Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kross

- - - - -

• Please log in to reply
886 replies to this topic

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts
Egy-egy példa, ahol biztosan van:

Pesten: Speed Bike - Kerékpár Webshop - Kerékpár Webáruház | Bicikli Webshop | Kelly's | Merida | Gepida | Magellan | Fitness termékek
Budán: First Bike - Kross Kerékpár Webshop - Kerékpár Webáruház l Bicikli szervíz l Bicikli Webshop l Hexagon l Trans l Neuzer l Hauser kerékpárok l www.firstkerekpar.hu

Remélem tudtam segíteni! :)

Szia!
Lány :), szeretném megnézni a kerékpárt, esetleg segítenél melyik partnernél lehet Bp-en, köszönöm.

[highlight] The bike way of life [/highlight]

Panky00

Panky00

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Szia!
Lány :), szeretném megnézni a kerékpárt, esetleg segítenél melyik partnernél lehet Bp-en, köszönöm.

Sleek

Sleek

törzsvendég

• fórumtag
  • 299 posts
Kross mez meg soha nem lesz már :(

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts
Szia!

Fiú vagy lány vagy?
:)

Sziasztok!

Segítséget kérnék. Szeretnék venni egy Kross Evado 1.2 trekking kerékpárt, 174 cm magas vagyok 63 kg. Mekkora kellene? Megnézhetõ valahol?
Köszönöm

Panky00

Panky00

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Sziasztok!

Segítséget kérnék. Szeretnék venni egy Kross Evado 1.2 trekking kerékpárt, 174 cm magas vagyok 63 kg. Mekkora kellene? Megnézhetõ valahol?
Köszönöm

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts
Egyelõre még nincs geometriai adatom, de a Eurobike környékén már azt is tudok mutatni.
Nekem nagyon tetszik, és a jövõ évi mtb, mtb xc, össztelós és dh/fr modelljeik szerintem nagyon mutatósan lesznek, bár ezt majd a közönség dönti el.

Igen, mindenképpen hozzunk be ebbõl is, mind a három felszereltségi szinttel...

Nem is néz ki rosszul, talán még alattam is jól mutatna :) . Geometriáról van valamilyen adat? Hoztok be belõle vagy csak rendelésre lesz? Mindegyik modell tripla hajtómûvel lesz szerelve?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Az egyik 29-es monti a KROSS 2012-es bicajai közül.

KROSS Level B6:
http://a2.sphotos.ak...6_2938808_n.jpg

Nem is néz ki rosszul, talán még alattam is jól mutatna :) . Geometriáról van valamilyen adat? Hoztok be belõle vagy csak rendelésre lesz? Mindegyik modell tripla hajtómûvel lesz szerelve?

A sebesség mindent megold.

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts
Az egyik 29-es monti a KROSS 2012-es bicajai közül.

KROSS Level B6:
Feltöltött kép
http://a2.sphotos.ak...6_2938808_n.jpg

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts
Nem elfelejteni, hogy akciós áron vannak most a KROSS-ok!!!
Akciós fogy.árak a www.kross.hu-n!!!!!!

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts
Szia!

Amennyire lehetett, sürgettük neked a dolgot...

Sziasztok!
Mai nap megérkezett a Level A10-es vázam! Nagyon szépen köszönöm a gyors ügyintézést, két teljes héttel hamarabb megérkezett mint legutóbb!
Hogy ne csak én csodálhassam töltök fel egy képet is az egyedileg épített bicóról! Fogyasszátok egészséggel!
[Ha rájövök, hogyan tudok a gépemrõl képet ide feltölteni akkor majd töltök :)]
akit a részletek is érdekelnek:Kross Level A10 (2010)
XT hajtás (elsõ terelõ SLX)
DT XPW1800-as kerékszett
Hayes Stroker Trail/Ryde fékek (elõl/hátul)
Manitou R7 Spuer Lock Out (2007)

Hátszelet, jó idõt!
Csabi

becsap

becsap

vendég

• fórumtag
  • 69 posts
Sziasztok!
Mai nap megérkezett a Level A10-es vázam! Nagyon szépen köszönöm a gyors ügyintézést, két teljes héttel hamarabb megérkezett mint legutóbb!
Hogy ne csak én csodálhassam töltök fel egy képet is az egyedileg épített bicóról! Fogyasszátok egészséggel!
[Ha rájövök, hogyan tudok a gépemrõl képet ide feltölteni akkor majd töltök :)]
akit a részletek is érdekelnek:Kross Level A10 (2010)
XT hajtás (elsõ terelõ SLX)
DT XPW1800-as kerékszett
Hayes Stroker Trail/Ryde fékek (elõl/hátul)
Manitou R7 Spuer Lock Out (2007)

Hátszelet, jó idõt!
Csabi

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts
Használd egészséggel!

..és örömmel venném, hogy ha esetleg majd a késõbbiekben töltenél fel róla képet a KROSS Facebook oldalára:
KROSS Kerékpár | Facebook

Na megrendeltem és meg is hozták a bringám. Végül a Kross Hexagon V3 as 2010 es modelljét vettem meg. Ez a narancs szín valami eszméletlen jól néz ki. A váz 21" os mert azt mondták olyan illik a magasságomhoz. Az igazat megvallva még majdnem egy kicsit nagy is a váz( épp jó) :) Csak sajnos nem tudom kipróbálni mert a lábam megsérült és még a járás is nehezemre esik, de remélem nem csalódok, ha majd gurulok vele egyet ;-)

zolikahf

zolikahf

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Na megrendeltem és meg is hozták a bringám. Végül a Kross Hexagon V3 as 2010 es modelljét vettem meg. Ez a narancs szín valami eszméletlen jól néz ki. A váz 21" os mert azt mondták olyan illik a magasságomhoz. Az igazat megvallva még majdnem egy kicsit nagy is a váz( épp jó) :) Csak sajnos nem tudom kipróbálni mert a lábam megsérült és még a járás is nehezemre esik, de remélem nem csalódok, ha majd gurulok vele egyet ;-)

spoon.2

spoon.2

vendég

• fórumtag
  • 36 posts
Kerékpár mérettáblázat - Kerékpár Webáruház | Bicikli Webshop | Kelly's | Merida | Gepida | Magellan | Fitness termékek és még egy http://www.bikecente...-meret-tablazat

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts
Legújabb tesztünk, a KROSS Trans Alp tesztje olvashatjátok a bikemag.hu-n:
Kross Trans Alp kerékpárteszt

ÉÉÉS a teszteknek még mindig nincs vége...

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts
Szia!

Örülök, és köszönöm, hogy szóba került a KROSS márka a választásodnál.

Véleményem szerint, ha túlnyomórészt városban fogod használni a bicajt, akkor arra tökéletesen megfelelõ az Evado 1.2 is. Ha túráznál is vele, illetve sokat fogod terepen is használni, akkor érdemes elgondolkodnod, hogy beruházz az Evado 1.3-ba.

Igen, létezik férfi vázas mindkét színben. A te magasságodhoz a 19"-es lesz a jó választás.

Szia!

Barátkozom ezzel, márkával egyre jobban tetszik. Vacillálok Kross Evado 1.2 vagy Kross Evado 1.3-as között. A 2011-es Evado 1.3 jobb felszereltséggel van ellátva (nem értek hozzá) városban és túrázásra használnám. Érdemes-e az 1.3 választani drágábban annyival jobb a felszereltsége? A Kross.hu-n 1.3-asból csak nõi vázas van, fent létezik fehér vagy szürke férfi vázas is? Magasságom 174 cm a 19-es lenne a méretem?

Elõre is, köszi!
Üdv!

spoon.2

spoon.2

vendég

• fórumtag
  • 36 posts

Szia!

Barátkozom ezzel, márkával egyre jobban tetszik. Vacillálok Kross Evado 1.2 vagy Kross Evado 1.3-as között. A 2011-es Evado 1.3 jobb felszereltséggel van ellátva (nem értek hozzá) városban és túrázásra használnám. Érdemes-e az 1.3 választani drágábban annyival jobb a felszereltsége? A Kross.hu-n 1.3-asból csak nõi vázas van, fent létezik fehér vagy szürke férfi vázas is? Magasságom 174 cm a 19-es lenne a méretem?

Elõre is, köszi!
Üdv!

Szia!
Bár nem ebbe a forumba tartozom de a méretben szerintem 18 lenne neked megfelelö
üdv

csaksan

csaksan

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Szia!

Elõre is, köszi!
Üdv!

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts
Az is nagyon jó partnerünk, ha el tudsz menni Debrecenbe, akkor teljesen jó.

A villa pedig attól függ, hogy mire fogod használni. Nyilván ha nagyon kemény igénybevételnek lenne kitéve, akkor nem bírná sokáig, viszont ha hobbi használatra veszed, akkor sokáig jó lesz. Fõleg, mint ahogy írtad városban lesz használva...
Viszont késõbb ha fejleszteni szeretnél rajta, akkor 10 ezer forint környékén már elég jó Suntour villákat lehet kapni.

1 1/8-os.

A kerékpárokra 1 év garancia van (kivéve a 7005-ös aluvázakra épített bicajok), ez általános, mindenkire vonatkozó.

Remélem, hogy segíthettem.

Üdv!
Náluk nincsen, de Debrecenben találtam egy üzletet, ahol van. Holnap megyek is be, megnézem;)
A kerékpáron lévõ garancia mennyi ideig szól? Kiskereskedés függõ, vagy fix garancia van, amit a Kross vállal?
A kerékpár nagyon tetszik, csak az elsõ teleszkóptól félek egy kicsit. Mennyire elég ez Zoom Bravo 386os villa?
Városban használnám, de nem akarok 1 év után telót cserélni?
Amúgy 1''os vagy 1 1/8''os?
Szép napot!
Üdv

Idiofil

Idiofil

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Üdv!
Náluk nincsen, de Debrecenben találtam egy üzletet, ahol van. Holnap megyek is be, megnézem;)
A kerékpáron lévõ garancia mennyi ideig szól? Kiskereskedés függõ, vagy fix garancia van, amit a Kross vállal?
A kerékpár nagyon tetszik, csak az elsõ teleszkóptól félek egy kicsit. Mennyire elég ez Zoom Bravo 386os villa?
Városban használnám, de nem akarok 1 év után telót cserélni?
Amúgy 1''os vagy 1 1/8''os?
Szép napot!
Üdv