Jelentkezz be Regisztrálj
Kross
Írta 2012. június 02. - 18:24
kerékpárvásárláson töröm fejem, persze elõtte több cikket és fórumot( többek között ezt is) elolvastam, illetve kérdezgettem. A problémám az lenne, hogy értelemszerûen trekking kerékpár lenne a megfelelõ nekem a mindennapi használatra, ( evado 3.0-t néztem ki) viszont hétvégente, kicsit keményebb - inkább dimbes-dombos, és nem annyira kijárt földutak- terepre is kivinném (itt jön a képbe a level a3). A kérdésem az lenne, hogy az evado ezt még simán bírja? Illetve, ha nem, akkor level a3-at be lehetne fogni városi (Bp) közlekedésre?
Elõre is köszönöm
Írta 2012. június 01. - 23:45
Írta 2012. május 30. - 22:32
Srácok!
Az elmúlt pár héten érkezett Magyarországban pár tíz darab LIMITÁLT szériás A3. Ezek vannak Deore váltóval szerelve. De csak ennyi a felszereltségbeli különbség. Annyi extra van még, hogy ezek csak a hagyományos matt fekete - kék, illetve matt fekete - sárga színben kaphatóak.
Ez: http://www.krossvelo...yellow_m_ru.png
Természetesen a hivatalos katalógusverzió továbbra is az Alivio-val van szerelve, a Deore váltó csak a LIMITED verziókra érvényes!!!
Értem. Köszi a segítséget mindenkinek.
Írta 2012. május 30. - 22:08
Srácok!
Az elmúlt pár héten érkezett Magyarországban pár tíz darab LIMITÁLT szériás A3. Ezek vannak Deore váltóval szerelve. De csak ennyi a felszereltségbeli különbség. Annyi extra van még, hogy ezek csak a hagyományos matt fekete - kék, illetve matt fekete - sárga színben kaphatóak.
Természetesen a hivatalos katalógusverzió továbbra is az Alivio-val van szerelve, a Deore váltó csak a LIMITED verziókra érvényes!!!
Exxpert
Köszi az infót.
Ez esetben GLADIATOR79 mindenre fény derült.
Nyugodt szívvel lecsaphatsz a limited bringára :-)
Írta 2012. május 30. - 21:23
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Írta 2012. május 30. - 21:04
Lehet valaki kért deore váltót és mégis ott maradt az üzletbenNem tudom milyen vagy melyik boltban találtad vagy azt hogy valami baja van e deoros a3-on,de tuti hogy altus és alivio váltoval vannak szerelve.Én max megkérdeném hogy lehet.De sántit valami.Nekem is azonnal az jutna eszembe hátha hogy valami gebasz lehet.
Írta 2012. május 30. - 20:44
Tehát akkor valami gebasz lenne azzal a bringával amit Deore váltóval mutattak az üzletben?
Nem tudom milyen vagy melyik boltban találtad vagy azt hogy valami baja van e deoros a3-on,de tuti hogy altus és alivio váltoval vannak szerelve.Én max megkérdeném hogy lehet.De sántit valami.Nekem is azonnal az jutna eszembe hátha hogy valami gebasz lehet.
Írta 2012. május 30. - 14:22
Igen igazad van.Emlékelsztem korábbi A3-ra,csak az lady változat volt.:-)
Tehát akkor valami gebasz lenne azzal a bringával amit Deore váltóval mutattak az üzletben?
Írta 2012. május 30. - 13:13
Úgy tudom A3 idei évtõl van. Szerintem az A3 tárcsafékes az A2 meg a V. Tavaly Úgy volt hogy A2 disc meg A2 v fék
Igen igazad van.Emlékelsztem korábbi A3-ra,csak az lady változat volt.:-)
Írta 2012. május 30. - 11:55
Úgy tudom A3 idei évtõl van. Szerintem az A3 tárcsafékes az A2 meg a V. Tavaly Úgy volt hogy A2 disc meg A2 v fékSzerintem azért van más váltóval szerelve mert korábbi évjárat lehet a deore váltos.Mikor én vettem
nálam így volt.
üdv: dom30
Írta 2012. május 30. - 10:01
Nekem is az tetszett jobban,köszi. Pár helyen már nézegettem is ahol ki volt rakva. Azt vettem észre egy helyen hogy a piros színûn a hátsó váltó Shimano Alivio,a kéken pedig Shimano Deore. Ez hogy lehet? Nem egységesen Alivio-val szereleik õket?
Szerintem azért van más váltóval szerelve mert korábbi évjárat lehet a deore váltos.Mikor én vettem
nálam így volt.
üdv: dom30
Írta 2012. május 29. - 19:50
Egyértelmûen az A3 )
Nekem is az tetszett jobban,köszi. Pár helyen már nézegettem is ahol ki volt rakva. Azt vettem észre egy helyen hogy a piros színûn a hátsó váltó Shimano Alivio,a kéken pedig Shimano Deore. Ez hogy lehet? Nem egységesen Alivio-val szereleik õket?
Írta 2012. május 29. - 16:04
Egyértelmûen az A3 )Sziasztok!
A Kross X9 és az A3 között vacilálok. Melyiket lenne érdemesebb megvenni? Használnám aszfalton és terepen is és nem vagyok kis darab ember. Erõsebb lenne a Kross A 3?
Írta 2012. május 29. - 11:20
Helló van egy olyan topic itt hogy kenõanyagok ott sok mindent el tudsz olvasni,sok okos dolog van leírva. Én vettem sokfajta lánc olajat már. Mindegyik össze szedte a port és nem érzek semmi különbséget egy müszer olaj vagy akár a lánc olaj között.De valahol olvastam hogy az egyik srác aki versenyeken is indul autó motor olajat használ . Zsírban én agip autol top2000 super longtime zsírt használok. Ugyan az mint a motorex csak én azért használom mert promóban kapom. sok helyen csak autol top 2000 super longtimeként ismerik
Olvasgatom azt a topicot.De nagyon úgy néz ki hogy tényleg hogy szinte mindegy melyiket veszem.
Kipróbálom 1-2 öt persze azt is amit ajánlottál.
Kösz szépen
üdv: dom
Írta 2012. május 28. - 22:47
A Kross X9 és az A3 között vacilálok. Melyiket lenne érdemesebb megvenni? Használnám aszfalton és terepen is és nem vagyok kis darab ember. Erõsebb lenne a Kross A 3?
Írta 2012. május 28. - 16:53
Írta 2012. május 28. - 14:34
Helló van egy olyan topic itt hogy kenõanyagok ott sok mindent el tudsz olvasni,sok okos dolog van leírva. Én vettem sokfajta lánc olajat már. Mindegyik össze szedte a port és nem érzek semmi különbséget egy müszer olaj vagy akár a lánc olaj között.De valahol olvastam hogy az egyik srác aki versenyeken is indul autó motor olajat használ . Zsírban én agip autol top2000 super longtime zsírt használok. Ugyan az mint a motorex csak én azért használom mert promóban kapom. sok helyen csak autol top 2000 super longtimeként ismerikSziasztok!
Végre meg lett a várva várt bringám!Eddig mentem velem kb 100 km és nagyon szuper.Remélem így is marad.Nekem ez az elsõ komolyabb kerékpárom!
Csak a nyerget cseréltem le egy GT-re.Bár nem az igazi de egyenlõre megteszi.Nagyon szép mutatós darabok ezek a kross bringák.
Íme egy kép róla
http://noob.hu/2012/05/27/DSC05427.JPG
Szeretnék kérni még tanácsot kenõanyagok terén.Milyen vegyek a láncra,vagy ha majd idõvel kell kenõ zsír,ilyesmi.
Nagyon poros minden ezért gondoltam a telot is mindig kenném mondjuk valamiféle száraz láncolajjal.Mint mondtok?
Köszönöm elõre is
Korábban kérdeztem hogy a 180cm magasságomhoz mekkora méret lenne jó 20" akartam de mikor kipróbáltam a boltban,a 18" volt a megfelelõ.
Kicsinek hittem elõször :-)
Írta 2012. május 28. - 11:04
Írta 2012. május 28. - 10:14
Írta 2012. május 27. - 21:12
Szia Tamkov!
Ha nem Thule-ban gondolkozon, akkor ezen a linken találsz nagyon jó tartókat baráti áron:
www.autorakerekpar.hu - Kerékpárszállítók
Köszönöm,
a PERUZZO - NAPOLI jónak tûnik a leírás alapján, rákérdeztem egy webshopban hogy jó lesz-e a a bringáinkhoz.
Üdv,
Tamás
Köszönöm a segítséget exxpert,
vettem is az autorakerekpar.hu-n két darabot, tökéletes az A3-hoz és a Kellys-hez is.
dom30,
szeretnék oldaltámaszt venni, csak nem tudom milyen jó hozzá.
Látom a te már találtál rá. Tudsz pontos típust mondani nekem?
Sárvédõre valakinek ötlete?
Vettem egyet, de keskenyebb mint a gumi és eléggé mozog is a hátsó .
Üdv,
Tamás