Argon gravel bringa
az uj karbon cube cx bringak egesz utosek... foleg ennek erdekes az ar mellett a felszereltsege:
https://www.cube.eu/...-teamline-2018/
ha learazzak a szezon vegen, jo vetel lesz.
SingleBe
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Ha a fejcső mögötti áttörést kihagyják, elfér benne az akkupakk is...
oké, csak a fantázia szüleménye, de nagyon jó:
https://www.pinkbike...m/Bike-Concept/
Edited by Kisherceg, 2018. January 02. - 19:27.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Jobban emlékezel, mint én! Valóban így volt, fura volt az a Nerve XC ebből a szempontból, a 18-as váz is kicsi lehetett nekem; a Meridát sokkal jobban csíptem.
majd kialszod.. úgy emlékszem, a 26-os canyon össztelóssal át akartál esni a kormányon, miután pár hónap 29er-ezés után visszaültél.
Jobban emlékezel, mint én! Valóban így volt, fura volt az a Nerve XC ebből a szempontból, a 18-as váz is kicsi lehetett nekem; a Meridát sokkal jobban csíptem.
Magára talált ez a márka, egész pofás!
Hja, azt az AM-3000D vázat sajnálom egyedül azok közül, amiket eladtam. Pláne annyiért! Jobb lett volna megtartani játszósnak; az a jó öreg 26-os fully egész jó cucc volt, 120-at mozgó villával!
majd kialszod.. úgy emlékszem, a 26-os canyon össztelóssal át akartál esni a kormányon, miután pár hónap 29er-ezés után visszaültél.
igen, tényleg egészen tetszetős bringa. nekem a "shark-fin" is tetszik rajta, mert ad egy kis egyediséget a márkának, mint a konák enyhén túlhúzott nyeregvázcsöve. (bár ez a cápauszony azért máshol is megtalálható... ) ...az egyediség amúgy is ráfér(ne) a legtöbb modern gépre... pl az első nomád nagyon jó volt a maga bumfordi módján a púpjával.
...és hát ja, nem lenne baj, ha megint lennének színek!!! vagy tükör-polír!
Magára talált ez a márka, egész pofás!
Hja, azt az AM-3000D vázat sajnálom egyedül azok közül, amiket eladtam. Pláne annyiért! Jobb lett volna megtartani játszósnak; az a jó öreg 26-os fully egész jó cucc volt, 120-at mozgó villával!
Akkor volt olyan problémám, hogy állandóan rezonált a hátsó fékem, mikor megvetemedett a láncvillám. 3 különböző üzlet szerelői kínlódtak vele eredménytelenül. Aztán észrevettem, egy repedés jelent meg a fékhíd környékén. Merida AM-3000D, ami tesztbicaj volt előtte, ki tudja, mit kaphatott. Szerencsére garanciában cserélték és láss csodát, a probléma megszűnt!
ontopic!
Dögunalom már a sok fekete cajga, magam is rühellem már őket. A sajátomat is szétpimpeltem lilával, rózsaszínnel, pirossal, kékkel meg libaf*szőőddel; na de ez akkor is: https://www.bikerumo...-available-now/
off . az az egész első széria szar volt, mind eltört láncvillánál.
rugózó elemekről jut eszembe még egy fekete szerelvény . :
Edited by Bikertigger, 2017. December 22. - 12:11.
Ezt a "gyászmenet" stílust én sem értem. Szürke, fekete és azok árnyalatai majdnem minden cégnél. Szinte felüdülés látni ha néha raknak egy színes csíkot az egyik csőre.
A Canyon főleg visszafogott a színezésben. De ez legyen a legnagyobb baj velük.