Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bukósisakok
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 04:29
Írta 2007. március 10. - 18:02

Gondolkodtam még, mert a Viper-rõl sok szépet, jót írnak, de vajon kell nekem olyan sisak? Nem megyek haláltempót, nem versenyzem, tulajdonképpen csak túrázgatok kényelmes sebességgel, de terepen is. Könnyû is vagyok.
Szóval érdemes Vipert vennem, vagy fölösleges, elég az Alpen is?
Szóval érdemes Vipert vennem, vagy fölösleges, elég az Alpen is?
Írta 2007. március 10. - 14:52

Írta 2007. március 10. - 08:53

Írta 2007. március 10. - 01:07

Casco Alpen, vagy Longus Ventex?
Ok, megerõltetem magam. E 2 sisak közül szeretnék választani, olyan elven, hogy legyen a fejemen valami. De mivel márkákban sem vagyok otthon, és ránézésre sem tudom, hogy melyiknek mi a pozitívuma/negatívuma, ezért kérném a segítségeteket. Annyit tudok megállapítani, hogy melyik tetszik külsõre (komoly, mi?

Írta 2007. március 09. - 01:09

Írta 2007. február 14. - 11:29

Gyors segítségre lenne szükségem, mindjárt indulnom is kell a dologgal kapcsolatban:
A Decathlonos B-Twin bukók mennyire megbízhatóak?
A Decathlonos B-Twin bukók mennyire megbízhatóak?
Írta 2007. február 10. - 13:01

Írta 2007. február 10. - 12:55

nekem egy casco ventecem van...
mindig hordom, mert nem tudom, mikor kell felfeküdnöm egy motorháztetõre..
1,5 év alatt estem már párszor, igaz a fejemre még nem, szal nem tom mennyire jó...
tehát érdemes városban is feltenni, azért van.
mindig hordom, mert nem tudom, mikor kell felfeküdnöm egy motorháztetõre..
1,5 év alatt estem már párszor, igaz a fejemre még nem, szal nem tom mennyire jó...
tehát érdemes városban is feltenni, azért van.
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."

Írta 2007. február 10. - 12:51

de csak azért kérdeztem mert ahonnan veszem majd a bicóm lehet akkor vennék 1 ilyen bukót is. és bukót érdemes városi használatra is felvenni?
Írta 2007. február 10. - 12:40

Az Opel jó autó?
Kicsit tág a kérdés. Egyébként jók. Nem véletlenül használják itthon nagyon sokan: megbízható és viszonylag olcsó. Elsõsorban extrémebb célra gyártanak tökfedõket. Nekem már párszor megmentette az életem, bár már nyugdíjaztam.
Kicsit tág a kérdés. Egyébként jók. Nem véletlenül használják itthon nagyon sokan: megbízható és viszonylag olcsó. Elsõsorban extrémebb célra gyártanak tökfedõket. Nekem már párszor megmentette az életem, bár már nyugdíjaztam.
Írta 2007. február 10. - 12:35

Írta 2007. február 10. - 11:22

Ez igaz, viszon az esélye nagyobb arra hogy nem kerül... legalábbis akkor megtette amit lehet annak érdekében hogy minél kisebb baja legyen egy eséskor.
Azt meg hogy ki mit szól... szerintem ne foglalkozz vele, annakidelyén nekem is az volt a téveszmém hogy mindenki engem néz, hogy "hát ez a hülye meg hogy néz ki..." de aztán már nem érdekel senki, a fejem épsége fontosabb. Neked is legyen a fejed a fontos, ne pedig az hogy ki mit szól!
Ez így van!!!
Én is vettem egy Sixsixone Mulett dirt bukót, és elégy vastag, szóval kicsit nagy benne a fejem, de az most mind1, amikor megláttak benne mindenki röhögött de amikor fejreestem és feláltem nem nevetett senki

Írta 2007. február 10. - 10:59

szanda itt van nem messze tõlem
én kifejezetten élvezem, mikor olyan hülye feleket vágnak az emberek ha sisakban vagyok
jelenleg egy uvex et használok,de lassan csereérett lesz

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2007. február 10. - 09:55

Ez igaz, viszon az esélye nagyobb arra hogy nem kerül... legalábbis akkor megtette amit lehet annak érdekében hogy minél kisebb baja legyen egy eséskor.
Azt meg hogy ki mit szól... szerintem ne foglalkozz vele, annakidelyén nekem is az volt a téveszmém hogy mindenki engem néz, hogy "hát ez a hülye meg hogy néz ki..." de aztán már nem érdekel senki, a fejem épsége fontosabb. Neked is legyen a fejed a fontos, ne pedig az hogy ki mit szól!
Írta 2007. február 10. - 02:15

Egyébként azért mert van bukoja az még nem azt jelenti hogy egy durva esés után nem kerülhet tolószékbe.a tolószék az tényleg menõbb mint egy bukó..
Írta 2007. február 09. - 20:05

azt nem neked céloztam hanem leslie-nek de igaza van szóval csak hülyeségbõl mondtam meg ott a vigyori fej mellette
Írta 2007. február 09. - 19:59

OFF
Nem akartalak b@sztatni csak kiváncsi voltam mi az a szanda city, de most már tudom.
ON
Nem akartalak b@sztatni csak kiváncsi voltam mi az a szanda city, de most már tudom.

ON
A sebesség mindent megold.
Írta 2007. február 09. - 19:48

jólvanna nem kell basztatni akkor majd veszek egyet na:D nemigaz minden a bukó mellett szól nem tudok kilábalni elõle:(
szandaszõlõs avagy szanda city!itt lakom jani!teis?

Írta 2007. február 09. - 19:40

Írta 2007. február 09. - 19:40

a tolószék az tényleg menõbb mint egy bukó..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda