Veszek 1 bringát én is
De remélem, hogy KROSS-t....
Veszek 1 bringát én is
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Egyébiránt az f7-t lehet más színben is kapni vagy csak a kisfiúkékben
:clap:Engem kicsit elvarázsoltak a KROSS-gépek. Tetszik a design, a CroMo-vázak nagyon-nagyon - kár, hogy nincsenek a méretemben :lol1: - jó a választék, és az árak nagyon-nagyon jóóók!
Gratula a forgalmazónak és hajrá!
A kérdésem attól még fenn áll hogy tavaly is kapható volt.
A kérdésem attól még fenn áll hogy tavaly is kapható volt.Ez a modell már tavaly is kapható volt, azóta a váznak csak a designján változtattak.
Sziasztok én az f7.-et néztem ki egy dologtól ockodom a hátsó háromszög tartósságától ill. a carbon láncvilla és a lánc találkozásától, errõl kérdeznék nálam okosabbat
A Crow sorozat nagyon tetszik!!!
Remélem a bringaexpon lesz kiállított darab?!
Köszi, sokat seg³tettél. Fõleg erdõben, terepen bringázom, aszfalton csak annyit, amíg eljutok odáig. (szerencsére nem kell sokat tekernem hozzá).
Határozottan kezd felkúszni az elsõ kettõbe ez a gép, már ami a vásárlást illeti (ár/érték arányban veri az eddig kedvenc Cube Acid-ot).
Bár a gari nem sok, de hát DH-zni sem fogok vele.
Az adatok alapján 185cm-hez az 51-es méret lenne a megfelelõ választás?
Na akkor még egy két kérdés, ha már felajánlottad. )
Valami közelítõt tudnál mondani, hogy nagyjából milyen stílusú a vázgeom, rovidebb, hosszabb - pörgõs, túrázós? Garanciát hány évig adtok a vázra?
Köszi a gyors választ.
Sztem még az expo elõtt megnézem a kereskedõnél (jövõ hét közepére lesz már nála), de a kiállításon ki is lehet majd próbálni?