Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bukósisakok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2350 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás
én ilyet akarok

Webáruház - Biker Kft. › Fejvédõk › MTB › SECTION fejvédõ
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
specibõl tudom melyik méret kell, L-es Tactic pont nagy volt, így az m-es kell....kényelmesnek kényelmes volt
Urge nekem is a masszívsága miatt tetszik.....de tapasztalatokat nem nagyon találtam róla sajna :( aztána ha nem olyan szellõs akkor egy maratonon nem biztos hogy élvezném benne a hõséget

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás
másik meg szimpin masszívnak látszik

speci elõnye hogy van esélyed felróbálni. -nekem pl egyik speci sisak sem volt kompatibilis a fejemmel-
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
A Vice nagyon jól szellõzik a másik a kép alapján a speci ötöde.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Két tökfedõ között vacilálok....

Urge Endur-o-matic
Feltöltött kép

illetve

Specialized Vice
Feltöltött kép

Tetszik mindkettõ nagyon, elõbbinél kicsit tartok a szellõzés mértékétõl....
Ötlet? esetleg tapasztalat? minden véleményt szívesen fogadok....

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Sziasztok!
Kerestem sokáig de nem találtam leírást, hogy 661 Evolution Carbon bukóból hogyan lehet a bélést kiszedni, mert ki akarnám mosni. Tud valaki leírást ehhez, hogy hogyan kéne kihámozni, mert nem akarom kifeszegetni, dehogy vmi baja legyen?

Találtam neked valamit (GOOGLE!!! Feltöltött kép)

You can change the fabric liner including cheek pads. there's a popper each side just by where the chin straps come through and the rest of the liner pulls out from being tucked behind the polestyrene padding which is fixed to the helmet. Managed to get a medium sized liner FOC from 661 UK distributer which fits fine into the large helmet i bought on offer. definitely a better fit, pretty sure shell is same size, guess it'll probably be different somewhere between XS and XL but certainly seems fine swapping as I have.

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 hozzászólás
Sziasztok!
Kerestem sokáig de nem találtam leírást, hogy 661 Evolution Carbon bukóból hogyan lehet a bélést kiszedni, mert ki akarnám mosni. Tud valaki leírást ehhez, hogy hogyan kéne kihámozni, mert nem akarom kifeszegetni, dehogy vmi baja legyen?

jaro1979

jaro1979

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Sziasztok:)
Én most készülök venni egy:Orbea thor sisakot,ha valaki halott errõl örülnék egy kis infónak.Pl.jó-e,kényelmes-e,+egyébb tapasztalatok.
Elõre is köszönöm a segítséget!

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
gyerekbukóból mi a legkisebb méret mert nem találok 46cm-nél kisebbet
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás
Ha egy vékony sapkát veszek alá akkor megszûnik a para. Lehet hogy kétoldalra berakok plusz szivacsot és jó lesz.

A Giro féle "U" méret nekem hatalmas szívás volt... Ami a legjobban illeszkedett, az a Lazer 2X3M Roadból az XXS-M méret volt, de az iszonyú beleizzadósnak tûnt, úgyhogy végül a Bell mellett döntöttem.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Én úgy 150 sisakot (na jó, nagyon sok.. nem számoltam) próbáltam fel, és összesen három volt elfogadható. Ez az oldalt eláll nekem is játszik..

Van néhány sisak amelyiknél a fejkörméret állítóval körbefogod az egész fejet. Giro, meg uvex biztos van ilyen, a többire most nem emlékszem.

Ride everywhere.

.

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás
Van egy parám sisakügyben... Keskeny a fejem a hosszához képest, így tíz-tizenötféle sisak végigpróbálása után sem volt szinte egy sem, ami mindenütt ugyanúgy illeszkedett volna. A tipikus tünet, hogy ha a nagykönyv szerint beállítom és megszorítom a sisakot, a halántékom mellett még mindkét oldalt marad fél-fél centi ahová kb. az ujjammal is be tudok nyúlni. Amelyik sisaknál nem marad, az meg olyan szûk hogy úgy érzem nem illeszkedik rendesen.

Ez normális? Végül mivel mindegyik ugyanúgy nem illeszkedik, vettem egy Bell Alchera S-M-est, ami a többinél talán hajszállal kevésbé áll el. A semmitõl biztos jobban véd. Viszont ez a kétoldali elállás azért idegesít, már csak kényelmi szempontból is.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
-ELADÓ FOX FLUX punk black SISAK-
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
a fej körméretem elég nagy,ez miatt nem fog hülyén kinézni a fejemen.Ezek szerint szélességben elég combos darab lehet.Mondjuk ezt nem is bánnám,ha ilyet vennék,mert elõzõ sisakom pont oldalt repedt el,megmentve így az életem.Most 30-ról 20-ra árazták le az O2-t.Csak jó lenne felpróbálni,megnézni.Az itteni boltokban nincs,ezért kérdezõsködök.Köszi a segítségeteket Madgab és Bloke.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Én nem használok fejkenõt. :)

ehhh... :)

madgab

madgab

vendég

• fórumtag
  • 169 hozzászólás

Lazer O2-t ismeri valaki?Google k
A Lazer Genesis hasonlít hozzá,csak az sokkal drágább.Egyéb különbség nem tudom mi lehet a két bukó között.

Én ez használom montizáshoz (bár outi sisakként hirdetik) egy éve és nagyon szeretem, a tetején lévõ tekerõgombbal akár menet közben is könnyen állítható, a rollsys állítómechanikája nagyon kényelmes, a legnagyobb melegben is jól szellõzik. A másik amit észrevettem a régebbi sisakom után, hogy nagyobb sebességnél sincs szélzaja, kicsi a légellenállása. Ajánlott kategória.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

aki fejkenõt használ, annak úgyis minden sisak egyforma kényelmes lesz

Én nem használok fejkenõt. :)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
aki fejkenõt használ, annak úgyis minden sisak egyforma kényelmes lesz

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

A Lazer Genesis hasonlít hozzá,csak az sokkal drágább.Egyéb különbség nem tudom mi lehet a két bukó között.

A linkedben le vannak írva a különbségek: a Genesis könnyebb, két méretben készül, van belsõ erõsítése. Nagyon szép az O2, de ha a nagyon széles méret skála alján van a fejméreted, akkor elég hülyen nézhet ki.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás