aki fejkenõt használ, annak úgyis minden sisak egyforma kényelmes lesz
Én nem használok fejkenõt.
aki fejkenõt használ, annak úgyis minden sisak egyforma kényelmes lesz
Lazer O2-t ismeri valaki?Google k
A Lazer Genesis hasonlít hozzá,csak az sokkal drágább.Egyéb különbség nem tudom mi lehet a két bukó között.
És ezzel jól példázzátok, hogy tök mindegy, hogy kinek melyik jó, fel kell próbálni a sisakot. SokadikX, mi a gusztustalan marketing trükk, ha azt mondták, hogy kivehetõ a bélés és tényleg úgy is van?
ettõl függetlenül pl a cratonik nagy része szimplán kényelmetlen.
szerintem még mindig a specialized sworks 2d a legkényelmesebb a világon
Az elsõ sisakom egy Cratoni volt, az volt eddig tán a legkényelmesebb. Utána Uvex, de azt az elsõt egyik sem éri utol. Most meg ez az fp1... végre megnéztem egyet közelrõl: amire oly büszke a t. gyártó, ez a kivehetõ belsõ... Nyolc éve a Cratonim pontosan ezt tudta. Ugyanennyi szivacs volt benne és ugyanígy kivehetõ volt. Pedig egy középkategóriás darab volt. Ráadásul ilyen alapon az összes uvex "kivehetõ belsõ"-vel rendelkezik, csak az alsóbb kategóriában nem egyben kell kivenni a bélést, hanem három kisebb darabban. Szóval ez most tipikus, gusztustalan marketing trükk volt.
ettõl függetlenül pl a cratonik nagy része szimplán kényelmetlen.
szerintem még mindig a specialized sworks 2d a legkényelmesebb a világon
ettõl függetlenül pl a cratonik nagy része szimplán kényelmetlen.Lehet, ettõl függetlenül idén hallottam róluk elõször.
Egyébként a linked alapján megszemlélve a kínálatukat, nem is tetszenek igazán (kép alapján mondom)
Én Cratonin, Uvex-en nõttem fel.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
én is fp1 en gondolkodom,mi az össz véleményed róla?hol vetted,mennyibe fájt?
Én igen (FP1)
szép ez a Lazer bukó,és most még olcsóbb is.Van valakinek ilyen?
http://www.excelcycl...helm-det-02.jpg
RAUH-Welt
B E G R I F F
Lazer 1919-óta gyárt sisakot
![]()
Lazer Sport - Helmets
Köszi, megnézem. Ilyet láttam pár helyen, de számomra ismeretlen márka, így nem foglalkoztam velük.aránylag olcsó lazer 2x3m és ennek kivehetõ a pántja
olyan sisakot keresek, aminél minden olyan alkatrészt ki tudok szedni, amit esetleg mosni kell, mert a jelenlegibõl csak három szivacsot lehet kivenni, de pl. a pántokat egyáltalán nem. Ennek következtében kimosni sem tudom rendesen
Szivacsok kivehetõek, jár hozzá tartalék is. Pántok nem hiszem, de valahol megvan a leírása, majd megnézem. Azért szerintem így is ki lehet mosni.
itt kiskunhalason nem lehet kapni
Asszem, már írtam korábban: olyan sisakot keresek, aminél minden olyan alkatrészt ki tudok szedni, amit esetleg mosni kell, mert a jelenlegibõl csak három szivacsot lehet kivenni, de pl. a pántokat egyáltalán nem. Ennek következtében kimosni sem tudom rendesen és már szégyellek elindulni benne