Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tisza Maraton | Szeged

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1506 hozzászólás a témában

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 hozzászólás
Nos, akkor mennyien leszünk azon a szombati találkozón? Mindenki jelezze már vissza, hogy igen vagy nem....köszike...

Üdv...Sianis ::) ::) ::)

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Szintén 65 km.

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
Én is ... de tudok az erdõn át egy rövidebb utat ;D

tikshow

tikshow

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
én is arra terveztem

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 hozzászólás
65 km....

tikshow

tikshow

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
ki melyik távon indul??

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 hozzászólás
kedves 2bak én már csak annyit kérdezek, hogy a rajtszámom postán van már vagy merre kótyavetyél, légyszi egy név után nézz utánna, hogy hol van, mert ha nincs postán akkor szombaton átveszem ott ahol mondod, ja itt a név: Nyitrai István
hely:Nyíregyháza...

Üdv...Sianis

2bak

2bak

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás
elmentem egy kis idõre, és visszajövök alig gyõzöm elolvasni a sok értékes hozzászólást.

Amit a legfontosabbnak tartok: látom a homok téma mindenkit nagyon érdekel, hogy tiszta homokot öntsünk a pohárba szeretném megosztani mindazt amit még nem tudtok, mely a következõ.

ha felmásztok a www.tiszamaraton.hu - ra a hírekben a tegnapi napon felraktam a pontos GPS térképet, valamit az ehhez kapcsolódo ITINERT.

Jelmagyarázat a térképen megtalálható sárga kockában levõ számocska egy keresztezõdést jelent, mely az ITINEREN is eképpen van jelölve a számocska utáni betûjel apl.: "B", "J" "BJ", "E" jelenti a csomópontból BALra, JOBBra, EGYENESEN, BALRAJOBBRA kel folytatnod az utadat
Ez eddig megy??? ;D ???

O.K.

Most pedig elárulom a homokos szakaszokat:

21E - 26B (27,65km-29,6Km) 2,00km,
30B -31B (31,35 - 32,20) 0,85 km
37E -38BJ (37,2 - 38,20) 2,00km,
49B - 50E (49,8 - 51,25) 1,45km

ÖSSZESEN: 6,3km

Ezekbõl a szakaszokból a 30B-31B, és a 49B-50E részek tehát 2,3km ami kiveszi az embert a nyeregbõl. (de én több olyan indulóról tudok, akik nagytányéron végignyomják ezeket a részeket is, és nem a Nagymenõk táborába tartoznak!!)

Nos kedves kerékpáros barátaim problémát jelent 2,3km??????

Az idõvel kapcsolatosan, nem minden esetben jön be a meterológia joslata, azt garantálni tudom, hogy hideg nem lesz, ha pedig esegetni fog, pár levéllel ezelõtt már megírtam errõl a kis anegdótámat.

Sziasztok, várok mindenkit, szombaton próbálok egy sörleves erejéig bevágódni közétek, természetesen, ha megengeditek??

egyébként most jut eszembe a SÖRKERT, balga Szegediek, bent a belvátosban, full kiülõs, helye a SOMOGYI Könyvtár mögött, gyakorlatilag a DOM-tól 80mre a Dugonics tér irányába.

Hali,

2bak voltam

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
Sajnos (?) úgy néz ki ,hogy Szeged térségében az egész hétvége folyamatosan zivatarokkal lesz tele 22-25 fokos nappali hõmérséklettel, szinte szélcsenddel.

Kezd igazán érdekessé válni a helyzet :o

tikshow

tikshow

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
Tom és zOrg megint jösztöka a tandemmel?? ;D ;D ;D

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 hozzászólás
Én megtaláltam õket...szól itt van tessél öüóõúéáûí, asszem ez elég...kicsit rendetlenül van de azért megvannak... ;D ;D ;D

üdv..Sianis

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
http://www.tiszamara.../sport/main.asp

Ismet csak ezt tudom ajanlani... :) Itt van terkep, itiner, meg miegymas...
Az ekezeteimet elhagytam valahol utkozben, bocsika... :)

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 hozzászólás
Fog a franc szombaton pályát bejárni, elég nekem egyszer ie letekerni nem kell 2x >:( >:( ...

Nos, szerintem este egy vacsi, egy kis dumcsi, ismerkedés, mert azért az is kell, sosem árt egy bicajos ismereõs erre arra amarra... szóval minden ami belefér... 21-22 felé lefekvés.... reggel 8-kor kelés, készülõdés és ha jól tudom akkor 10:00-kor START!!! Szóval jó kis buli lesz, nem lesz unalom...

Üdv...Sianis

Tiberius20

Tiberius20

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás

Ez jó kérdés mert olyan hülye voltam, hogy nem néztem a km-órát pálybejáráskor. Valahol a közepe után van...de majd 2bak ad pontos infókat.

tikshow

tikshow

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
a dakar szakasz hányadiktól hányadik km-ig tart??

Tiberius20

Tiberius20

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
obsidian: tényleg, mostmár +találtam. Ha kajálunk az is jó csak érezzük magunka jól azt kész...egyébként majd meglátjük mi sül ki belõle ::)

Tiberius20

Tiberius20

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás

Rajtszámom: 180 (Szo. estére fel is rakom ;))

Szerintem Vas. csak a versenyen fogunk talizni...
Mert a race de. kezdõdik és Szo. este után kinek lesz kedve felkelni korán talizgatni ???... várjunk csak mondjuk nekem lenne ;D

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Tiberius20: Valami kajázásról volt szó fentebb...

Valaki megy Bp-röl a szombat reggeli 8:10essel rajtam kívül? Mert még be szeretném járni a pályát délután... ha lehet... ;D

Asszem a rajtszámom 179. De havernál van Szegeden. Luxusellátásban részesülök... ;) Még a rajtszámom is elhozták, és szálást is kapok.. :)
Remélem... ::)

tikshow

tikshow

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
csak szombaton fogtok talizni vagy vasárnap is?
ha igen hol mikor(vasárnap took menni)?
kinek mi a rajtszáma? az enyémrõl fogalmam sincs mert helyszínen fogok nevezni(valszeg már elkéstem a postai utival)

Tiberius20

Tiberius20

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás

A Szombati betyárkodással kapcs. még 1 kvesön:

tuti, hogy hülye a kérdés + a feltevõje is ;D

Mit fogunk csinálni?
Tekerünk :o, kocsmázunk?