Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bukósisakok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2350 hozzászólás a témában

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás
Nem!, az sisak. :D

Ridley Noah Fast 

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
az alap
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás
Szvsz meg addig amíg nem buksz vele és nem sérül meg.

Ridley Noah Fast 

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
gondolom az UV sugárzás az ami gyengítheti a sisak héj szerkezetét
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
ha valaki éppen sisakot venne, akkor az aldiban csütörtök óta van sisak

szerintem nagyon igényes, szépem megcsinált, igényesen párnázott, és villogó is jár hozzá

régebben is hallottam, hogy cratoni gyártja az aldis sisakokat, de erre konrétan rá is van írva, hogy hasonló a cratoni c-daily sisakhoz, illetve made in germay

jah, és 4 ropi

én próbáltam egyet -mert a giro-m már lassan 5 éves- de nekem nem illeszkedik a fejemre, kényelmes, csak nem ér elég lentre a tarkómnál és a fülemnél, de van akinek biztos jó

amúgy van valami hivatalos álláspont, hogy mennyi idõ után érdemes sisakot cserélni?, én már hallottam 2-3 évet is, de hivatalosan leírva még sehol nem láttam ezt

a boltokban meg simán eladnak 2008-as sisakokat 2012-ben, szóval most az vagy selejtes már, vagy pedig nem öregszik a mûanyag olyan vészes gyorsasággal?

BluElefantino

BluElefantino

törzsvendég

• fórumtag
  • 364 hozzászólás
Lehet rendelni a neten valamelyik boltban, ha megtalálom mindenképpen belinkelem.

Szimba

Szimba

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Sziasztok,

a bukóban levõ szivacsos párnákat ha tönkremennek, mivel szoktátok helyettesíteni?

Üdv
Sz

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

jo nap ellen, bogarak ellen, pofancsapo ag ellen... elvagyok en is nelkule, de jobb, ha van.

városban szar, mert nem látom rendesen a lámpákat

Konkrétan milyen gondot okozhat, mire gondolsz?

mittómén, esetleg bukásnál beleáll a fejembe

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

nekem is, de egy ideje megint visszatettem, mert rájöttem, hogy így szemüvegben is lehet havazásban vagy esõben tekerni

haveromnak volt egy etto sisakja, amiben állítható volt a sild magassága. mondjuk egy pici facsavar volt belenyomva a sisakba, azzal lehetett rögízíteni, ezért annyira nem volt bizalomgerjesztõ, még akkor sem ha esetleg a gyakorlatban nem okoz gondot bukásnál sem

de amúgy az állítható sild az kurva jó dolog lenne

engem rohadtul idegesít. igaz szemüveget sem használok :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház

...még akkor sem ha esetleg a gyakorlatban nem okoz gondot bukásnál sem

Konkrétan milyen gondot okozhat, mire gondolsz?

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
jo nap ellen, bogarak ellen, pofancsapo ag ellen... elvagyok en is nelkule, de jobb, ha van.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

nekem az elsõ dolgom szokott lenni új sisaknál a napellenzõt leszedni és kidobni.....

nekem is, de egy ideje megint visszatettem, mert rájöttem, hogy így szemüvegben is lehet havazásban vagy esõben tekerni

haveromnak volt egy etto sisakja, amiben állítható volt a sild magassága. mondjuk egy pici facsavar volt belenyomva a sisakba, azzal lehetett rögízíteni, ezért annyira nem volt bizalomgerjesztõ, még akkor sem ha esetleg a gyakorlatban nem okoz gondot bukásnál sem

de amúgy az állítható sild az kurva jó dolog lenne

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

angoloktol ideszallitassal 10k korul vehetsz ilyen sisakokat barmikor :) korabban en is ilyet hasznaltam, jo sisak - de a napellenzojet ennek is sikerult rovid uton letornom. _Black.jpg[/IMG]

nekem az elsõ dolgom szokott lenni új sisaknál a napellenzõt leszedni és kidobni.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

BluElefantino

BluElefantino

törzsvendég

• fórumtag
  • 364 hozzászólás
Akkor te vagy Inspector Gadget!(csak VICC volt) :D
Egyébként tényleg faca ennyiért de én most nagyon örülök a Gironak!

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
angoloktol ideszallitassal 10k korul vehetsz ilyen sisakokat barmikor :) korabban en is ilyet hasznaltam, jo sisak - de a napellenzojet ennek is sikerult rovid uton letornom. most varosba hasznalom, es kiprobaltam egy met crossovert. szvsz jobb vmivel (konnyebb, jobban nez ki, es jobban is megall a fejen - legalabbis az enyemen, es van rajta villogo is), hasonlo arban van.

Feltöltött kép

BluElefantino

BluElefantino

törzsvendég

• fórumtag
  • 364 hozzászólás
Sajnos vissza kellett vinnem a b'Twin Rockrider5 sisakot mert az állítójánál elnyalta a fogakat, aztán vettem inkább egy Giro Indicator fejfedõt amiben van bogárháló is(bringabutik) és csak 8860Ft volt akciósan!
Feltöltött kép

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás
Na végül találtam, a felsoroltak közül egyedül a Bringaboard árul catlikeot ténylegesen. Köszi!

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 hozzászólás
  • LocationMecsek
Õk foglalkoznak a Catlike termékekkel. De nem 100-as hogy van raktáron.

Bike Berguson - Kerékpár üzlet és szervíz

Cserny kerékpárüzlet és szervíz

Ride Bike - Rákóczi út

Big Bike kerékpár szaküzlet és szerviz

Zöld Pont Kerékpárüzlet és Szerviz

K.S. Kerékpár Szaküzlet és SzakSzervíz

Maraton Sport

BringaBoard Kerékpár és Snowboard Kereskedés

Fülöp Kerékpárcentrum

Hungarobike - Kerékpár üzlet

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás
Catlike sisakokkal foglalkozik valamelyik bolt Magyarországon? Eddig sehol nem találtam õket, pedig azért nem ANNYIVAL drágább mint a többi márka. Netrõl ugye rendelhetnék, de az ember netrõl, próba nélkül nem rendel sisakot, ha a modellt nem ismeri...

BluElefantino

BluElefantino

törzsvendég

• fórumtag
  • 364 hozzászólás
Visszaolvastam és sok emberkének ez van és mellette még dicsérik is!(ritkaság) ;)