Jelentkezz be Regisztrálj

Bukósisakok
Posted 2007. March 21. - 10:00

Posted 2007. March 20. - 14:19

Hali! Arra lennék kíváncsi, hogy milyen sisakot lenne érdemes vennem úgy 15-17eFt-ért! inkább dirt meg kicsi dh-ra kellene! Válaszaitaokat elõre köszönöm.
prodirer nek van valami olcsó bmx fulface, és a cratoni ramp is ebben az árban mozog asszem, mindkettõ könnyû, eccerû, és véd valamennyire. a proridernek az álvédõje nem csapódik a fogaid közé, ha csõröst versz.
Posted 2007. March 20. - 13:53

Posted 2007. March 20. - 12:27

Posted 2007. March 20. - 10:29

az ára kicsit húzós vagy talán keressek a kis fejemre egy másik modellt?
sajnos csak képen láttam és rendelésre hoznak
köszönöm
Posted 2007. March 20. - 09:15

A páromnak szeretnék beszerezni egy bukót és ebben kellene a segítség. Egy könnyebb, de hatékony bukóra lenne szükség, aminek a megjelenési faktora sem rossz. Illetve a lányom lassan egy éves és esetleg vinném õt is, de nem tudom, hogy ilyen piciknek mi jó, mire kell figyelni?
Posted 2007. March 20. - 08:20

na hali emberek!
most vettem egy Casco Viper sisakot de az azt hiszem nem az mx hanem egy regebbi kiadas!
a kerdesem az lenne hogy mi az a kis fekete pocok ami a bal fulehez kerul az embernek. ugy nez ki mintha be lenne csavarva valami a sisakba (egy fekete muanyag dugo egy belso hexel). Na szoval erre lennek kivancsi hogy az a kutyu mire jo?
Az a kütyü arra jó, hogy kihangosítót lehet(ne) oda tenni, de majdnemhogy 0 az esélye, hogy találsz ilyet.

Az MX az nem az újabb verzió, csupán fullfaceesítették.
Amúgy jó kis sisak. Nekem is ez van, nagyon szeretem. Használni hál' Istennek még nem kellett (kopp-kopp), de tesztek szerint tökéletesre vizsgázott. Kellemesen hûl, és a darazsak nem szúrkálják agyon a fejedet, ha bekerülnek a sisakba

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!

Posted 2007. March 19. - 22:31

Posted 2007. March 19. - 22:30

most vettem egy Casco Viper sisakot de az azt hiszem nem az mx hanem egy regebbi kiadas!
a kerdesem az lenne hogy mi az a kis fekete pocok ami a bal fulehez kerul az embernek. ugy nez ki mintha be lenne csavarva valami a sisakba (egy fekete muanyag dugo egy belso hexel). Na szoval erre lennek kivancsi hogy az a kutyu mire jo?
Posted 2007. March 12. - 19:22

Én is a sixsixone-ról kérdeznék,..
Valaki tud valamit, hogy milyen a Pro bravo???
Külsõre nekem nagyon tetszik, de...
..szóval milyen?
Kedves Willmaker!
Csak javasolni tudom a pro bravot! Én is a bravo és a full comp között gondolkoztam. (Én a compot választottam anyagi okok miatt,de azt se bántam meg!) Ha van a bravo-ra elég pénzed(mert nem olcsó:29.900ft.-) akkor inkább ezt javaslom és nem a többit.
Egy kis ismertetõ a bravo-ról:Könnyû, szellõzõ sisak, teljes arcvédelem
Kézzel rétegelt üvegszálas, festett külsõ héj. FVHS (Full Helmet Venting System) rendszer gondoskodik a megfelelõ elülsõ, hátulsó, oldalsó és alsó szellõzésrõl. EPS hab belsõ bélés a maximális ütéselnyelésért és Coolmax-szal borított kényelmes hab belsõ az izzadtság elvezetéséért. Állítható rögzítõpánt gyorskioldó csattal. Megfelel az ASTM F 1447, ANSI Z90-4, CPSC, CE kerékpár bukósisak szabványoknak.
Posted 2007. March 12. - 00:53

Posted 2007. March 11. - 23:54

Mostanába vennék új bukót országúti használatra fõleg nyárra. Tud valaki valami jó tippet adni 15 ropi alatt?
Kösz Jano
Posted 2007. March 11. - 16:55

Valaki tud valamit, hogy milyen a Pro bravo???
Külsõre nekem nagyon tetszik, de...
..szóval milyen?

Posted 2007. March 11. - 14:52

Casco Alpen, vagy Longus Ventex?
Szerintem onnantól, h szinte minden CC bukó InMold módszerrel készül, nincs nagy különbség abban, hogy melyik mennyire véd, vagy az max az anyagmennyiségtõl függ, ami meg ugye nagyban meghatározza a súlyt...
Ergo próbálj meg az alapján választani, h melyik mennyire passzol a buksidra, mert itt lehet eltérés, aminek bizony nincs köze ahhoz, h mennyire nagy márka az adott cucc! Fontos, h kényelmes legyen, és h rázós terepen se másszon el. Lehet, h én nem megyek elég gyorsan, de a szellõzésben nagy különbséget még egy CC bukó között se láttam, 30 fokban a Mátrában a sípályán felfelé mindben leizzadsz

Posted 2007. March 11. - 12:28

Posted 2007. March 11. - 07:30

azt is forgalmazzátok?és volt is már a kezedben?
vagy csak elvi kérdés?

de igazad van, amelyik kényelmesebb, meg amelyik szebb, meg amelyiket megtudod fizetni. aztán úgyis csak akkor derül ki hogy ér-e valamit, ha fejreesel. mert ugye a bukógyátók nem foglalkoznak azzal, hogy valami minõséget állítsanak elõ, a matricagyártók meg igen.
de én akkor is vennék inkább olyantól aki azt gyárt, mint daewoo-t aki minden szart.
Posted 2007. March 10. - 20:45

valamelyik nap felvettem a régi sisakomat és olyan kényelmetlennek éreztem a Viper után... pedig sokáig azt használtam és semmilyen kényelmi problémám nem volt azzal sem...
Posted 2007. March 10. - 18:35

Szóval érdemes Vipert vennem, vagy fölösleges, elég az Alpen is?
Én ehez annyit tudnák hozzátenni, hogy nekem a Viper-nél kényelmesebb, jobban szellözö sisakom még nem volt és egyértelmü, hogy a következö is ez lesz. Nincs semmi, amit kritizálnék rajta.
Posted 2007. March 10. - 18:17

a casco bukósisakokat gyárt a longus meg nem
és volt is már a kezedben?
vagy csak elvi kérdés?

Posted 2007. March 10. - 18:14

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]