Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bukósisakok

- - - - -

• Please log in to reply
2350 replies to this topic

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
csak azért tartózkodtam eddig a bukóktól mert mindenki hülyének nézne...mert még szanda citybe senkin nem láttam se bukót se semmi védõt, kesztyûm is csak nekem van...szóval legfeljebb akkor vennék ha járnék gyakran terepezni...de tudom hogy ti nem igy gondoljátok csak nincsen kavicsom aztán mondjuk apa az venne csak tudja hogy biztonságban vagyok, de hát...nah mind1

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts

hát, majd megfûzöm apukámat hogy vegyünk egyet de csak majd nyáron amikor megyek túrázni.a decathlon az egy bicómárka, de valamelyikõtök úgy tüntette fel mint boltot:S

:D ez aranyos volt... de megsugom h az egy sportfelszereléseket áruló áruház lánc.... És van saját márkája..

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Mert az is. Sportszerekkel foglalkozó áruházlánc.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
hát, majd megfûzöm apukámat hogy vegyünk egyet de csak majd nyáron amikor megyek túrázni.a decathlon az egy bicómárka, de valamelyikõtök úgy tüntette fel mint boltot:S

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Megaztán a profik/versenyzõk is csak azért hordják õket, hogy legyen hol reklámhordozó felület.. :chin:
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

lol:D és használni is fog majd nekem ha netán ráesek valahogy a fejemre?

Vagyunk itt egy páran, akikkel nem biztos, hogy társaloghatnál, ha nem használnának sisakot.:chin:

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
bukó mindenképp kell....nem éri meg kockáztatni, fõleg nem 14 évesen, amikor még elõtted az Élet...decathlonban van egészen jól szellõzõ 6000ért, de persze minél többet költesz rá, annál jobban fog szellõzni és annál könnyebb lesz...

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
többet mintha a fejedre esnél

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts

(igaz, hogy kapható már a tecsóban/dicsaklonban 2-3000-ért is, de azoknak olyan sz@r a szellõzése, hogy belerohad a fejed.

lol:D és használni is fog majd nekem ha netán ráesek valahogy a fejemre?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Katicásat vagy méhecskéset :)
Bemész egy kerékpárboltba és próbálgatsz és megveszed azt amelyik tetszik és van pénzed rá.

A sebesség mindent megold.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ócsót. :) Valami alapkategóriás Uvex, Cratoni, Casco, Bell vagy neadjisten Giro. Ez kábé 6-7000 pénz max, s annyit meg kell, hgy érjen a biztonságod. (igaz, hogy kapható már a tecsóban/dicsaklonban 2-3000-ért is, de azoknak olyan sz@r a szellõzése, hogy belerohad a fejed.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
okés de egy 14 éves gyerek milyet vegyen?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Itthon nem nagyon láttam. Errõl tudok: http://www.chainreac...px?ModelID=5491

Hát, beszerzéssel nem volt eddig sem gond, csak a szivacsozása elég speckó (s van, amit nemes egyszerûséggel elhagytam...), de majd szerintem némi Coolmax anyagból hajtogatok ezt-azt bele...

Camping;
Szerintem se tökölj egy bukón...nem érdemes.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Camping: vegyél bukót. kész.
ha így fogod fel hogy úgyis akkorát esel, hogy ott maradj, akkor meg könyökvédõ se kell.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
jaa azért megnézném:D...sárga építõmunkás sisak de rá van festve egy összecsuking kemping..szval nem mind1 azért

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts

jólvan na:D tudom hogy nem jó semmire...ha eske akkor úgy essek hogy dögöljek is meg a helyszínen mostanában úgyis összejönnek a dolgok...

Vicces lenne a dolog :) sárga épitõmunkás sisakba visznek be rohammentõvel a kórházba.:D

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts

Sokat érhet ha esel:) :D

jólvan na:D tudom hogy nem jó semmire...ha eske akkor úgy essek hogy dögöljek is meg a helyszínen mostanában úgyis összejönnek a dolgok...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Itthon nem nagyon láttam. Errõl tudok: http://www.chainreac...px?ModelID=5491

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts

sisakot nem hordok még de van egy építõmunkás fasza sárga sisakom rárajzolva egy összecsukhatós kemping...:D ezt szoktam felvenni ha megyek tenyõszigetre

Sokat érhet ha esel:) :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
MET-et forgalmaz már itthon valaki? Kissé szét van rohadva a szivacsozása, de nem kívánok új bukót venni, istencsászárkirály (az elsõ bukóm, amiben nem folyik az izzadság a szemembe stb...), ráadásul nem is ócsó - szóval megpróbálnám felújítani. (MET 5th Element)