36
Hello!Sziasztok!
Szerintem is jó volt a maraton(középtávon mentem),bár az elején vagy nagyon bekezdtem vagy nem ülepedett bennem eleget a kaja,de elsõ Kõris támadásnál ki akartam halni...Nameg egy láncbecsipõdés is hátráltatott 2-3 percig mig kiszabadítottam a villa és a tányér közül.De utána ment minden frankón.
Sajna a végén a Cuha völgyben elcsaptam egy kislányt aki az utolsó pillanatban keresztberohant elõttem,pedig elsõre ügyesen félreszaladt,csak nem nézett hátra hogy hol vagyok.Talán nem lett komoly baja szegénynek,mert egybõl felpattant, pedig belerobbantam kb 34-35km/h-val és elrepült elõre egy métert...nameg én is eldõltem...Végülis befutottam felnõtt férfi korcsoport 12. helyére...
Képek kapcsán keresem azt a profi fotóst aki kb a 4. gázlónál volt a Vke Nelson egyesület szurkolói mellett(piros-fehér mezben voltak) és átkelõs képeket készített.Barátnõm beszélt vele és azt mondta feltölti majd ide a képeit.
Üdvözletem mindenkinek! Norbi
Gratulálok az eredményhez. Érdemes volt bejárni a pályát . Megint lejöttél a kilátónál a meredeken?
Eddig azt hittem, hogy csak én írogatok a fórumba a VKE-bõl.
A sebesség mindent megold.
Írta 2009. május 25. - 20:26
Szerintem is jó volt a maraton(középtávon mentem),bár az elején vagy nagyon bekezdtem vagy nem ülepedett bennem eleget a kaja,de elsõ Kõris támadásnál ki akartam halni...Nameg egy láncbecsipõdés is hátráltatott 2-3 percig mig kiszabadítottam a villa és a tányér közül.De utána ment minden frankón.
Sajna a végén a Cuha völgyben elcsaptam egy kislányt aki az utolsó pillanatban keresztberohant elõttem,pedig elsõre ügyesen félreszaladt,csak nem nézett hátra hogy hol vagyok.Talán nem lett komoly baja szegénynek,mert egybõl felpattant, pedig belerobbantam kb 34-35km/h-val és elrepült elõre egy métert...nameg én is eldõltem...Végülis befutottam felnõtt férfi korcsoport 12. helyére...
Képek kapcsán keresem azt a profi fotóst aki kb a 4. gázlónál volt a Vke Nelson egyesület szurkolói mellett(piros-fehér mezben voltak) és átkelõs képeket készített.Barátnõm beszélt vele és azt mondta feltölti majd ide a képeit.
Üdvözletem mindenkinek! Norbi
Írta 2009. május 25. - 20:25
A zuhanyzó a befutó elõtt, a pályától jobbra volt egy ház kertjében, ki is volt táblázva....fa cölöpök, nádszövet oldallal, téglával lerakva az alja, két hatalmas tartály, zuhanyrózsa:cool2: extraMENÕ volt és esztétikus is:clap:
foto nincs rola ?
Írta 2009. május 25. - 20:08
Írta 2009. május 25. - 14:28
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2009. május 25. - 13:30
Hol volt a zuhanyzó ???:chin:
A zuhanyzó a befutó elõtt, a pályától jobbra volt egy ház kertjében, ki is volt táblázva....fa cölöpök, nádszövet oldallal, téglával lerakva az alja, két hatalmas tartály, zuhanyrózsa:cool2: extraMENÕ volt és esztétikus is:clap:
Írta 2009. május 25. - 13:20
Képek, itt:http://picasaweb.goo...480473530545474
Naggyon köszi!
Már meg is találtam magamat! :-)
Vannak még valakinek képei?
Tök jó lenne, ha azok is felkerülnének!
Köszi mindenkinek elõre is!
Mai üzenet (ha még nem ismeritek, akkor mindenképpen nézzétek meg!):
"Egy nap megkérdi Apját a Fia: "Apu, részt vennél velem a maratonon?"
Az Apa szívbeteg, de mégis igennel válaszol, és így közösen elhatározták, hogybeneveznek a maratonra...
Nem sokkal késõbb kérdi a Fia az Apját: "Apu,mit gondolsz jelentkezhetünk az Ironman-ra?"
Az Apa igennel felelt:"Igen, de ez a legnehezebb triatlon a világon, melyet évente Hawaii-n rendeznek, ahol a versenyzõknek 3,86 km-t kell úszni, 180,2 km-t kerékpározni, 43,19 km-t futni a szigeten keresztül.."
Apa és fia egy testté váltak, hogy részt vehessenek a versenyen: "
Írta 2009. május 25. - 13:11
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2009. május 25. - 13:11
Lehet,hogy az én gépem a hibás,de csak egy nagy fehér semmi jön be ,az eredmények nem .
Próbáld úgy, hogy jobb klikk, save as... majd megnyitni a gépen.
Írta 2009. május 25. - 13:09
Írta 2009. május 25. - 12:59
Írta 2009. május 25. - 12:55
Hol volt a zuhanyzó ???:chin:Gratulálok a szervezõknek, jó volt minden! A rövid távon tekertem, viszonylag könnyû, jól tekerhetõ volt...azért egy kis szintet hiányoltam..a gázlókon átkelés király volt.
Extra gratula a tájba illõ, kulturált zuhanyzóért!!!!!
Kaja laktató volt, Bíró Ádám szokás szerint MENÕ, sajt finom, póló jólkinézõ
Lehet,hogy az én gépem a hibás,de csak egy nagy fehér semmi jön be ,az eredmények nem .Úgy látom már feltették:
http://www.georgespo...y/vinye2009.pdf