ez volt a retro 1915ben
A posta kicsit húzós. Különben azonnal venném.
meg az a fránya 27%, ami garantáltan rájön..
sisqo módosította - 2019. május 25. - 12:15
wow! és ezek szerint telefonról az a kis jel a sarokban a lájkolás? én meg azt hittem, úgy nem is tudok olyat csinálni.
elég menő gép.
Funk La Ruta SS
Miért ne ? Elvileg jobban gördül, mint a csirke 2,25-ösöd. :-)
ha tekerni kell, mar nem biztos. raadasul a pluszos gumik gyakran nem vmi lightos mintaval keszulnek.
esti böngésznivaló a hozzám hasonló hüjéknek. a többiek ne is fáradjanak a kattintással...
kedvencem a listából:
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
nagyon
erdemes neha eloben megnezni a bringakat, mert vmelyik eloben dobbenetesen szep. anno pl a speci pitch (meg enduro), kekes-lilas szine is nagyon franko volt.
Talán nem nagyképűség, de a kék Canyon fully-mtól is elájultak páran már, hogy élőben hogy néz ki:)
Ilyen nagyon mély, kissé metálos árnyalatú kék (Bullet Blue volt a neve), fotó egyáltalán nem adja vissza. Van egy tippem, hogy ez egy hasonló szín a Specitől.
nagyon erdemes neha eloben megnezni a bringakat, mert vmelyik eloben dobbenetesen szep. anno pl a speci pitch (meg enduro), kekes-lilas szine is nagyon franko volt.
Pont ez a 2 dolog jutott nekem is eszembe róla.
A láncvilla az miért ilyen? Öncélú, így olcsóbb és egyszerűbb a gyártás? Azt hittem valami spéci ráncterelő van hozzá de nem.
Amúgy tetszetős.
a kedvenc részem a láncvilla csatlakozása
Nem is olyan vészes az ára.