wow! és ezek szerint telefonról az a kis jel a sarokban a lájkolás? én meg azt hittem, úgy nem is tudok olyat csinálni.
elég menő gép.
Funk La Ruta SS
wow! és ezek szerint telefonról az a kis jel a sarokban a lájkolás? én meg azt hittem, úgy nem is tudok olyat csinálni.
elég menő gép.
Funk La Ruta SS
Miért ne ? Elvileg jobban gördül, mint a csirke 2,25-ösöd. :-)
ha tekerni kell, mar nem biztos.
raadasul a pluszos gumik gyakran nem vmi lightos mintaval keszulnek.
esti böngésznivaló a hozzám hasonló hüjéknek. a többiek ne is fáradjanak a kattintással...
kedvencem a listából:

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
nagyon
erdemes neha eloben megnezni a bringakat, mert vmelyik eloben dobbenetesen szep. anno pl a speci pitch (meg enduro), kekes-lilas szine is nagyon franko volt.
Talán nem nagyképűség, de a kék Canyon fully-mtól is elájultak páran már, hogy élőben hogy néz ki:)
Ilyen nagyon mély, kissé metálos árnyalatú kék (Bullet Blue volt a neve), fotó egyáltalán nem adja vissza. Van egy tippem, hogy ez egy hasonló szín a Specitől.
nagyon
erdemes neha eloben megnezni a bringakat, mert vmelyik eloben dobbenetesen szep. anno pl a speci pitch (meg enduro), kekes-lilas szine is nagyon franko volt.
Pont ez a 2 dolog jutott nekem is eszembe róla.
A láncvilla az miért ilyen? Öncélú, így olcsóbb és egyszerűbb a gyártás? Azt hittem valami spéci ráncterelő van hozzá de nem.
Amúgy tetszetős.
a kedvenc részem a láncvilla csatlakozása
Nem is olyan vészes az ára.
mindegy...
blash, ezt figyeld: "11 bottle cage mounting options" :P :D
Fúúú, ezt nem is láttam, elképesztő, de amúgy már az On-One Bootzipper 29-re is kettőt tettek!!11! Már a tavalyi híreknél is csak néztem, hogy mire lehet jó ez a MCR, de majd biztos lesz rá kereslet az usában:
reviews.mtbr.com/niner-mcr-9-rdo-gravel-bike-sneak-peek
bikerumor.com/2018/05/04/niner-mcr-full-suspension-gravel-bike-gives-more-info-we-get-more-video/
nem lehet
ha vázanayagból oldják meg akkor titán vagy jól tervezett karbon
de mentem isospedes trek karbon montival. ami azért többet tud bármilyen vascsőnél az akkor is csak merevfarú marad
arn : soha nem mennék ilyennel terepre. merev montival is csak kényszerből szoktam (értsd nincs épp fullira keret) (vagy tesztelési célzattal)
de olyan ez a niner mint a nissan juke meg a toyota chr , minz tárgy qrvára tetszik tetszik de soha nem vennék