Jelentkezz be Regisztrálj
Bukósisakok
Írta 2012. április 06. - 16:24
Írta 2012. április 06. - 15:12
Én is vettem a Decathlonban egy b'Twin rockrider 5 sisakot, nagyon tetszik megy a bicajhoz és a ruházatomhoz is, és még ami nem lényegtelen hogy nagyon kényelmes!
három éve ilyet nyúzok (jaj, tudom, hogy kilométert kellett volna írnom) és nagyon csípem.
Írta 2012. április 06. - 13:40

Én is vettem a Decathlonban egy b'Twin rockrider 5 sisakot, nagyon tetszik megy a bicajhoz és a ruházatomhoz is, és még ami nem lényegtelen hogy nagyon kényelmes!
Írta 2012. április 05. - 22:17
Tudnátok abban segíteni hol találni olyan boltot ahol fel tudnék próbálni egy Lazer Genesis sisakot?
Köszi.
Írta 2012. január 30. - 14:32
szappanos szivacs, zuhannyal leveretve.
Írta 2012. január 30. - 14:19
Írta 2011. október 21. - 12:08
akrilbázisú festéket használj mint a modellezõk
Tehát ha jól veszem ki, ha rossz festéket használnék, az meggyengíteni az in-mold hélyszerkezetet, vagy eldeformálja száradáskor, ettõl akár el is repedhet a bukó, de ha akrill alapú festékkel dolgozom, akkor nagy gond nem lehet.
Teszem hozzá, csak egy ötlet volt, lehet nem csinálom meg, csak leszedem róla a gyári matricákat, amik tényleg szörnyûek.
Köszi a segítséget, még meglátom milesz belõle.
Írta 2011. október 21. - 09:56
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2011. október 21. - 06:12
Nem tudom volt e már szó róla, de adta már valaki a fejét bukó átfestésére?
Én most ezen tanakodom, mert anno vettem egy látszólag AM bukót, a decathlonban, csak a színével nem békéltem meg azóta sem, és kaphatna egy matt fehér vagy matt fekete festést, dupla matt lakkozással. Btw: a bukó sérülés mentes, nem szorul cserére, egy Giro XEN-t pedig nem akarnék most venni, mert majdnem ez a küllem.
Kimaszkolni sem lenne bonyolult talán, viszont a festék kérdésénél elakadtam, illetve várom az ötleteiteket, ha vannak.
elmeletileg nem szabad, mert meggyengitheti a bukot, ha rossz agyagot hasznalsz.
Írta 2011. október 21. - 01:04
Én most ezen tanakodom, mert anno vettem egy látszólag AM bukót, a decathlonban, csak a színével nem békéltem meg azóta sem, és kaphatna egy matt fehér vagy matt fekete festést, dupla matt lakkozással. Btw: a bukó sérülés mentes, nem szorul cserére, egy Giro XEN-t pedig nem akarnék most venni, mert majdnem ez a küllem.
Kimaszkolni sem lenne bonyolult talán, viszont a festék kérdésénél elakadtam, illetve várom az ötleteiteket, ha vannak.
Írta 2011. augusztus 23. - 12:26
A másik, hogy elég ingatagul áll rajtam (könnyen billeg), mintha kicsit túlméretes lenne, annyira meg kell húznom a leszorítót, hogy fejfájást kapok (ezért csak lejtõnek húzom meg). Normális ez így vagy nagy rám, esetleg nem a fejformámra illeszkedik?
Már újkorában is lötyögött? Mert akkor az sosem volt a te méreted. Amiket írsz, nem is értem. A Casco Daimor eléggé jófajta sisak pláne a Casco-k között. Kizárt dolog, hogy nemlehet normálisan beállítani az álladon meg a tarkódon. Hacsak nem sóztak rád valami túlméretes bilit. Képed nincs a sisakodról?
A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány
Írta 2011. augusztus 23. - 10:25
Sziasztok!
Specialized Propero bukót keresek fehér színben. Ha esetleg valaki tud olyan boltot, ahol árulnak ilyen bukót megoszthatná velem. Rendelés nem játszik, mert mindenképp próbálni akarom.
ProBike - Kerékpárbolt | Szervíz | SCOTT | Magellan | Rock Shox | Shimano
Írta 2011. július 21. - 19:03
Specialized Propero bukót keresek fehér színben. Ha esetleg valaki tud olyan boltot, ahol árulnak ilyen bukót megoszthatná velem. Rendelés nem játszik, mert mindenképp próbálni akarom.
Írta 2011. július 16. - 01:48
Ezt hol sikerült (A Rudy Project-et?)
Kösz!
Szia !
Siófokon, ---nem a reklám helye--- de a kérdésre válaszolva, Böröcfi-nél...
Szemtelen voltam és lealkudtam 10500 HUF- ra
Még mindíg baromi kényelmes... bár hozzáteszem túl sok viszonyítási alapom nincs...
Írta 2011. július 15. - 15:57
Írta 2011. július 11. - 19:10
Nincs ilyen a kreszben. Lakott területen kívül 40km/h felett kell viselni. Lakott területen belül eleve tilos 40km/h felett kerékpározni.
Igen,én is így gondoltam.:')
Írta 2011. július 11. - 19:01
azért nézd át azt alaposan, ha már sérült az a sisak, nem sisak!, és ez nem vicc!
Méretileg eleve ilyen volt (újkorában is). Egy karc sincs rajta, pont azért mert lerepült és nem kapott ütést.
Írta 2011. július 11. - 18:58
Írta 2011. július 11. - 18:53
Írta 2011. július 11. - 17:21
Nincs ilyen a kreszben. Lakott területen kívül 40km/h felett kell viselni. Lakott területen belül eleve tilos 40km/h felett kerékpározni.:') Amúgy megkérdeztem egy barátomat,és õ is azt mondta,h 40 felett kell viselni kötelezõen,meg gondolom lakott területen kívülre is vonatkozik.
A sebesség mindent megold.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére