Ez Cx, sima ügy! Vállra kapod és már futsz is mint a nyúl! Szerencsére lassú defekt volt, kibírta, amíg beértem. Csak utána autóval jött a mentõegység, hozta a pumpát, tartalékbelsõt és társait.
a fully azert annyira nem konnyu

Ez Cx, sima ügy! Vállra kapod és már futsz is mint a nyúl! Szerencsére lassú defekt volt, kibírta, amíg beértem. Csak utána autóval jött a mentõegység, hozta a pumpát, tartalékbelsõt és társait.
CX gumi eladó! http://apro.bikemag....es-l191180.html
szándékosan kerültem ezt a témát, de ha már felhoztad... annak idején én is megkaptam néhány szakértõtõl (nem mintha kérdeztem volna), hogy nem fixi a bicajom, mert van rajta elsõ fék. de azt évekig egyikük vette észre, hogy Record Pista 28h agyak vannak a keróban. volt egy idõszak, mikor a fixi definícióján civakodott mindenki, külföldi fórumokat beleértve. szingós-e, van-e rajta fék, országúti vagy MTB kormány van-e benne, csúszópapucsos-e, mekkora a h. tengely hossza, milyen magas a hajtómûve, acél-e vagy Al stb...fixi: a fixi divat lett. Amikor az örökhajtós topic elindult, senki nem látott még igazi pályaalkatrészt, alig volt blog/gyárt-/website ahol ez téma volt. Azóta meg... divat lett. Megjelent az egymást köpködés ("Te divatfixis vagy én meg igazi fixis") a wanabe-ság és egyéb szociológiai fogalom. A fixit hajtók felhígultak. Én fixivel (is) járok, a fixisek "utálnak" mer' 2 fék van a bringámon, a hagyományos bringások utálnak, mert fix az áttétel. Ettõl azonban én nyugodtan alszom
ma reggel nekem is volt egy ilyen feelingem, CX-el fagyos út a Dunaparton, erdõben, ártéren. aztán jött egy lassú defekt és máris más lett a meglátásom a gyönyörû környezetrõl
Én meg szerelmes.
Másik kékség:
Én meg szerelmes.ez titanium
CX gumi eladó! http://apro.bikemag....es-l191180.html
drágabringa: bringát autóhoz hasonlítani bármilyen kontextusban hülyeség. Egy 2 millás bringa autóban kb.a Veyron szintje, az meg ugyanannyira elterjedt tömegcikk, mint a 2 milkás kerékpár. Amúgy a privát véleményem, hogy _nincs_ kerékpár, amelyik megér 2 milliót, mint ahogy a Veyron sem a benne lévõ technika miatt annyi amennyi, hanem a köré szõtt marketing miatt.
A "drágabringán tekerek, csapatmezben nyomom vasárnaponként" stílusú üzletemberi találkozók, ill. a résztvevõk dölyfössége legalább annyira idegesítõ, mint, mint a menetrendszerûen tilosban parkoló, indexet nem használó X5 BMW. Nem a közlekedési (sport) eszköz fogja eldönteni, hogy az illetõ milyen ember.
, mint ahogy a Veyron sem a benne lévõ technika miatt annyi amennyi, hanem a köré szõtt marketing miatt.
Ezekkel mi a baj? Ugyan inkább Nuca tudna mesélni errõl, én annyira nem ismerem az illetõt, de kifejezetten szimpatikus, és szerintem hátránya nem származhat a kerékpársportnak abból, ha nagypénzû emberek is hobbijuknak választják, és esetleg támogatják valamilyen formában.A "drágabringán tekerek, csapatmezben nyomom vasárnaponként" stílusú üzletemberi találkozók
Steel Is Real:
Tradeshow Product
Ezt elfogadnám játszósbringának 19es méretben.
Steel Is Real:
Tradeshow Product
Ezt elfogadnám játszósbringának 19es méretben.
"Hát nekem már vagy két éve van egy fixim, és hidd el, azon kívül, hogy keménykedsz, hogy a végtelenségig tudsz vele egy helyben állni, meg hátrafelé menni, semmi elõnye nincs. (persze ennyi ok éppen elég ahhoz, hogy összerakj egy fixit...
)
De azt figyelni állandóan, hogy mikor szakad el, vagy esik le a láncod(mert akkor szinte biztos, hogy elesel), elég idegtépõ... és igen, egyszer úgy is be fog következni...
Én csak sulibajárásra használom. Nem lopják el, meg ha ellopnák, úgy sem tudnának vele menni... :D"
Ezt egy wanna be ismerõsömnek írtam.
http://www.fotos.lig...serialNumber=10