Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bukósisakok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2350 hozzászólás a témában

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
a felsõrésze jó, ha az alsó része meg több mint a semmi akkor megveszem.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Hát nem tudom, én nem értek a fullface bukókhoz, de a ramp-et kézzel lehet hajlogatni, a 661-el ellentétben.

A sebesség mindent megold.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
akkor egy rémgagyi bukót vett az ismerõsöd..:)
egyet ugrik, és leveszi a fejét a helyérõl.

Jó a ramp, ezerszer többet véd mint bármilyen sima bukó, és még jó súlyban is van.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
igen? na az mondjuk nem rosz, mert ismerõs nek 2 kilós volt a motoros sisakja.
de sztem cratoni ramp lesz

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
a legdrágább bringás 0.9 felett van, a legolcsóbb motoros meg 1.1-1.2 körül...
ez túlélhetõ különbség, fõleg ha megnézed hogy az ár egymás akár 5szöröse is lehet.

Emellett a különbség leginkább csak a szellõzésben van. a motorosok nem szeretik a szellõzõn bemenõ darazsakat;)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Ne beszélj zöldségeket! Már az elsõ motoros sisakokat gyártó oldalon találtam 1100 gr-s full face motoros sisakot.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
motoros bukó? sorry de ez most komoly? :D Motorossisakkal nem lehet bringázni!!! Olyan k. nehéz hogy egyensúlyoznod kell a fejeddel, a sokat van rajtad és ugrálsz stb, akkor megmerem kockáztatni hogy egy nyaki porckorongsérvet is megalapozhatsz vele. Sisakoknál nagyon fontos a súly, 1.2 nél én nem mennék feljebb, egy motoros meg 2 kg körül van..

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás

cratoni ramp-nél elég gyengének tûnik az állrész, nem lehet hogy esésnél beszakad az állrész és kicsit bezúzza az állat? :confused: :D

tavaly ilyenkor vettem fullface sisakot
eléggé megnéztem azt is mrt olcsó
de nem gyõzött meg kézzel benyomkodtam simán
alig drágábban van 661 alap az egészen jó.. 2x estem vele állra lett rajta 2 karc kb
vagy motoros fullface se rossz, az legalább egyéni, és nincs minden 2. arcnak ugyanolyan a fogason

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
pár ezerért elmegy, persze. de ár alatt sajnos.

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
  • vendég
Van arra bárminemû reális esély, hogy egy bukót eladjak használtan (Casco Skiller - ilyen dirt-ös tökhéjfedõ)...a használtat úgy kell érteni, hogy volt rajtam vagy 6-7-szer. Karcmentes, csak kicsi a buksimra... :o
Szal eladnám és vennék vmit, ami elég nagy...de lehet bukót eladni egyáltalán? Keresnek ilyesmit?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
ha fejberúg egy vaddisznó akkor is bezúzza az állat...:D
amúgy de, ha beszakad az állrész akkor esélyes hogy megkaszabolja az állat (:D), vannaj ilyen rémisztõs képek a neten

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
cratoni ramp-nél elég gyengének tûnik az állrész, nem lehet hogy esésnél beszakad az állrész és kicsit bezúzza az állat? :confused: :D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Na végül én is a Viper mellett döntöttem, L-es méretben, mert jó nagy fejem van és az M-es kicsi volt, amikor próbáltam. hát ettõl olyan igazi gombócfejem lett, de amúgy eddig jónak tûnik. hétvégén éles teszt, Budaörs-Nagykovácsi terepkör.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Köszi a válaszokat, engem inkább egy visszamaradt "Támad a Mars" jelmezre emlékeztet. :D

Nekem is Viper van és tényleg nagy (néha meglepõdök, amikor oldalról látom fényképen magamat :) ) de ez legyen a legnagyobb gond! Mert ez egy jó sisak.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás

a viper hihetetlenül nagy, olyan igazi gombócfejet csinál :)

Köszi a válaszokat, engem inkább egy visszamaradt "Támad a Mars" jelmezre emlékeztet. :D

iakudzs

iakudzs

vendég

• fórumtag
  • 92 hozzászólás
  • Location-
sziasztok.
epp ulni tudo gyereknek milyen bvukot erdemmes venni?
mikre kell figyelnem?
()_()
(. . )
. ° .

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
a viper hihetetlenül nagy, olyan igazi gombócfejet csinál :)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
ha nem lötyög, nem mozog akkor semmi gond.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás
Üdv újra.

Szépen megvettem a Casco Viper sisakot, de:

Ránézésre nagynak tûnik. Amikor viszont próbáltam a kisebbet, gyakorlatilag viccesen kicsinek tûnt. Használat közben nem zavar a dolog, rá tudom rendesen szorítani a fejemre, és a legszorosabb (ésszerû) beállítás után kb 4 kattanás marad még.
Kérdésem, hogy nem gáz, hogy ránézésre nagy a sisak, ha egyébként kényelmes, meg fogja a fejem? (A boltban ugye csak szembõl láttam a dolgot (tükörbõl), viszont kapásból kénylmes volt.)

Na szépen leírtam dolgokat többször, de remélem érthetõ, és várom a válaszokat.

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
A deszkásbolban árult bukók jók lehetnek bringázni is? Deszkás márkák vannak rányomva (zero,K2) de ugyan olyanok mint a dirtbukók...csak feleannyiba (!) kerülnek! (3-4000 Ft!)