A szintrajzokat csak én nem találom a hiv. honlapon?
Ott van a honlapon a távoknál rá kell egy linkre kattintani!
A szintrajzokat csak én nem találom a hiv. honlapon?
Frissítõ pontok helyét valaki fel tudja tenni? középtávnál érdekelne, hogy melyik kilométereknél van
Köszi
Ez jó, de ki olvassa ezt és ki tudja betartatni?! A Cuha-Völgyben komplett gyerek csoportok szoktak sikoltozni és drukkolni, ami egyfelõl felemelõ másik oldalról viszont életveszélyes.
A Top Maratonokra azt hiszem két héttel a verseny elõttig van elõnevezés.
Amúgy Janinak van igaza , én speciel idén is azért nem indulok , hiába hívtak többen is , mert februárban és márciusban túl sok be nem tervezett kiadásom volt , lehet hogy el is "bambultam" , de azt gondoltam , majd az általad felvázolt három héttel elõtte , de akkor már 8000 volt , az meg sok.Oda , azért legalábbis sok.
Amúgy szívesen találkoztam volna veled , rég láttalak.Utoljára Kikinél az osztálytalálkozón.
üdv.: Matyi
Már nem azért mondom de az egyik legkedvezõbb árú nagy maraton a Bakony maraton! Jah mondjuk azért azt illenõk tudni mondjuk 3 héttel elõtte hogy elindullunk e! Persze tudom én hogy minden idõjárás függõ hát pont ezért annyi a vége amennyi, mert hogy iszonyatos szervezési költségei vannak egy ilyen versenynek és azt nem vállalja be senki, hogy mondjuk az esõ miatt 40 fizetõ vendág legyen, mondjuk a 700 helyett! Én rendezek versenyeket és tudom milyen fos dolog arra várni, hogy megfogja e egyáltalán érni mármint hogy a költségek visszajönnek e.
Egyébként én beneveztem már februárba 3500-ért, akkor nekem megért ennyit, ha bármi történik ennyit el tudok bukni, pedig a fizetésem azért elég karcos!
Mondjuk abban igazatok van, hogy merev dolog nevet nem át írni, de valsszeg ezzel akarják a fekete árbiznisznek az útját állni.
Az meg egy másik dolog,ha valaki tudja hogy el akar menni a versenyre,ráadásul tetszett neki és jól is szerepelt elõzõ évben,akkor miért vár eddig a nevezéssel...
Utána meg nekiáll szidni a szervezõket,hogy drága.
Már nem azért mondom de az egyik legkedvezõbb árú nagy maraton a Bakony maraton! Jah mondjuk azért azt illenõk tudni mondjuk 3 héttel elõtte hogy elindullunk e! Persze tudom én hogy minden idõjárás függõ hát pont ezért annyi a vége amennyi, mert hogy iszonyatos szervezési költségei vannak egy ilyen versenynek és azt nem vállalja be senki, hogy mondjuk az esõ miatt 40 fizetõ vendág legyen, mondjuk a 700 helyett! Én rendezek versenyeket és tudom milyen fos dolog arra várni, hogy megfogja e egyáltalán érni mármint hogy a költségek visszajönnek e.
Egyébként én beneveztem már februárba 3500-ért, akkor nekem megért ennyit, ha bármi történik ennyit el tudok bukni, pedig a fizetésem azért elég karcos!
Mondjuk abban igazatok van, hogy merev dolog nevet nem át írni, de valsszeg ezzel akarják a fekete árbiznisznek az útját állni.