ahogy Kipage is írja, csak akkor, ha csókos vagy. általában mire a piacra kiérnek a cuccok, addigra lefölözik õketott ilyeneket is lehet venni?

ahogy Kipage is írja, csak akkor, ha csókos vagy. általában mire a piacra kiérnek a cuccok, addigra lefölözik õketott ilyeneket is lehet venni?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
valszeg devecserenegy ilyen nagyon kene.
Rohloff 14 Speed Disc Gates Carbon ékszíj hajtással - Magura teló/Magura Disc - a Maxi-Bike-tól ! « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
maxi vajon hol szerezte?
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
regi/hibas agyvaltokat veszek.
szepek, csak nekem a vaz-csomagtarto nem kellene
Remélem ettõl a teszttõl hitelesebb!
![]()
26 vs 29: Traction - YouTube
Remélem ettõl a teszttõl hitelesebb!
![]()
26 vs 29: Traction - YouTube
Ez a fajta, varázs-gombbal állítható szerkezet volt?
Lehet tesztek és lehet marketing dumák alapján tájékozódni. Melyik a jobb? Nyilván a legjobb kipróbálni, de nem mindenre van lehetõség, sõt... Nekem úgy tûnt, a BikeRadar hiteles forrás lehet, nagy cégek termékeirõl is mondanak éles kritikát.
Itt nem a márkáról van szó az esetemben, (a specializált alatt nem a márkára gondoltam) csupán annyi, hogy ez a technológia abban található meg. Tudtommal nem sikerült senkinek hasonlót kialakítania, ezért gondoltam, hogy érdekesség lesz, senkit nem akartam meggyõzni róla, de azért egy 2011es technológiát elavultnak nevezni nekem sok. Mindegy.
Nekem meg volt bionicon-om és nem gyõzött meg.Tesztbõl olyan bringát választani mint autóskártyából autót.
Nekem meg volt bionicon-om és nem gyõzött meg.Tesztbõl olyan bringát választani mint autóskártyából autót.
Nekem meg volt bionicon-om és nem gyõzött meg.Tesztbõl olyan bringát választani mint autóskártyából autót.Végigolvastam, és ugyan nem mindent értek, de azért hozzászólok
Elõre nem érdemes kizárni azt, hogy kitalálhatnak valami olyasmit, amitõl egy bringa szélesebb felhasználási körû lesz, mint a találmány nélkül. Engem például ez a teszt meggyõzött: Bionicon Golden Willow - BikeRadar Nem új a dolog, és látnivalóan nem lett a belõle áttörés, de ennek ellenére jól hangzik. (Bár én merevfarút hajtok, és nem is szándékozok váltani.)
Végigolvastam, és ugyan nem mindent értek, de azért hozzászólok
Elõre nem érdemes kizárni azt, hogy kitalálhatnak valami olyasmit, amitõl egy bringa szélesebb felhasználási körû lesz, mint a találmány nélkül. Engem például ez a teszt meggyõzött: Bionicon Golden Willow - BikeRadar Nem új a dolog, és látnivalóan nem lett a belõle áttörés, de ennek ellenére jól hangzik. (Bár én merevfarút hajtok, és nem is szándékozok váltani.)