Jelentkezz be Regisztrálj
Bukósisakok
Írta 2012. április 10. - 16:43
Írta 2012. április 10. - 14:53
Bike Berguson - Kerékpár üzlet és szervíz
Cserny kerékpárüzlet és szervíz
Ride Bike - Rákóczi út
Big Bike kerékpár szaküzlet és szerviz
Zöld Pont Kerékpárüzlet és Szerviz
K.S. Kerékpár Szaküzlet és SzakSzervíz
Maraton Sport
BringaBoard Kerékpár és Snowboard Kereskedés
Fülöp Kerékpárcentrum
Hungarobike - Kerékpár üzlet
Írta 2012. április 10. - 13:35
Írta 2012. április 06. - 16:24
Írta 2012. április 06. - 15:12
Én is vettem a Decathlonban egy b'Twin rockrider 5 sisakot, nagyon tetszik megy a bicajhoz és a ruházatomhoz is, és még ami nem lényegtelen hogy nagyon kényelmes!
három éve ilyet nyúzok (jaj, tudom, hogy kilométert kellett volna írnom) és nagyon csípem.
Írta 2012. április 06. - 13:40

Én is vettem a Decathlonban egy b'Twin rockrider 5 sisakot, nagyon tetszik megy a bicajhoz és a ruházatomhoz is, és még ami nem lényegtelen hogy nagyon kényelmes!
Írta 2012. április 05. - 22:17
Tudnátok abban segíteni hol találni olyan boltot ahol fel tudnék próbálni egy Lazer Genesis sisakot?
Köszi.
Írta 2012. január 30. - 14:32
szappanos szivacs, zuhannyal leveretve.
Írta 2012. január 30. - 14:19
Írta 2011. október 21. - 12:08
akrilbázisú festéket használj mint a modellezõk
Tehát ha jól veszem ki, ha rossz festéket használnék, az meggyengíteni az in-mold hélyszerkezetet, vagy eldeformálja száradáskor, ettõl akár el is repedhet a bukó, de ha akrill alapú festékkel dolgozom, akkor nagy gond nem lehet.
Teszem hozzá, csak egy ötlet volt, lehet nem csinálom meg, csak leszedem róla a gyári matricákat, amik tényleg szörnyûek.
Köszi a segítséget, még meglátom milesz belõle.
Írta 2011. október 21. - 09:56
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2011. október 21. - 06:12
Nem tudom volt e már szó róla, de adta már valaki a fejét bukó átfestésére?
Én most ezen tanakodom, mert anno vettem egy látszólag AM bukót, a decathlonban, csak a színével nem békéltem meg azóta sem, és kaphatna egy matt fehér vagy matt fekete festést, dupla matt lakkozással. Btw: a bukó sérülés mentes, nem szorul cserére, egy Giro XEN-t pedig nem akarnék most venni, mert majdnem ez a küllem.
Kimaszkolni sem lenne bonyolult talán, viszont a festék kérdésénél elakadtam, illetve várom az ötleteiteket, ha vannak.
elmeletileg nem szabad, mert meggyengitheti a bukot, ha rossz agyagot hasznalsz.
Írta 2011. október 21. - 01:04
Én most ezen tanakodom, mert anno vettem egy látszólag AM bukót, a decathlonban, csak a színével nem békéltem meg azóta sem, és kaphatna egy matt fehér vagy matt fekete festést, dupla matt lakkozással. Btw: a bukó sérülés mentes, nem szorul cserére, egy Giro XEN-t pedig nem akarnék most venni, mert majdnem ez a küllem.
Kimaszkolni sem lenne bonyolult talán, viszont a festék kérdésénél elakadtam, illetve várom az ötleteiteket, ha vannak.
Írta 2011. augusztus 23. - 12:26
A másik, hogy elég ingatagul áll rajtam (könnyen billeg), mintha kicsit túlméretes lenne, annyira meg kell húznom a leszorítót, hogy fejfájást kapok (ezért csak lejtõnek húzom meg). Normális ez így vagy nagy rám, esetleg nem a fejformámra illeszkedik?
Már újkorában is lötyögött? Mert akkor az sosem volt a te méreted. Amiket írsz, nem is értem. A Casco Daimor eléggé jófajta sisak pláne a Casco-k között. Kizárt dolog, hogy nemlehet normálisan beállítani az álladon meg a tarkódon. Hacsak nem sóztak rád valami túlméretes bilit. Képed nincs a sisakodról?
A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány
Írta 2011. augusztus 23. - 10:25
Sziasztok!
Specialized Propero bukót keresek fehér színben. Ha esetleg valaki tud olyan boltot, ahol árulnak ilyen bukót megoszthatná velem. Rendelés nem játszik, mert mindenképp próbálni akarom.
ProBike - Kerékpárbolt | Szervíz | SCOTT | Magellan | Rock Shox | Shimano
Írta 2011. július 21. - 19:03
Specialized Propero bukót keresek fehér színben. Ha esetleg valaki tud olyan boltot, ahol árulnak ilyen bukót megoszthatná velem. Rendelés nem játszik, mert mindenképp próbálni akarom.
Írta 2011. július 16. - 01:48
Ezt hol sikerült (A Rudy Project-et?)
Kösz!
Szia !
Siófokon, ---nem a reklám helye--- de a kérdésre válaszolva, Böröcfi-nél...
Szemtelen voltam és lealkudtam 10500 HUF- ra
Még mindíg baromi kényelmes... bár hozzáteszem túl sok viszonyítási alapom nincs...
Írta 2011. július 15. - 15:57
Írta 2011. július 11. - 19:10
Nincs ilyen a kreszben. Lakott területen kívül 40km/h felett kell viselni. Lakott területen belül eleve tilos 40km/h felett kerékpározni.
Igen,én is így gondoltam.:')
Írta 2011. július 11. - 19:01
azért nézd át azt alaposan, ha már sérült az a sisak, nem sisak!, és ez nem vicc!
Méretileg eleve ilyen volt (újkorában is). Egy karc sincs rajta, pont azért mert lerepült és nem kapott ütést.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére