A felfüggesztési rendszer elavult?
Ezek nagyon durva mondatok!
Ember!!! 2011-12-13as modell, folyamatosan fejlesztik, CSAK a 4 forgáspontú felfüggesztéssel lehet ilyet megoldani! 3 bringát kapsz 1ben, ami tereptõl függõen automatikusan a megfelelõ tartományba áll be. Mikor fogsz egy XC bringával DHzni, vagy egy DHval hegyet mászni, vagy effektíven tekerni sima talajon? A propedal meg ilyesmik ma már alap, nem errõl beszélek, hanem a rugózással elveszett erõkrõl. Ilyen megoldásokat gagyi német márkák elektromos kormányvezérelt szögállítással, meg ehhez hasonló hülyeségekkel akarnak elérni sokkal drágábban.
Persze tudom légrugózással ne várjunk profi DHzást, de rövid lejtõzések nem okoznak problémát neki. Ezért sokkal kiterjesztebb tartományban tudsz vele terepet mászni és lejtõzni is.
Nem akarok senkit se meggyõzni róla hogy milyen jó, de azért ilyet állítani, hogy elavult...
De mondom, engem komolyan érdekel, ha valami jobbat tudtok mutatni. Persze minden a felhasználástól függ, de azért abban szerintem mindenki egyetért, hogy a szélesebb felhasználási lehetõség csak jobb lehet, és a MagicLink ezt kínálja.
ezeket te õszintén el is hiszed?