Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tisza Maraton | Szeged

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1506 hozzászólás a témában

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 hozzászólás
pontban 18:00-kor az Aradi Vértanúk terén....szerintem keresd a bicajosok tömegét, vagy engem, mert én eléggé felismerhetõ leszek...szóval keresgélj, de azért szerintem mégsem lehet akkora, hogy ne találjuk meg egymást....viszünk egy gázdudát, és majd eldurrantjuk, hogy mindenki gyûljön oda így jó lesz? ;D ;D ;D ;D hátha a rendõrök is örülni fognak neki.... ::) ::) ::)

üdv....Sianis

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
hát szívesen fotóznák, de már írtam feljebb, hogy sajna családi program miatt nem tudok résztvenni a bulájon :(

fájószívvel fogok rátok gondolni a nagyasztal mögül... :'(

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Öhhöm... Tegnap gondoltam kimegyek tekerni egyet... sikerült is perecelni... :( Dehát... ilyen az élet :) Viszont arra rájöttem, hogy milyen jó találmány is a kesztyû... :) A porverés meg tényleg gáz... Én tegnap nem is amiatt "anyázgattam" magamban az erdõ közepén, mert elestem, hanem mert majdnem megfulladtam a portól, amibe belefetrengtem és felvertem... :) Ez az összetalálkozósdi engem is érdekelne... Remélem tényleg nem eszik meg az "idegeneket"... ;) Szóval "díszmagyar" meg spd? ;) okaj!

akkor pontosan mikor és hol? (lehet viszek egy bennszülöttet is...;) )

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 hozzászólás
Na a talira viszek fényképezõt, nehogy már kép nélkül maradjak, majd Para csinálja a képe, õ úgyis olyan Paranormális, hogy tud fényképezni is meg pauzolni is...

Ja de tényleg a Bikkmakk igazán betehetné a lapba, már ha ilyen kis csapat összegyûl, és nemcsak a verseny miatt...

Üdv...Sianis

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 hozzászólás
He-he én azóta már kaksivá TT-em az agyam....
A teló szervízbe is került, mert szerte széjjel Dh-tam szegénytl, pedig nem erre tervezték....de szerencsére már meggyógyult :-[ :-[ :-[
Szóval Para van de para nincs, hogy egy kolléga szavaival éljek....

Üdv...Sianis

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
ehhh... most gondoltam bele... az IDEI SZEZON ELSÕ MARATONJÁRA KÉSZÜLÖK ÉPP:.. ::) 8)

(addig mág vhogy kikéne aludni a mostani hétvégi SAUH bulit... ::) )

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 hozzászólás
Felveszem a naracs FOX felsõmet, felveszek, egy piros rövidet, egy edzõcipõt, meg egy fejkednõt :o :o :o ;) ;) ;) ;) szerintem felfogtok ismereni, mert a pólót, kb 100000 km-rõl kilehet szúrni, vagy inkább kendõ helyett legyen SPY baseball satyi, annak is szép a színe olyan kémkedõs....

üdv....Sianis

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
kendõ a fejen... öltöny... és spd cipõ... ;D

Tiberius20

Tiberius20

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás

Gyere öltönyben, akkor legalább nem csak én lógók majd ki a sorból! ;D

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 hozzászólás
Akkor öltönybe és nyakkandõbe menjek, vagy bicajos ruhába és fejkendõbe? Na melyikre szavaztok? ??? ??? ??? Most nagyon komoly dilemmába esetem.....

Üdv...Sianis

Tiberius20

Tiberius20

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás

:) Akkor yo!

8) Én ott leszek! 8)

Habár bicajos ruhám nincs. Csak 1 hónapja kezdetem tekerni, de nagyon tetszik...
Szerintem a pálya is tuti, én sokkal unalmasabbra számítottam (az Alföld változatosságát ismerve ;D)

amirõl majd felismerhettek 2003-as Polaris, ohne bicós ruha.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Bárki nyugodtan jöhet, ez itt nem iskolai kirándulás.
No de mi nem is túrázni megyünk akkor este, hanem kajálni.

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 hozzászólás
Gyere nyugodtan, én egyetlen BMFT-est sem ismerek, vagy 3 napja Fórumozok, de azért csak nem lincselnek meg minket :o :o :o vagy mégis ???

Mindegy mi ott leszünk, a többi már csak a bicajos társadalom összetartó erején múlik....

Üdv...Sianis

Tiberius20

Tiberius20

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás

Én is mehetek Szombat este ???

Teljesen amatõr vagyok :-[, ez lesz az elsõ maratonom :-\, de ha lehetene akkor én is csatlakoznék a Szombat esti guruláshoz.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
hát sajna a délutáni partiból én kiamradok, pedig ott leszek 40kilcsire...
de a cslaádi program, az kötelezõ ::)

Találkozunk vasárnap reggel!

8)

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 hozzászólás
Rendben...6-kor ott vagyunk, csak nem tom milyen ruhában, már szombatra is ki kell öltözni? ;) :P

2bak még egy kérdés, bocs a tegezõdésért, de én így szoktam meg...szóval helyszínen(szombaton) mikortól- meddig és hol lehet nevezni?

Üdv...Sianis

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
2bak: bocsi! Teljesen Öné az igaz! Kijavítva!

Nati: jó! Találkozzunk ott bár, ha hamarabb is ráértek...

viszont aki hamarabb is ráér és van kedve egy kis bóklászásra, esetleg a felajánlott recumbentes kipróbálgatásra, az csörögjön Rám!

Lovas Gabi: Szentháromság u? Az a belvárostól indul pont az Aradi tértõl kifelé, a nevezetes Boszi-szigettõl 3 percre

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Senki sem szervezkedik, hát akkor megteszem, bár kicsit hiányos lesz. ;D

Szal akkor BMFt-s szekció találkozzon Szegeden este 6kor az Aradi Vértanúk terén.[

Hogy ott hol, gõzöm nincs, de azt mondták, hogy ez eléggé a központban van, és hiresebb hely. Tehát oda lehet találni.
Onnan majd helybéli vezetésével elmegyünk valahova, ahova beülhetünk.

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 hozzászólás
tikshow:Itt Nyíregyen a Selyem utcán van egy térképbolt, ahol még az atyaúristenrõl is van térkép...

Szóval akinek nincs térpéke, az www.terkep.hu - n bizgerélhet vele, nem a legeslegjobb a kidolgozottság, és a megoldás, de azért ellehet rajta igazodni...

Nos, akkor jó volna valami kis találkozót csinálni szombat délután nem? Csak egy idõpont kellene, meg egy helyszín....

üdv....Sianis

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Sárga AUTHOR Sovereign pro.
Könnyû megismerni, mert ebben a színben országos szinten nincs több!
Sárga mez, fekete gatyó, és a hozzá illö sisak.
Egy térképet még én is beszerzek, mert azt sem tudom, hogy Szegeden hol van ez a panzió.
Én miskolcról megyek szombat este.
Sajnos a Szeged város honlapján lévõ térkép elég gyengécske. Sem keresés sem semmi...

2bak!
Hogy mit szeretnék? Szõke, 18 éves stb..... ;) ;D
Komolyra fordítva: Szombat éjszaka egy jó kis esõt, vasárnapra meg kellemes napsütést, kb 22-25 fokos idõt.
Egyébként meg a feleségem jobban várja a szegedi turnét, mint én. Pedíg Õ nem is fog indulni! ???