Yasec Cr-Mo « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Van 19'es SALE! Soma B-Side 650B Frame (2010) 380 $-ért, bár ez nem tologatható ejtõpapucsos, hanem vízszintes, fix váltókonzollal.
Azt mondják, az ember nem érzi a különbséget a vázak kényelme között, úgyhogy biztos, csak bebeszélem magamnak, de kevésbé rázott az Author Sector pl. a Mali Pythonhoz vagy az Altrix alu monti vázhoz képest.
ja, és elfelejtettem: soma b-side. 500 dollár alatt, 650b, tange prestige, 4,5lbs, ami kicsit több mint 2kg, ha nem tévedek.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Árban inkább külföldi árakon kéne a kategóriatársaihoz hasonlítani, hogy azokhoz képest túlárazott-e, nem a torzított magyar kisker árakon.
A másik cangám, a handjob columbus nivacrom csõszettet használ, kicsivel van 2 kg felett és érezhetõen "él" a másikhoz vagy a régi, '98-as cruxhoz (fuji light cromoly) képest.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Verti:
Azért az az õs-Explosif is meglehetõsen burzsuj cucc volt a maga idejében, amikor itt szénacél Woodlands-ekkel meg Malikkal nyomták a legtöbben. (Nekem Kettlerem volt, aluból, bibibí... Csak az nem MTB volt, hanem egy 26"-os kerekû városi bringa. És ennek következményeivel elõbb-utóbb szembesülnöm kellett... Még megvan amúgy, persze visszaalakítva kopaszgumis-sárvédõsre.)
Kisherceg/Tigger:
Azt mondjátok, hogy a "Kona Chromoly" voltaképpen nem több, mint 4130, vagy még az se? Bevettem volna a marketingdumát? (Van egy Easton Elite csöves Pahoehoe vázam, az alapján nem ezt vártam volna... És ti honnan tudjátok? (Ahogy Verti közben írta: az tényleg On-one súly...))
Jó, akkor nézzünk egy tényleg igényes acél trail bringát: Cotic BFe, a váz 329 font, ami majdnem pontosan 500$. Ehhez képest a Kona váz tényleg túlárazott, mert a Cotic 835-bõl van. Komplett bringaként (XT-vel, Revelation-el) viszont 2000 font, ami több, mint 3000$, forintban meg már le se merem írni... (És ez akkor még az ottani ára.) Túlárazott, vagy csak simán drága?
the Product of COTIC cycles : BFe, very very tough steel hardtail
Most ti jöttök: Mutassatok egy "közepes felszereltségû" trail bringát, ami felveszi a versenyt a Konával, de olcsóbb nála. Nem muszáj 27,5"-osnak lennie, de még acélnak sem...
(azok a Kettler Alu-Rad -ok kb. az acélvázak súlyában voltak :-)))
...
[/URL]