RAUH-Welt
B E G R I F F
konkrétan ha használod ugyanolyan retkes lesz mint minden más lánc - ez az optika ellen szól (és szerintem nagyon dzsiplomata kinézete is van
)
fizikailag drága, cserébe gyorsan kopik
RAUH-Welt
B E G R I F F
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
vagy nem jó helyen kerested
arra kivancsi lennek, hogy a mostani lokest mi inditotta el, hiszen nem mai dolog... mindenesetre en orultem neki, mert 5 eve csak crossbicot tudtam venni, mert hirbol sem ismertek a nagykereku montit.
tudatában vagyok, hogy ez a divathullám pont annyira maradandó, mint anno maga az mtb. semmi baj nincs a 29es cangákkal (fricska: majdnem mtb-t írtam
) elõbb-utóbb nekem is lesz, csak hogy tudjam milyen. látom benne a fantáziát, lásd feljebb. a baj azzal van, hogy erõltetik, új megváltóként kezelik, több gyártó szinte újra feltalálta a kereket. sokan pedig megeszik és emésztés nélkül böfögik vissza. ezzel van a bajom.
a 26-os kerékméret kuriózummá válásában nem hiszek. nevetséges dolog lenne.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.