elmentem egy kis idõre, és visszajövök alig gyõzöm elolvasni a sok értékes hozzászólást.
Amit a legfontosabbnak tartok: látom a homok téma mindenkit nagyon érdekel, hogy tiszta homokot öntsünk a pohárba szeretném megosztani mindazt amit még nem tudtok, mely a következõ.
ha felmásztok a www.tiszamaraton.hu - ra a hírekben a tegnapi napon felraktam a pontos GPS térképet, valamit az ehhez kapcsolódo ITINERT.
Jelmagyarázat a térképen megtalálható sárga kockában levõ számocska egy keresztezõdést jelent, mely az ITINEREN is eképpen van jelölve a számocska utáni betûjel apl.: "B", "J" "BJ", "E" jelenti a csomópontból BALra, JOBBra, EGYENESEN, BALRAJOBBRA kel folytatnod az utadat
Ez eddig megy??? ;D ???
O.K.
Most pedig elárulom a homokos szakaszokat:
21E - 26B (27,65km-29,6Km) 2,00km,
30B -31B (31,35 - 32,20) 0,85 km
37E -38BJ (37,2 - 38,20) 2,00km,
49B - 50E (49,8 - 51,25) 1,45km
ÖSSZESEN: 6,3km
Ezekbõl a szakaszokból a 30B-31B, és a 49B-50E részek tehát 2,3km ami kiveszi az embert a nyeregbõl. (de én több olyan indulóról tudok, akik nagytányéron végignyomják ezeket a részeket is, és nem a Nagymenõk táborába tartoznak!!)
Nos kedves kerékpáros barátaim problémát jelent 2,3km??????
Az idõvel kapcsolatosan, nem minden esetben jön be a meterológia joslata, azt garantálni tudom, hogy hideg nem lesz, ha pedig esegetni fog, pár levéllel ezelõtt már megírtam errõl a kis anegdótámat.
Sziasztok, várok mindenkit, szombaton próbálok egy sörleves erejéig bevágódni közétek, természetesen, ha megengeditek??
egyébként most jut eszembe a SÖRKERT, balga Szegediek, bent a belvátosban, full kiülõs, helye a SOMOGYI Könyvtár mögött, gyakorlatilag a DOM-tól 80mre a Dugonics tér irányába.
Hali,
2bak voltam