Mióta a boltból vett telómat lefoglalta a rendõrség én mindenrõl íratok adás-vételit, bringáról meg pláne.
ez nalam is alap egy nagyerteku vminel... de jol belegondolva ha lefoglaljak, sokra nem megyek vele, az arat elbukom, nem?
Mióta a boltból vett telómat lefoglalta a rendõrség én mindenrõl íratok adás-vételit, bringáról meg pláne.
Ezt azért nem lehet így kijelenteni legendák alapján sztemtobsegeben lopottak a bringak .
regi/hibas agyvaltokat veszek.
írok privitNincs. Adás-vételit felajánlotta a srác, csak nem kértem, mert végig korrekt ügymenet volt és nem láttam értelmét.
De egyébként most arról van szó, hogy elvbõl sem megyek ki egy olyan piacra amirõl mindenki tudja (kivéve kókadt pöcsû herpeszes Ödönkét), hogy lopott szajrét tolnak. Nyilván benne van, hogy valaki továbbértékesítés céljából megveszi ott a cuccot, de azt hiszem az már más tészta, legalábbis ami a tiszta lekiismeretet illeti. Érted vagy magyarázzam tovább? Kicsit fáraszt, így jó lenne ha megértenéd mire próbálok kilyukadni.
Nincs. Adás-vételit felajánlotta a srác, csak nem kértem, mert végig korrekt ügymenet volt és nem láttam értelmét.Tiédnek van papírja? ;-)
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Persze. Ausztriából lopják, gratulálok annak aki ott vesz bármit is...
Persze. Ausztriából lopják, gratulálok annak aki ott vesz bármit is...Valaki irna par szot errol.honna vanak a bicok kik szerzik es aruljak es hogy hogyan mukodik ez az egesz?
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Ha mondjuk használt bringát veszel egy kerékpárboltban,ott is tudni akarod honnan vették?egy 300 000 biciklinel ez mar nem csak az elado dolga hanem a vevo joga is.
Szerintem ez nem a vevõ dolga egy használtcikk piacon...honna vanak a bicok kik szerzik es aruljak