Jelentkezz be Regisztrálj
Kross
Írta 2010. május 12. - 15:27
Tehát ilyen apróságok mint a bowdenezés, a hátsó fogaskerék, a nyeregcsõ stb.
Ha ezeket összeadjuk ott tartunk mint bármelyik más középkategóriásnál.
Amúgy én nemrég vettem, de ezeket ki kellett cserélni, mert szörnyû volt a dolog annak ellenére hogy a váz nagyon kis könnyû darab. Szépen eldolgozottak varratok, a színe meg állat.
De: a felsõcsõ túl hosszú sokat kell nyeregállítással és stucnival kompenzálni és így sem igazi.
A hajtómû nagyon szánalmas adtattak volna egy oktalinket, ahelyett hogy csicsás a festés.
Hát nem tudom most szokunk össze, de ilyen apróságok is megemelik azért egy kerépár árát jelentõsen.
Én azt tervezem, hogy a vázat kiveszem és építek egy cross (ehhe kross) bringát, úgy , hogy belepakolok 27-es kerekeket, lehet hogy úgy jobb lesz.
Írta 2010. május 12. - 11:35
Írta 2010. május 12. - 11:30
Írta 2010. május 12. - 11:22
Írta 2010. május 07. - 15:29
Szia Exxpert!
Hát egy Evado 1.3 váz érdekelne. Van rá esély?
Köszi
davkar
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Írta 2010. május 07. - 11:40
Írta 2010. május 06. - 19:18
Alapból csak komplett bicót árulunk, de vannak boltok, ahol kapható külön a váz is.
Mi érdekelne?
Szia Exxpert!
Most nem a mez miatt nyaggatlak (bár az is érdekel), azt szeretném tudni, hogy csak vázat tudtok-e szerezni?
Köszönettel:
davkar
Írta 2010. május 06. - 13:50
Most nem a mez miatt nyaggatlak (bár az is érdekel), azt szeretném tudni, hogy csak vázat tudtok-e szerezni?
Köszönettel:
davkar
Írta 2010. május 03. - 22:39
Sok örömteli percet kívánok mindkettõtöknek a nyeregben
Helyes, terjesszétek csak !!!!
Írta 2010. május 03. - 16:23
Köszi a gyönyörû, kiváló ár-érték arányú gépeket!
Írta 2010. április 23. - 00:43
Helló, exxpert!
Tudsz már valami újságot? Csak mert a dolog a homály ködébe vész, senki nem tud semmit, én meg már három hete, hogy jeleztem, hogy kell egy bicó (mármint a Conti). (Egy héttel a rendelésem után vehettem volna át az Altámat, ami egy hetet késett, az kettõ és a múlt héten vettem át - ma három hete.)
Jó lenne tudni valamit, mert minõségi bringa híján a hugim csak szenved. De komolyan! Szóval sikerült utánanézni?
Szia!
Csak az ezen a héten gyártott és gyártódó kerékpárok listáját ismerem. Continentalból csütörtökön és pénteken is gyártanak, de csak férfi modelleket. Mivel a jövõ heti gyártást nem ismerem, valószínûleg jövõ hét elsõ napjaiban gyártják egyebek mellett a nõi Continentalokat is. Ha ez így van, akkor az azt jelenti, hogy a következõ szállítmányban benne lesznek - amit hozzávetõlegesen a jövõ hét hétvégén várunk.
Jelenleg ezt tudom neked mondani.
Nálunk egy-két hetet csúsznak a kerékpárbeérkezések, több más márkánál hónapokat kell várni, vagy abszolút nincs is információjuk a beérkezésrõl. Sajnos a válság csúnyán rátette erre az iparágra is a bélyegét (akadoznak az alkatrészellátmányok, csökkentek a gyárak kapacitásai stb, stb.)
Szia!
Köszi a választ, érdeklõdni szeretnék, hogy van esetleg valami híred a dologról?
Eltelt 1 hét és a kereskedõ újabb 2 hetet ígért...
Ha érkezne az országba S3 Lady típus tudnál küldeni egy üzenetet?
Köszi még egyszer!
Üdv!
Szia!
Igen, ezek már a héten le lettek gyártva, és a következõ szállítmány tömve lesz velük.
Privátban küldd el nekem kérlek az emiledet, és írok az érkezésrõl.
Írta 2010. április 22. - 19:31
Szia!
Valós idõt mondott neked a kereskedõ. Körülbelül 2 hét múlva lesz raktáron. Hogy ez pontosan 2 hét lesz-e, azt nem tudom megmondani, nem rajtunk múlik. Sajnos néha becsúszik kb. egy hetes eltérés, azonban néha jó értelemben, tehát mondjuk hogy egy héttel korábban érkezik.
Mostantól hetente jön szállítmány, tehát amint legyártásra kerül, azonnal kérünk belõle, mert nagyon sok a megrendelésünk rá.
Ha nem S.O.S a dolog, akkor azt mondom, hogy várjátok meg ezt a két hetet.
Szia!
Köszi a választ, érdeklõdni szeretnék, hogy van esetleg valami híred a dologról?
Eltelt 1 hét és a kereskedõ újabb 2 hetet ígért...
Ha érkezne az országba S3 Lady típus tudnál küldeni egy üzenetet?
Köszi még egyszer!
Üdv!
Írta 2010. április 22. - 16:35
Szia!
Örülök, hogy tetszik a gép. És persze köszönöm, hogy a KROSS-t választottad.
Remélem, hogy nagyon sok örömöt fog neked szerezni. Használd egészséggel, és nagyon vigyázz rá, ne hagyd sehol õrizetlenül.
Nem tudom, hogy van-e már, de ha nincs, akkor javaslom, hogy egy jóféle lakatot azért szerezz be hozzá.
Nem tudok még pontos beérkezést a Trans Continental-okról, holnap kapom meg a gyártásütemezést, akkor már látni fogom, hogy kb. mikor jön.
Helló, exxpert!
Tudsz már valami újságot? Csak mert a dolog a homály ködébe vész, senki nem tud semmit, én meg már három hete, hogy jeleztem, hogy kell egy bicó (mármint a Conti). (Egy héttel a rendelésem után vehettem volna át az Altámat, ami egy hetet késett, az kettõ és a múlt héten vettem át - ma három hete.)
Jó lenne tudni valamit, mert minõségi bringa híján a hugim csak szenved. De komolyan! Szóval sikerült utánanézni?
Írta 2010. április 19. - 21:07
Szia!
Remélem, hogy nagyon sok örömöt fog neked szerezni. Használd egészséggel, és nagyon vigyázz rá, ne hagyd sehol õrizetlenül.
Nem tudom, hogy van-e már, de ha nincs, akkor javaslom, hogy egy jóféle lakatot azért szerezz be hozzá.
Nem tudok még pontos beérkezést a Trans Continental-okról, holnap kapom meg a gyártásütemezést, akkor már látni fogom, hogy kb. mikor jön.
Lakat még nincs, de nem is óhajtom felügyelet nélkül hagyni 1 másodpercre sem. Mit mond az ütemezés?
Egyébként lehet, hogy engem is érdekel majd a mez. Lesz nõi?
Írta 2010. április 18. - 10:54
Szia, exxpert! Örömmel jelentem (és nagyon fáradtan), hogy Kross családtag lettem: tegnap átvettem az Altámat. Ma pedig (alapozás nélkül) eltekertünk Szentendréig - Budakalászról. Kis híján 26 km-t pakoltam bele. Most nagyon fáradt vagyok és fájok, de iszonyú jól megy a gép és gyönyörû. Elképesztõen gyönyörû, profi gép.
Alig várom, hogy meglegyen a hugim Trans Conti-ja, tudsz már idõpontot, mikor kaptok? Hátha hamarabb át tudnánk venni, mert az a bringa, amivel ma tekert... kb úgy érzi magát, mint akit megrágtak és kiköptek. Valami jó hír?
Írta 2010. április 17. - 19:51
Elõször is szeretném elnézésedet kérni ezért a hibáért, ez nálunk nem szokott elõfordulni.
Természetesen beszéltem a kereskedõvel, kértem õt, hogy ha tudja, akkor oldja meg valahogy neked, hogy hibátlan minõségben átvehesd.
Néhány napja itt van a lengyel delegáció, és miután beszéltem a kereskedõvel, azonnal mondták, hogy hétfõn küldik nekem a komplett kereket.
Úgyhogy a kereskedõ vagy megoldja neked, vagy amint megkaptam, odaadom neki az új kereket.
Mégegyszer elnézésedet kérem.
Szia, exxpert! Örömmel jelentem (és nagyon fáradtan), hogy Kross családtag lettem: tegnap átvettem az Altámat. Ma pedig (alapozás nélkül) eltekertünk Szentendréig - Budakalászról. Kis híján 26 km-t pakoltam bele. Most nagyon fáradt vagyok és fájok, de iszonyú jól megy a gép és gyönyörû. Elképesztõen gyönyörû, profi gép.
Alig várom, hogy meglegyen a hugim Trans Conti-ja, tudsz már idõpontot, mikor kaptok? Hátha hamarabb át tudnánk venni, mert az a bringa, amivel ma tekert... kb úgy érzi magát, mint akit megrágtak és kiköptek. Valami jó hír?
Írta 2010. április 14. - 19:20
Valós idõt mondott neked a kereskedõ. Körülbelül 2 hét múlva lesz raktáron. Hogy ez pontosan 2 hét lesz-e, azt nem tudom megmondani, nem rajtunk múlik. Sajnos néha becsúszik kb. egy hetes eltérés, azonban néha jó értelemben, tehát mondjuk hogy egy héttel korábban érkezik.
Mostantól hetente jön szállítmány, tehát amint legyártásra kerül, azonnal kérünk belõle, mert nagyon sok a megrendelésünk rá.
Ha nem S.O.S a dolog, akkor azt mondom, hogy várjátok meg ezt a két hetet.
Szia Exxpert,
Asszonynak szeretnénk venni egy S3 Lady típusú mtb-t.
A kereskedõ azt mondta, hogy 2 hét múlva tudna hozni.(A nagyker mondta neki)
A kérdésem az lenne, hogy valóban lesz 2 hét múlva, mert annyit még tudunk várni, de többet nem szeretnénk...
Köszi!!
Írta 2010. április 14. - 18:00
Asszonynak szeretnénk venni egy S3 Lady típusú mtb-t.
A kereskedõ azt mondta, hogy 2 hét múlva tudna hozni.(A nagyker mondta neki)
A kérdésem az lenne, hogy valóban lesz 2 hét múlva, mert annyit még tudunk várni, de többet nem szeretnénk...
Köszi!!
Írta 2010. április 12. - 20:42
Írta 2010. április 11. - 11:13
Elõször is szeretném elnézésedet kérni ezért a hibáért, ez nálunk nem szokott elõfordulni.
Természetesen beszéltem a kereskedõvel, kértem õt, hogy ha tudja, akkor oldja meg valahogy neked, hogy hibátlan minõségben átvehesd.
Néhány napja itt van a lengyel delegáció, és miután beszéltem a kereskedõvel, azonnal mondták, hogy hétfõn küldik nekem a komplett kereket.
Úgyhogy a kereskedõ vagy megoldja neked, vagy amint megkaptam, odaadom neki az új kereket.
Mégegyszer elnézésedet kérem.
Tudom, hogy aki dolgozik, hibázhat is, az egyetlen bajom az volt, hogy ez a canga már érzelmi kérdés is nálam: iszonyúan tetszik és nemcsak külsõre, hanem felszereltségre is, nagyon-nagyon evett a fene utána. Pláne most, hogy látom, ezer ágra süt a nap (ellentétben a jóslatokkal)... és vedd hozzá, hogy 5 éves korom óta vágyom egy saját bringára (ami nem most volt)...
Én is mondtam a srácnak, hogy kedden mindenképpen szeretném átvenni, szóval jól át kellene nézni. Ha kipróbáltam, hajtottam egy ideje, lesz review róla a testbike-on is, mert hiányolom a Kross véleményeket. Szóval remélem, nem jön már közbe semmi!