Helosztok !
Látom, itt fõleg a komolyabb gépekrõl beszéltek, én mégis feltennék egy-két kérdést.
Kross Hexagon V4-et választottam, nem vagyok sem DH -s sem semmi extra, bringázok amerre látok, lényeg, hogy a bringa könnyû legyen és megbízható.
Bringa boltos haverom ezt ajánlotta, remélem tényleg jo választás.
185 vagyok és 73 kiló körüli, ez a váz bírja ezt a súly / magasságot kicsit komolyabb területen is ?
Fõleg, betonon, földuton használnám, de akár Kamara erdõbe legurulok, stb.
Ami fontos nekem, tehát , hogy könnyû legyen, a váltója gyors legyen, illetve a fékek. Tudom tárcsafék jobb mint a v fék egyértelmû, de én ugysem használnám ki.
Ja igen, és alapvetõen ez a bringa mire készült ?
üdv, Robi
Szia Robi!
Ez a bringa arra készült, hogy "bringázz, amerre látsz"

. Mint írtad, nem szeretnél vele dh-zni, gyanítom, hogy versenyezni se nagyon fogsz vele. Az általad leírt dolgokra én nyugodt szívvel merem ajánlani, azok az alkatrészek, amikkel a V4-es van szerelve, azok hétköznapi használat során megállják a helyüket. Az Acera váltóval ilyen felhasználás mellett nem lesz gondod, duplafalú felnivel van szerelve, Shimano fékváltókarral, ami ezzel a V-fék párosítással meglepõen jól fog. Ami nagyon fontos - és ez minden kerékpárnál így van -, hogy a kerékpár megfelelõ szakszervízben legyen összeszerelve és beállítva, mert brámilyen jó alkatrészek lehetnek egy kerékpáron, ha azok nincsenek megfelelõen beállítva, akkor nem is fognak a tudásszintjüknek megfelelõen mûködni.
Ilyen árkategóriában véleményem szerint ne is gondolkozz tárcsafékben, mert több bánatod lesz miatta, mint örömöd. Ha veszel egy kerékpárt, és bejön a dolog, akkor hamarosan úgyis majd egy komolyabb bicóra fogsz vágyni, amik nagy része ma már szinte kizárólag tárcsafékkel van szerelve.
A magasságod nem gond, mert vannak nagy vázméreteink, a súlyod pedig messze van a "nem ajánlott" kategóriától

!
Remélem tudtam segíteni, ha bármilyen kérdésed van, nagyon szívesen segítek!