nem ismerek semilyen Zsoltit aki versenyezne is
egyébként lett térkép, akko Szeged Selyem u. 20.??
hány órára??
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Tisza Maraton | Szeged
Indította
2bak
, 2002. január 06. 12:54
Írta 2003. július 15. - 22:22

Írta 2003. július 15. - 22:04

Én is nyiregyi vagyok.... : ) : ) Zsolti mondta, hogy hoz valakiket, de konkrétumot nem mondott, titeket hoz? AMúgy meg Selyem u. 20. és 500 FT egy térkép....
Üdv... Sianis
Üdv... Sianis
Írta 2003. július 15. - 21:58

fogalamam sincs, hogy hol legyünk én vasárnap megyek/visznek 8:00 körülre a rajthoz nevezni úgyhogy én ott körül leszek
de hiába mondtok utcát én nyíregyházi vagyok és Szegeden még életemben nem voltam :
de hiába mondtok utcát én nyíregyházi vagyok és Szegeden még életemben nem voltam :

Írta 2003. július 15. - 21:52

Én egy narancs-gyöngyházfehér Pyxis Teammel megyek....megyegetek....jah és fehér Duke SL telóval.....meg egy 170cm-es motorral...ami százon 6 liter vizet és 5 szendvicset eszik
Írta 2003. július 15. - 21:51

Na megint....szóval mi a Szent Ferenc utcán leszünk, nem messze a Szentáromságtól, vagyis csak 50 m-re ;o) Nos, szerintem megütjük a hawer benevezését, és valamikor lehetne egy kis összeröffenés, még akár a két szálloda elõtt is, bár a 20-on túliak ezt már biztos kinevetik, de az apró népe még csípi ezt is....nos nekem mind1 hol leszünk, csak adjatok egy idõpontot, egy utcanavet....meg egy IGEN-t, hogy akkor tényleg lesz valami összeröfi szerûség....
Üdv...Sianis
Üdv...Sianis
Írta 2003. július 15. - 21:50

a helyszínen lehetlesz nevezni?
egyébként ti milyen brinyóval lesztek, hogy tudjam, hogy ki kicsoda
én egy fekete-sárga caprine boomerel sountor xcp-d telóval
egyébként ti milyen brinyóval lesztek, hogy tudjam, hogy ki kicsoda
én egy fekete-sárga caprine boomerel sountor xcp-d telóval
Írta 2003. július 15. - 21:42

Tiszta hely, jó zenével, kedves pultoslányokkal, és jó rálátást a bicajokra.....ja meg jó sok bicajost a köreinkbe...
Üdv...Sianis
Üdv...Sianis
Írta 2003. július 15. - 19:38

Írta 2003. július 15. - 17:45

Megkérhetek egy szögödit, hogy kiválasszon egy olcsó helyet, és oda elvezessen bennünket?
Írta 2003. július 15. - 17:31

tyito,
szerintem ez nem köztéma.
Bocsika a többieknek.
prviben folyt köv.
2bak
szerintem ez nem köztéma.
Bocsika a többieknek.
prviben folyt köv.
2bak
Írta 2003. július 15. - 15:29

A rögtönzött talihely gondolkodtató. A Lapos jó, de iszonyú drága a mûanyagpohárhoz képest... bár... viszünk innivalót ;D
Itt következett a nem köztéma! Elnézést kérnék, hogy idejegyeztem! :-[
Üdv.: Tyito
Itt következett a nem köztéma! Elnézést kérnék, hogy idejegyeztem! :-[
Üdv.: Tyito
Írta 2003. július 15. - 15:23

2bak: maga honnan tud errõl a zsakaszról?????
Én is ott voltam a Szombati pályabejáráson. Én vagyok az aki majd kiköpte a tüdejét mire végigtekerte. (Polaris)
Írta 2003. július 15. - 14:04

Gyilkos méhek ;D ;D ;D ;D ;D
Az nagyon rlznek hangzik, nem kell balos, had szóljon a téma, legalább lesz esélyem nyerni ;D ;D ;D
Na jó nem leszek gonosz, meg nem is kell zavarni a zümiket, mert õk is élni akarnak...
MESTER!!!! MIKOR ÉRKEZIK MÁR MEG A RAJTSZÁMOM????? Név.: Nyitrai István..
üdv.:Sianis
Az nagyon rlznek hangzik, nem kell balos, had szóljon a téma, legalább lesz esélyem nyerni ;D ;D ;D
Na jó nem leszek gonosz, meg nem is kell zavarni a zümiket, mert õk is élni akarnak...
MESTER!!!! MIKOR ÉRKEZIK MÁR MEG A RAJTSZÁMOM????? Név.: Nyitrai István..
üdv.:Sianis
Írta 2003. július 15. - 14:01

hm.... azért gondolom csak addig lett volna top secret, míg oda nem ér az elsõ... :
;D

;D
Írta 2003. július 15. - 13:58

maga honnan tud errõl a zsakaszról????? ;D
ez top secret 8)
jelenleg igen lehet, hogy vasárnapig elvándorolnak, ha mégsem egyszerûen dobunk egy balost, és folyt köv a gáton, ennyi.
2bak
ez top secret 8)
jelenleg igen lehet, hogy vasárnapig elvándorolnak, ha mégsem egyszerûen dobunk egy balost, és folyt köv a gáton, ennyi.
2bak
Írta 2003. július 15. - 13:49

2Bak:
Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy a "gyilkos méhek" címû szakasz még benne van-e a pályában?
Írta 2003. július 15. - 13:40

kocsma vonatkozásában tudom javasolni a PAJTÁT, ez a régi, azaz a Belvárosi híd alatt van, kb. 100m-re a RAJT/CÉL-tól, vagy szemben az un. LAPOSON ez a Tisza másik oldalán van igen ott lehet fürikézni, akinek van mersze belemenni a Tiszába, vagy vannak még jobbnál jobb helyek, p Kiskörösi Halszcsárda a SÁRGÁN.
2bak
2bak
Írta 2003. július 15. - 13:37

Írta 2003. július 15. - 13:29

2bak:Hol tudom megnézni,hogy sikerült e a múltkori neten keresztüli elõnevezésem?
Üdv:Thommey
Üdv:Thommey
Írta 2003. július 15. - 13:29

Szögödiek! Javasoljatok valami helyet, ahova mindnyájan beülhetünk enni, inni és beszélgetni!
Olcsó vendéglõ vagy kajálós sörözõ jöhet szóba gondolom. Ott összegyálhetne a Bmft.
Olcsó vendéglõ vagy kajálós sörözõ jöhet szóba gondolom. Ott összegyálhetne a Bmft.