Tigger, ha 2008-as Yeti 575 is (új) érdekel dobj egy privátot.
kösz, de csak az idei tetszik
bár momentán az a veszly sem fenyeget hogy olyat vennék.
Tigger, ha 2008-as Yeti 575 is (új) érdekel dobj egy privátot.
na ezért szoktam csak vázat venni
bár az 575 az enduro kittel kijönne 7 kiló körül, és csak a keréxettet kéne belõle kiszórni
Nekem is tetszenek a 29-es ösztelósok azonban a gumiválasztékból hiányolom a ballonosabb gumákat ami nélkül sziklásabb terepen hát... nem tudom
a 29er anthem relativ "olcsobb" (mar ha egy 700-900k koruli canga annak szamit). az is szimpi benne - hogy az eddigi tapasztalataim alapjan - nagyon passzolna a magyar korulmenyekhez, ill a magassagomhoz. nincsenek rajta agyonkonnyitett, tyudeextra alkatreszek, tartosnak tunik, a kerekszett kerdeses. tavaly sokat filoztam az x3as (26os) es a stumpjumper kozott, de epp ott is a kerekszett volt az egyik dolog, ami visszatartott - meg a stumpjumpernel is gyengebb cuccok voltak rajta.
Tyû, ez az anthem is álomszép, már csak egy kék foxi kéne bele!
A trance-en viszont szerintem hülyén néz ki hogy a fejcsõ szélessége kétszerese a villanyaknak. Olyan érzetet kelt hogy ráülök és kitörik a villa.
Arra bizony! Ez is ütõs installáció!Erre gondolsz?
https://picasaweb.go...feat=directlink
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_