Remélem:)
Szia!
Ezért a pénzért már szerintem hozzájuthatsz egy Hexagon V8-ashoz. KROSS HEXAGON V8
Bár ha még egy kicsit hozzá tudsz rakni, akkor én javaslom a Level A2 Disc-et. KROSS LEVEL A2 DISC
Nekem ez az egyik kedvencem, élõben gyönyörûek. Fekete és fehér is létezik belõle.
Igen, most már van ott is partnerünk:
Bringa Bt. weblapja
Ha bármi egyéb kérdésed lenne, akkor csak nyugodtan....
Sziasztok több napja nézem a márkát és azt szeretném kérdezni Mtb ben melyik típust favorizáljátok?
100-110ezer ft m lenne a bringára. Valamint székesfehárvár és környékén van szerzõdött partner?
Válaszokat köszönöm
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Ezek cseréje kb ilyen súly csökkentéssel járhat nyeregcsõ-kormány-kormánystucni kombo 300g-700g-ig hajtómû 200-500g kerékszett 400-1000g külsõgumi 200-900g belsõgumi150-300gr teló 0-1300g nem ismerem konkrétan ennek a kerékpár alkatrészeinek pontos súlyát. Alapvetõen a hasonló kategóriájú bringák alkatrészeinek súlyából indultam ki. Pl egy "alacsony" árkategóriájú kerékpár úgynevezett saját márkás cuccai ált dögnehezek. Saját példáim saját márkás nyeregcsõ 490gr, 3700ft-os kisker áron találtam 240gr-ost is ez ugyanúgy igaz a stucnira és a kormányra is. STB.STB. Persze ez nem szent írás vannak ûditõ kivételek is.Helló
Van nekem egy 2009 es Kross level a 4 es bicóm a 2009 es évjáratu és ma mai napon azon kezdtem el gondolkozni hogy szerintetek érdemes lenne lecserélni egy A2 esre? Itt megnézheted
A mostani bicajom kifogástalan állapotban van, és inkább szeretnék egy könnyû (lehetõ legkönnyebb) MBT bicajt.
Nagy János
szia Exxpert!
a kérdésem az lenne hogy a Kross Hexagon V6-os biciklibõl megfelelõ nekem a 21" váz mert 190 cm vagyok!
pontosan ez az: Bikepro - KROSS Hexagon V6 kerékpár
elnézést,19"-os,ha ez számítana
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy a 17"-es hexagon v2 vázba jó lenne-e ez a teleszkóp? Suntour Duro DJ-E teleszkóp teszt, kerékpár, bicikli, ár
Válaszokat elõre is köszönöm.
Üdv!
Szeretnék vásárolni egy bringát és a választásom a kross evidio 1.2-re esett. Laikusként viszont lennének kérdéseim.
A kérdéseim a következõek:
185cm magasságomhoz a 21'-es gépet kéne választanom?
OK, hogy olcsó, de vajon tartós is? Betonon és földesen egyaránt tekernék vele.
Nem nehéz a majdnem 14kg? Mondjuk nem versenyezni akarok....
Az evidio 1.2 váltói milyen minõséget képviselnek?
Elõször is ennyi egy laikustól.
A válaszokat elõre is köszi!
A.