vagy Cratoni Zethos

Tavaly nyáron vett egyet fater... párszor próbáltam elkunyerálni!
Kényelmes, jól tart, nagyon jól szellõzik, és szerintem olyan igazi MTB-os kinézete is van!
![]()
csak összehasonlításképpen, én egy Cratoni Twister-t használok, szike+reszelõ tuninggal...:cool2: (amennyire ésszerû volt, megkönnyítettem a légbeömlést és távozást... ennek b'Twin-nek nincs ilyen igénye... jó kis bukó!
Ja és igen, inMold-osnak tûnik kézbe véve!
úgy értem az in-moldot fordították félre. én nem tudok egybeöntött sisakról ami ma létezne a piacon.
vagy egybesütik a rétegeket, vagy mint a dirtös bilibukóknál egyszerûen csak össze vannak illesztve és a külsõ héj pereme tartja meg a belsõ habot.
Napellenzõt miért vetted le? Nem jó?
Nekem az fontos lenne...
Decathlon b'Twin Sport 5 sisak
Errõl a sisakról van vkinek hosszabb távú tapasztalata?
Kényelmesebbnek találtam mint a Bell Crossfire-t, Venture-t, de még a Giro Encinalnál is jobb volt.
Minõségben sem tûnt rosszabbnak fentieknél...
mert nincs egybeöntve, csak in-mold technológiával egybesütve a két réteg.
Miért?
Decathlon b'Twin Sport 5 sisak
Kényelmesebbnek találtam mint a Bell Crossfire-t, Venture-t, de még a Giro Encinalnál is jobb volt.
,, Ütéscsillapítás : Egy darabból öntve: tartósabb. Levehetõ szemellenzõ"
Ez jó!
Ha kényelmesnek érzed, vedd meg nyugodtan. Ez a legfontosabb, hogy ne nyomjon. És hordjad mindig, még 30 fok melegben is ! Ma is láttam sok bringást buksi nélkül. :-((Decathlon b'Twin Sport 5 sisak
,, Ütéscsillapítás : Egy darabból öntve: tartósabb. Levehetõ szemellenzõ"Decathlon b'Twin Sport 5 sisak
Ez nem olyan biztos !Jó, nem mondom, a merida, a giro, meg a specialized szebb volt, sanszosan kényelmesebb is, de 10-12ezer forintért voltak.