Vannak akikre ez leeht, hogy igaz , én már szenvedtem olyan sérülést biciklizés közben , ami e világi életem alatt nem gyógyul , és a meglepõ az , hogy csigalassú tempóval ,beton emelkedõn felfele ...
a mázli az volt, hogy nem jött utána egy jó darabig mögöttem kocsi, bár ha jön ,akkor valszeg nem ínék ide , akkor a bukóval együtt a fejem is törött volna . bár bukó nem volt akko még .na mindegy ,lényeg ami lényeg , azt azért próbáltamkihangsúlyozni, hogy lejtõn felfele volt, hogy sosem tudhatod. majd ha lesz valamilyen ( nem azt mondom, hogy eddig nem lehetett, ha volt , és még nem gontál bele köv.be akkor most tedd meg )baleseted, akkor utána gondolj bele abba, hogy reggel hogy keltél fel . sejtettél vmit ?? naná hogy nem ! de megtörtént egy pillanat alatt , egy pillanat megváltoztatta az életedet . vannak szerencsések ( mint pl én ) akiknek nem nagyon , de vannak olyanok, akiknek teljesen. ezért kell a bukó . mert ha a fejed sérül , akkor teljesen megnyomorulhatsz ( szellemileg - emellett a fizikai hiányosságok láthatlanok ) , meg is halhatsz ...
Szerintem érdemes bele gondolni . És amikor már harmadszor történik meg veled vmi, akkor gondolj arra, hogy negyedszerre is megtörténhet . ki tudja ?? lehet, hogy holnap !