JA! 9.5kg kerekek nélkül...
ugy sem de egy bringaepito muvesszel allunk szemben.
JA! 9.5kg kerekek nélkül...
most mit kell nevetni, szerintem tök jól néz ki!szerelmes lettem:
SPEC. HYBRID « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Igazi gyöngyszem, ezt menteni kellene az örökkévalóságnak!
Ugyanaz a hirdetõ s bár nem ilyen "szép és érdekes", de csak 9.5 kg-os a hirdetett MTB: ELADÓ(egyedi) MERIDA 1000 TFS!!! « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
szerelmes lettem:
SPEC. HYBRID « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
Mióta a boltból vett telómat lefoglalta a rendõrség én mindenrõl íratok adás-vételit, bringáról meg pláne.
Mióta a boltból vett telómat lefoglalta a rendõrség én mindenrõl íratok adás-vételit, bringáról meg pláne.
Ezt azért nem lehet így kijelenteni legendák alapján sztemtobsegeben lopottak a bringak .
regi/hibas agyvaltokat veszek.
írok privitNincs. Adás-vételit felajánlotta a srác, csak nem kértem, mert végig korrekt ügymenet volt és nem láttam értelmét.
De egyébként most arról van szó, hogy elvbõl sem megyek ki egy olyan piacra amirõl mindenki tudja (kivéve kókadt pöcsû herpeszes Ödönkét), hogy lopott szajrét tolnak. Nyilván benne van, hogy valaki továbbértékesítés céljából megveszi ott a cuccot, de azt hiszem az már más tészta, legalábbis ami a tiszta lekiismeretet illeti. Érted vagy magyarázzam tovább? Kicsit fáraszt, így jó lenne ha megértenéd mire próbálok kilyukadni.
Nincs. Adás-vételit felajánlotta a srác, csak nem kértem, mert végig korrekt ügymenet volt és nem láttam értelmét.Tiédnek van papírja? ;-)