Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Tisza Maraton | Szeged
Indította
2bak
, 2002. január 06. 12:54
Írta 2003. július 14. - 18:02
Csak nem napolják el!
Jóóóó lessz az a kis dagonya! Ha belegondolok, nekem majdhogynem mind1, csak a máv nem fog örülni,mikor felszállok a hazavonatra!
De tényleg ne fessük az ördögöt a falraa, szerintem jóidö lesz, cirka 28 fokkal és slussz passz!
Írta 2003. július 14. - 17:33
áááá a met pont hu-nak ne higgyetek mert én eddig minden 7végi kiruccanást az alapján terveztem. Mondanom sem kell ,hogy erõsen melléfogtam szinte minden esetben 
Elõre 4-5 napra nagyon nagy szokott lenni a szórás.
Igazából csak szombaton este érdemes oda felnézni ... akkor már olyan 80%-os eséllyel meg lehet tudni milyen lesz az idõjárás
Tényleg , mi lesz akkor ha iszonyat nagy zuháré lesz és mellé még olyan szél ,hogy kikapja alólunk a bringát?
Gondolom ilyen esetben elnapolják mint egy tárgyalást
Elõre 4-5 napra nagyon nagy szokott lenni a szórás.
Igazából csak szombaton este érdemes oda felnézni ... akkor már olyan 80%-os eséllyel meg lehet tudni milyen lesz az idõjárás
Tényleg , mi lesz akkor ha iszonyat nagy zuháré lesz és mellé még olyan szél ,hogy kikapja alólunk a bringát?
Gondolom ilyen esetben elnapolják mint egy tárgyalást
Írta 2003. július 14. - 16:41
http://www.tiszamara.../sport/main.asp
itt monden fent van ami kellhet...
Mondjuk én a met.hu-n csak szombatig találtam elörejelzést, de zivataros a mostani kilátás...
Mondjuk gyorsan le kell tekerni és nem lesz gond!
itt monden fent van ami kellhet...
Mondjuk én a met.hu-n csak szombatig találtam elörejelzést, de zivataros a mostani kilátás...
Mondjuk gyorsan le kell tekerni és nem lesz gond!
Írta 2003. július 14. - 13:39
tudja vk. hogy mikorra kell átvenni a rajtszámot/hejszininevezni, na és hogy mikor van a rajt...
Írta 2003. július 14. - 13:30
Írta 2003. július 14. - 13:28
AJJAJ!
bátrabbak nézzék meg a met.hu-t! csunya kis piktogrammok gyülekeznek Szögöd körül...
ez izgi kezd lenni!
ha megázik a dakar az furcsa lesz mert vagy tömörödik, vagy még rosszabb lesz...
bátrabbak nézzék meg a met.hu-t! csunya kis piktogrammok gyülekeznek Szögöd körül...
ez izgi kezd lenni!
ha megázik a dakar az furcsa lesz mert vagy tömörödik, vagy még rosszabb lesz...
Írta 2003. július 14. - 12:45
Para: Sajnos családi probléma ... tehát, ha valakit érdekel a 399-es rajtszám, akkor szóljon. Bekerülési áron átadnám [felnõtt ff 65km] :'( :'( :'(
kissfish
kissfish
Írta 2003. július 14. - 12:17
;D eegész szépen egy sorban leszünk... rajtszámilag legalábbis ;D
Kissfish: MI TÖRTÉNT??
Kissfish: MI TÖRTÉNT??
Írta 2003. július 14. - 11:58
Baliba: az ön rajtszáma a 830 as a kedveséé pedig a 831 es! 
Akinek van nevezési igénye, az kérem, hogy priviben jelezze, adataival együtt Nekem!
Akinek van nevezési igénye, az kérem, hogy priviben jelezze, adataival együtt Nekem!
Írta 2003. július 14. - 09:42
sianis: idén voltam másodszor a Zemplén 50-en, nagyon szeretem én is.
Megjött a rajtszámom!!! Köszike
Megjött a rajtszámom!!! Köszike
Írta 2003. július 12. - 18:13
Igaz 2bak engedélyét nem kértem de remélem nem lesz morcos azért ha feltettem a térképet ide és láthatóbbá varázsoltam az útvonalat :
http://kergeweb.free.../terkep2003.bmp
http://kergeweb.free.../terkep2003.bmp
Írta 2003. július 12. - 14:38
valaki megtudja mindani errõl a térképrõl, hogy hol a pálya vonala mert én még nem találtam meg 
http://www.tiszamara.../terkep2003.gif
http://www.tiszamara.../terkep2003.gif
Írta 2003. július 12. - 11:41
Írta 2003. július 11. - 23:53
OI de büszke valaki!
Én nem azért megyek versenyre, mert nyerni akarok, tudom magamról, hogy nem vagyok olyan formában, és lehet nem is leszek, ha 110%-ot adok is bele, de mind1, mert én azért megyek, mert szeretem a versenylégkört, meg IMÁDOK BICAJOZNI!
Szóval ezért járunk el a haverral minden versenyre...
de ez a Tisza Maraton jobban izgatja a fantáziámat mint akármelyik más....de a barátnõm testétõl nem izgat jobban ;D ;D ;D ;D ;D
Na remélem így esti végszónak ez jó volt.....szóval kezeket a takaró fölé és éljenek a csajok!!! :-[
Sziasztok, üdv: Sianis
Én nem azért megyek versenyre, mert nyerni akarok, tudom magamról, hogy nem vagyok olyan formában, és lehet nem is leszek, ha 110%-ot adok is bele, de mind1, mert én azért megyek, mert szeretem a versenylégkört, meg IMÁDOK BICAJOZNI!
Szóval ezért járunk el a haverral minden versenyre...
de ez a Tisza Maraton jobban izgatja a fantáziámat mint akármelyik más....de a barátnõm testétõl nem izgat jobban ;D ;D ;D ;D ;D
Na remélem így esti végszónak ez jó volt.....szóval kezeket a takaró fölé és éljenek a csajok!!! :-[
Sziasztok, üdv: Sianis
Írta 2003. július 11. - 21:28
király ;D
nekem ez a második lesz a szilvásváradi volt az elsõ ott kategóriában 36. lettem (clips és patentpedál nélkül)
nekem ez a második lesz a szilvásváradi volt az elsõ ott kategóriában 36. lettem (clips és patentpedál nélkül)
Írta 2003. július 11. - 18:06
Nekem is az elsõ maratonom .... mit maratonom ... elsõ versenyem 
Szóval nem lesz meglepõ ha a rajtszámommal azonos helyezést érek el..
437-es ;D
Szóval nem lesz meglepõ ha a rajtszámommal azonos helyezést érek el..
437-es ;D
Írta 2003. július 11. - 15:21
nem toom mi a fene nem teccik senkinek a Tisza Maratonon; én Alföldi vagyok, de voltam már hegyekben is bicózni és van olyan néhéz sõt néha még nehezebb is a lankás Alföldi táj
hegyi táj nehézségei: merdek emelkedõk
trükkös lejtõk
alföldi táj nehézségei: iszonyatosan sok por
néhány helyen csúszós múrva
én ott leszek a Tisza Maratonon az már tuti
hegyi táj nehézségei: merdek emelkedõk
trükkös lejtõk
alföldi táj nehézségei: iszonyatosan sok por
néhány helyen csúszós múrva
én ott leszek a Tisza Maratonon az már tuti
Írta 2003. július 11. - 14:43
Eladó a nevezésem[2500 HUF] :'( :'( :'(
Ha valakit érdekel írjon privit vagy hívon este otthon (1) 221-7057
kissfish
Ha valakit érdekel írjon privit vagy hívon este otthon (1) 221-7057
kissfish
Írta 2003. július 11. - 08:46
Én meg a Mátrán.....na élmény volt!!!
Nekem is sokan mondták, hogy nem jönnek Tiszára mert homok az egész semmi hegy...Én meg gondoltam magamban, hogy a BIKEMAKK szerint tuti frankó a dolog, hát akkor már megkéne próbálnom. Sikerült egy haveromat is elhívni, így legalább nem kell discmant hallgatni...
Nem tudom jártok-e a Zemplén 50-re, de nekem nagyon tetszett a családias légkör, mindenkivel frankót tudtunk beszélgetni a pihenõhelyen, és nem csak annyit szólt hozzánk, hogy "JOBBRÓÓÓÓL"...
Tehát családi légkör rlz, nyerni nem tudok, szóval maradok inkább emberies...
Na csákómákó...Üdv...
Nekem is sokan mondták, hogy nem jönnek Tiszára mert homok az egész semmi hegy...Én meg gondoltam magamban, hogy a BIKEMAKK szerint tuti frankó a dolog, hát akkor már megkéne próbálnom. Sikerült egy haveromat is elhívni, így legalább nem kell discmant hallgatni...
Nem tudom jártok-e a Zemplén 50-re, de nekem nagyon tetszett a családias légkör, mindenkivel frankót tudtunk beszélgetni a pihenõhelyen, és nem csak annyit szólt hozzánk, hogy "JOBBRÓÓÓÓL"...
Tehát családi légkör rlz, nyerni nem tudok, szóval maradok inkább emberies...
Na csákómákó...Üdv...
Írta 2003. július 10. - 19:55
Rob!
Minden kezdet nehéz, ezek után már könnyebben fog menni!
Én is a Caprine-n debütáltam.
Minden kezdet nehéz, ezek után már könnyebben fog menni!
Én is a Caprine-n debütáltam.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére