Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tisza Maraton | Szeged

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1506 hozzászólás a témában

tikshow

tikshow

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
nem ismerek semilyen Zsoltit aki versenyezne is
egyébként lett térkép, akko Szeged Selyem u. 20.??
hány órára??

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 hozzászólás
Én is nyiregyi vagyok.... : ) : ) Zsolti mondta, hogy hoz valakiket, de konkrétumot nem mondott, titeket hoz? AMúgy meg Selyem u. 20. és 500 FT egy térkép....

Üdv... Sianis

tikshow

tikshow

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
fogalamam sincs, hogy hol legyünk én vasárnap megyek/visznek 8:00 körülre a rajthoz nevezni úgyhogy én ott körül leszek
de hiába mondtok utcát én nyíregyházi vagyok és Szegeden még életemben nem voltam ::)

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 hozzászólás
Én egy narancs-gyöngyházfehér Pyxis Teammel megyek....megyegetek....jah és fehér Duke SL telóval.....meg egy 170cm-es motorral...ami százon 6 liter vizet és 5 szendvicset eszik

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 hozzászólás
Na megint....szóval mi a Szent Ferenc utcán leszünk, nem messze a Szentáromságtól, vagyis csak 50 m-re ;o) Nos, szerintem megütjük a hawer benevezését, és valamikor lehetne egy kis összeröffenés, még akár a két szálloda elõtt is, bár a 20-on túliak ezt már biztos kinevetik, de az apró népe még csípi ezt is....nos nekem mind1 hol leszünk, csak adjatok egy idõpontot, egy utcanavet....meg egy IGEN-t, hogy akkor tényleg lesz valami összeröfi szerûség....

Üdv...Sianis

tikshow

tikshow

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
a helyszínen lehetlesz nevezni?
egyébként ti milyen brinyóval lesztek, hogy tudjam, hogy ki kicsoda
én egy fekete-sárga caprine boomerel sountor xcp-d telóval

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 hozzászólás
Tiszta hely, jó zenével, kedves pultoslányokkal, és jó rálátást a bicajokra.....ja meg jó sok bicajost a köreinkbe...

Üdv...Sianis

2bak

2bak

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás
meg hát ;D
mit is szeretne a díszes társaság????
2bak

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Megkérhetek egy szögödit, hogy kiválasszon egy olcsó helyet, és oda elvezessen bennünket?

2bak

2bak

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás
tyito,
szerintem ez nem köztéma.
Bocsika a többieknek.
prviben folyt köv.
2bak

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
A rögtönzött talihely gondolkodtató. A Lapos jó, de iszonyú drága a mûanyagpohárhoz képest... bár... viszünk innivalót ;D

Itt következett a nem köztéma! Elnézést kérnék, hogy idejegyeztem! :-[

Üdv.: Tyito

Tiberius20

Tiberius20

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás

2bak: maga honnan tud errõl a zsakaszról?????

Én is ott voltam a Szombati pályabejáráson. Én vagyok az aki majd kiköpte a tüdejét mire végigtekerte. (Polaris)

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 hozzászólás
Gyilkos méhek ;D ;D ;D ;D ;D

Az nagyon rlznek hangzik, nem kell balos, had szóljon a téma, legalább lesz esélyem nyerni ;D ;D ;D

Na jó nem leszek gonosz, meg nem is kell zavarni a zümiket, mert õk is élni akarnak...

MESTER!!!! MIKOR ÉRKEZIK MÁR MEG A RAJTSZÁMOM????? Név.: Nyitrai István..

üdv.:Sianis

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
hm.... azért gondolom csak addig lett volna top secret, míg oda nem ér az elsõ... ::)
;D

2bak

2bak

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás
maga honnan tud errõl a zsakaszról????? ;D
ez top secret 8)

jelenleg igen lehet, hogy vasárnapig elvándorolnak, ha mégsem egyszerûen dobunk egy balost, és folyt köv a gáton, ennyi.
2bak

Tiberius20

Tiberius20

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás

2Bak:
Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy a "gyilkos méhek" címû szakasz még benne van-e a pályában?

2bak

2bak

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás
kocsma vonatkozásában tudom javasolni a PAJTÁT, ez a régi, azaz a Belvárosi híd alatt van, kb. 100m-re a RAJT/CÉL-tól, vagy szemben az un. LAPOSON ez a Tisza másik oldalán van igen ott lehet fürikézni, akinek van mersze belemenni a Tiszába, vagy vannak még jobbnál jobb helyek, p Kiskörösi Halszcsárda a SÁRGÁN.
2bak

2bak

2bak

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás
thommey valami emberibb azonosítót mondasz akkor megnézem.
2bak

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
2bak:Hol tudom megnézni,hogy sikerült e a múltkori neten keresztüli elõnevezésem?
Üdv:Thommey

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Szögödiek! Javasoljatok valami helyet, ahova mindnyájan beülhetünk enni, inni és beszélgetni!
Olcsó vendéglõ vagy kajálós sörözõ jöhet szóba gondolom. Ott összegyálhetne a Bmft.