, mint ahogy a Veyron sem a benne lévõ technika miatt annyi amennyi, hanem a köré szõtt marketing miatt.
jah, hanem kb 1.5x annyi
ezek a titusok mindig durvak
ez titanium
, mint ahogy a Veyron sem a benne lévõ technika miatt annyi amennyi, hanem a köré szõtt marketing miatt.
Ezekkel mi a baj? Ugyan inkább Nuca tudna mesélni errõl, én annyira nem ismerem az illetõt, de kifejezetten szimpatikus, és szerintem hátránya nem származhat a kerékpársportnak abból, ha nagypénzû emberek is hobbijuknak választják, és esetleg támogatják valamilyen formában.A "drágabringán tekerek, csapatmezben nyomom vasárnaponként" stílusú üzletemberi találkozók
Steel Is Real:
Tradeshow Product
Ezt elfogadnám játszósbringának 19es méretben.
Steel Is Real:
Tradeshow Product
Ezt elfogadnám játszósbringának 19es méretben.
"Hát nekem már vagy két éve van egy fixim, és hidd el, azon kívül, hogy keménykedsz, hogy a végtelenségig tudsz vele egy helyben állni, meg hátrafelé menni, semmi elõnye nincs. (persze ennyi ok éppen elég ahhoz, hogy összerakj egy fixit... )
De azt figyelni állandóan, hogy mikor szakad el, vagy esik le a láncod(mert akkor szinte biztos, hogy elesel), elég idegtépõ... és igen, egyszer úgy is be fog következni...
Én csak sulibajárásra használom. Nem lopják el, meg ha ellopnák, úgy sem tudnának vele menni... :D"
Ezt egy wanna be ismerõsömnek írtam.
http://www.fotos.lig...serialNumber=10
Mert 3x akkora a fékút és nem tud megállni...így bele kell kalkulálni dolgokat
Mert 3x akkora a fékút és nem tud megállni...így bele kell kalkulálni dolgokat
attól miért tanul meg elõre gondolkodni valaki, mert a fékbetét helyett a térdkorongját koptatja fékezésnél?
lassan vissza lehetne térni oda, hogy képeket mutogatunk, linkelünk bicajokról? köszönöm.
Fixis téma: Õsz óta van fixim, és van elsõfékem, suliba járok vele, rohangálok ( a fully-val nem olyan móka aszfaltozni). És hogy mi a jó benne? Gyors, combosít, megtanulsz pörgetni, elõre gondolkodni, belekalkulálni, hogy leléphet eléd a szõke kurva a kulcstartó kutyájával, vagy onnan jöhet autó. Nem kell ész nélkül csinálni semmi, lehet ésszel is.