Jelentkezz be Regisztrálj
Bukósisakok
Írta 2011. május 08. - 17:43
Írta 2011. május 08. - 08:52
Mennyit tudnál rákölteni? A nagyobb márkák sisakjai már a belépõ modellektõl kezdve is megbízhatóak, de szellõzésben elég gyengék. A sisaknál ami fontos, hogy kényelmes legyen és jól szellõzzön.
héten körbejárak néhány boltot, aztán megnézem a legjobban szellõzõ, legkényelmesebb darabot, már ami az én fejemre jó. motoros bukósisakból XL-est hordok. Remélem lesz valami jó. Max 10ezer forintot tudok most rászánni.
Írta 2011. május 08. - 00:28
Pl nekem a Cratoni Zethos k...va kényelmetlen volt, csak pontokban fogta a fejem és ott nyomott, de pl. a Speci körben fog egyenletesen és nem nyom sehol....
szóval ergonómia sem utolsó
Írta 2011. május 07. - 21:00
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2011. május 07. - 20:55
Üdv
Sisakot kell vennem, de sajnos nem tudok túl sokat áldozni rá. Nem versenyhasználat inkább csak túrázás, de ma kicsit besokalltam a hegyen haverom mögött és átrepültem a kormány fölött, és úgy döntöttem hogy ide nem jövök mégegyszer sisak nélkül. Szóval mit tudtok ajánlani ami jó, de lehetõleg olcsó is.
elõre is köszi a tanácsokat
Mennyit tudnál rákölteni? A nagyobb márkák sisakjai már a belépõ modellektõl kezdve is megbízhatóak, de szellõzésben elég gyengék. A sisaknál ami fontos, hogy kényelmes legyen és jól szellõzzön.
A sebesség mindent megold.
Írta 2011. május 07. - 20:42
Sisakot kell vennem, de sajnos nem tudok túl sokat áldozni rá. Nem versenyhasználat inkább csak túrázás, de ma kicsit besokalltam a hegyen haverom mögött és átrepültem a kormány fölött, és úgy döntöttem hogy ide nem jövök mégegyszer sisak nélkül. Szóval mit tudtok ajánlani ami jó, de lehetõleg olcsó is.
elõre is köszi a tanácsokat
Írta 2011. április 26. - 19:23
10 év alatt megszolgálta az árát már szerintem, én is a cserét javaslom.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2011. április 26. - 08:33
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2011. április 25. - 23:07
szerintem nem. vizsgáld meg, hogy a belsõ hab nem repedt, nyomódott-e össze. ha csúnyán odavered magad akkor érdemes cserélni, de az már úgyis meglátszik a bukón is.
3-5 évente érdemes cserélni.
A bukó ép és merev, sértetlennek látszik. Nem repedt, nem nyöszörög, tök szilárd és stabil. Ugyanakkor kb 10 kb. éve vettem - Cratoni Tremor Tribal
Írta 2011. április 25. - 23:02
3-5 évente érdemes cserélni.
Írta 2011. április 25. - 22:56
Esés-repedés-törés után a sisakot kukázzuk ez alapszabály mert nem dísztökfödõ, hanem védõfelszerelés!!!!!!
Bukfenceztem egyet laza talajon, a bukóm is leért. Akkor kuka mindenképp?
Amúgy az anyag maga meddig bírja, van élettartama? Vagy 10 éves bukó ugyanúgy véd?
Köszi
Írta 2011. április 09. - 14:23
Írta 2011. április 06. - 13:34
Na írtam nekik, meg írtam egy nemzetközi elérhetõségre is ugyanis nem egyedi a problémám. Egy külföldi fórumon külön topikot találtam ezzel kapcsolatban.egy mail a neuzernak esetleg ?
Neuzer kerkpr ::: Elrhetsgek
Ott azt írta a muki, hogy 2 levélváltás után küldtek neki egy készletet csak sok idõbe telt.....
Elég láma dolog ez egy nagy gyártótól. Filléres dolog, de a bukó használatát a hiánya lehetetlenné teszi.
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2011. április 06. - 11:50
Írta 2011. április 06. - 11:50
szép, és legalább drága (számomra)
nekem is az. viszont eddig úgy néz ki ebben van megoldva ami gondom minen sisaknál hogy nem nyomja a "hajam összefogását" . meg a többi megoldása is elég "okosnak" látszik.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2011. április 06. - 11:49
Írta 2011. április 06. - 11:46
Írta 2011. április 06. - 11:40
Írta 2011. április 06. - 10:34
Írta 2011. április 06. - 10:19
Üdv!
Valaki tud valami boltot ahol esetleg lehet kapni Uvex Boss sisakba való szivacsot?
Ma voltam kint tekerni és az elsõ szivacs teljesen megadta magát. Olyan lapos hogy ha rendesen meghúzom hátul a bukót akkor elöl mintát vág a fejembe.
Hosszú guglizás után semelyik nagy bolt oldalán nem leltem.
Köszi elõre is!
egy mail a neuzernak esetleg ?
Neuzer kerkpr ::: Elrhetsgek

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére